Yüksek Lisans Başvuruları ve Mülakat Soruları

A

Akademik Forum

Guest
Ortadoğu araştırmaları enstitüsü yuksek lisans

Merhaba arkadaslar
Marmara uni ortadoğu enstitüsünun mulakatinda ya da yazili sınavında neler soruyorlar? Nasil bir hazirlik yapmamiz gerekk?

mehmetas

Öğrenci
Arkadaşlar merhaba İngilizce öğretmenliği yüksek lisansa başvurmayı düşünüyorum. Bu bölümden herhangi bir üniversitenin sınavına girmiş olanlar tecrübelerini paylaşırsa çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler herkese

oRDiNaRYuS DeDe

Öğrenci
Arkadaşlar merhaba, Ben Ege Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'ne Yüksek Lisans başvurumu yaptım ve 29 haziranda bilim sınavı var ama bu konuda hiç bir deneyimim yok acaba yüksek lisans yapan veya yapmış olan arkadaşlar sorular hakkında bilgi verebilir mi ?
Şimdiden teşekkürler...

X

xxyt

Guest
Merhaba arkadaşlar, gazi hacettepe ve ankara üniversitesine yüksek lisans için basvurmayı düşünüyorum. Lisans eğitimimi Ankara'da almadım. Okul öncesi öğretmenliği bölümü mezunuyum.Acaba mülakat ve yazılı sınavda ne tarz sorularla karşılaşırım? Teşekkürler şimdiden.

A

Akademik Forum

Guest
Beden eğitimi yüksek lisans

arkadaşlar merhaba akdeniz üniversitesinin beden eğitimi yüksek lisans alanından yazılı mülakata gireceğim ne gibi sorular soruyorlar daha önce giren varsa bi yardım etse :)

chercheur

Öğrenci
İşletme yönetimi lisansüstü
Merhaba arkadaşlar,
Yıldız Teknik Üniversitesi veya İstanbul Üniversitesi'nde işletme yönetimi programında lisansüstü mülakat tecrübesi olan var mı? Alan dışı olarak mülakata girmeyi düşünüyorum. Yazılı mülakatta ne gibi sorular soruluyor, yardımcı olur musunuz?

nodame

Öğrenci
Merhabalar herkese
Uluslararası ilişkiler mezunuyum ve protohistorya ve ön asya arkeolojisie yüksek lisansa başvuracağım. Bilim sınavında ve/veya mülakatta nasıl sorular olabilir, hiç bir fikri olan var mıdır dostlar?
Kendi bölümüm dışında olduğu için hiç fikir yürütemiyorum. En küçük bir tüyoya dahi razıyım anlayacağınız.

Son düzenleme:
A

Akademik Forum

Guest
Nevşehir Hacıbektaş veli üniversitesi iktisat YL

Nevşehir Hacıbektaş veli üniversitesi iktisat yüksek lisans ta ne gibi sorular gelebilir arkadaşlar yardımcı olur musunuz ? Acil cevap sınava az kaldi

A

Akademik Forum

Guest
Bilim Sınavı

Arkadaslar malum yarın Ankara Üniversitesi DTCF'nin bilim sınavları başlıyor. Deneyimli olanınız var mı acaba? Ben de Eskiçağ Tarihi'ne gireceğim ve ilk yazılı mülakatım olacak. Genel olarak bilim sınavları nasıldır? Ayrıntı mı gelir, temel konulardan mı?

A

akademik10

Guest
Bilim sınavı, Fizik bölümü, kadro başvurusu

Sayın sciencegirl,
fizikten bilim sınavı neye benzer, yazılı (test) olacağını öğrenebildim ama içerik hakkında hiç bilgim yok.

A

Akademik Forum

Guest
Sakarya Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Yeni Türk Edebiyatı YL Mülakat sınavı hakkında bilgi sahibi olan varsa lütfen cevap verebilir mi?

Martı2

Öğrenci
Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı yüksek lisans mülakatında neler sorarlar? Daha önce giren arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.

A

Akademik Forum

Guest
Çanakkale Kamu Yönetimi

Merhaba,Çanakkale Kamu yönetimi için sınava gireceğim,daha önce sınava girmiş olanlar varsa,hatırladığınız soruları söyler misiniz?Hangi konulara yoğunlaşmam gerekir?Teşekkürler.

A

Akademik Forum

Guest
Lütfen birisi bana yardım edebilir mi? Nevşehir Türk Dili ve Edebiyatı yüksek lisans mülakat ve yazılı sınavda nelerle karşılaşabiliriz? Ayrıca alan seçmeden mi sınava gireceğiz, başvuruda öyle bir seçenek yoktu😖

A

Akademik Forum

Guest
Bilim sinavi

Selam ben akdeniz universitesine yuksek lisans turizim isletmeciligi fakultesine basvuru yaptim bolumum isletme bilim sinavinda ne tur sorular sorulur yardimci olursaniz sevinirim .yabanci uyrukluyum Azeriyim tesekkurler