Yükseklisans Eğitiminin Yapıldığı Şehirden Başka Bir Yerde Araştırma Görevlisi Olmak

mimmerve

Öğrenci
arkadaşlar merhaba lütfen bana da yardımcı olur musunuz.ben de bir üniversitede yüksek lisans yapıyorum başka bir üniversitede araştırma görevlisi ilanı var ancak şöyle bir madde var ya genel şartlardaEkli dosyayı görüntüle 5948 ben yüksek lisana 9 eylül 2017 girişliyim bu ilana başvuramıyor muyum yani bir senemi doldurmuş mu olmam gerekiyor

stardust19

Öğrenci
merhaba. şöyle bir sorum var yardımcı olursanız çok sevinirim.
A üniversitesinde doktora tez aşamasındayım ve B üniversitesinin (mevcut doktora programı yok) açmış olduğu araştırma görevlisi kadrosuna başvurdum. B üniversitesine atanacak olursam, kadromun bulunduğu kurumdan 2. tez danışmanı ya da eş danışman olması zorunlu mu yoksa bu iki kurumun insiyatifine bağlı bir durum mu acaba?

eczak

Yardımcı Editör
arkadaşlar merhaba lütfen bana da yardımcı olur musunuz.ben de bir üniversitede yüksek lisans yapıyorum başka bir üniversitede araştırma görevlisi ilanı var ancak şöyle bir madde var ya genel şartlardaEkli dosyayı görüntüle 5948 ben yüksek lisana 9 eylül 2017 girişliyim bu ilana başvuramıyor muyum yani bir senemi doldurmuş mu olmam gerekiyor

Hocam başvurun yine de . Ön elemede onlar karar versin.

melike4

Öğrenci
Merhabalar.Ben öncelikli alanlarda atanan araştırma görevlisiyim. Göreve başladıktan sonra yüksek lisans için Yök ün ilan ettiği kadrolardan birine yüksek lisans için tekrar tercih yaptım ancak kadromun olduğu üniversite 39 ile görevlendirme yapmıyor.Tercih ettiğim şehir Adana ve kadrom Ankara da. git gel yapmak beni çok zorlicak.Bu dönem derse başlamayıp 35 ile görevlendirmemin çıkmasını beklesem ve diğer dönem derse başlasam ne gibi skıntılar yaşarım?35 ile görevlendirme de nekadar süre veriliyor ve bu süre nezaman başlıyor?

sabri88

Öğrenci
Merhaba herkese,

Yuksek lisans yaparken baska sehirdeki bir uniye 50/D arastirma gorevlisi olarak atandigimda, YLme aynen maasli bi sekilde mi devam ediyorum ? yoksa atandigim okulun istedigi bi yerde bastan YL yaptiriliyor mu ? yada git gel mi yap derler ? yani prosedur nedir hocalarim ? 50/D ile atandigim okulda YL programim yoksa ?

finduilas

Profesör
Merhaba herkese,

Yuksek lisans yaparken baska sehirdeki bir uniye 50/D arastirma gorevlisi olarak atandigimda, YLme aynen maasli bi sekilde mi devam ediyorum ? yoksa atandigim okulun istedigi bi yerde bastan YL yaptiriliyor mu ? yada git gel mi yap derler ? yani prosedur nedir hocalarim ? 50/D ile atandigim okulda YL programim yoksa ?

3u de ihtimal dahilinde. Atandiginiz universiteye bagli.