Orta Doğu Teknik Üniversitesi Dil Merkezini Kazananlar

srcnygmr

Öğrenci
Hocam ben de KTÜ denim. dun dilekceleyi verdik bugun kurul olacakti muhtemelen ögleden sonra sonuclanir. o zaman yaptigim islemleri sizler ile paylasmaya calisirim. kalma isi biraz sikintili gibi gorunuyor o bölgede yakin veya tek ulasimli bir apart bula bilen varsa en azindan 3-5 kisi beraber gider isek uygun fiyattan ayarlayabiliriz diye dusunuyorum
 

anutre4

Öğrenci
ben baktım hocam uni-residance diye bir yer var. apart ama hepsi dolmuş hemde odtü'nün kam karşısında yer alıyormuştu. bende bakınıyorum olmadı 1+1 ev düşünüyorum. ama apart tarzı olursa çok iyi olur. ben araştırmaya devam ediyorum bulan olursa haber versin. iyi çalışmalar herkese
 

gamsız

Öğrenci
ben karamanoğlu mehmet bey. valla barınma konusunda da yer ayarlıyacağını pek sanmıyorum. bende apart tarzı yerler bakıyorum. iyi çalışmalar hocam...

- - - Güncellendi - - -

hocam sizin hangi bölüm? siz görevlendirmeyi aldınız mı tam olarak? kurula falan girdi mi yazınız? ne durumda ne zaman belli olur dediler?
pazartesi odtüye gidiyoruz hepimiz di mi? sınava girip sonra program hakkında bilgi veriyorlar. peki o günler için izin falan yazacak mı fakülte bizim için? bilgisi olan. yoksa direkt görevlendirilmiş olduğumuz için sorun olmuyor mu?

benim hemşirelik bölümüm . senedi rektörlükte personel daire başkanliğına verdim. onlar görevlendirme yazımı odtü ye göndereceklermiş ve odtü orda başladığıma dair yazıyı kendi ünv gönderecekmiş. burda yapacağınız işlem kalmadı. gidebilirsiniz dediler bana. yazı falanda vermediler. pazartesi aksilik çıkmaz ise odtü ye sbs ye geleceğim. bencede kalacak yer konusunda bireysel olarak halletmemiz gerekecek..
 

homongolos

Öğrenci
Arkadaşlar ben de yüzüncü yıldan ev bakıyorum ama tabi apart falan da olur bence, Birlikte tutulabilir üç dört kişi, İng çalışma vs için de uygun olur hem.
 

anutre4

Öğrenci
arkd**şlar bildiğim kadarıyula odtü'ye yakın yerler batıkent ve eryaman. tam olarak da bilmiyorum ama 100. yılda yakın. o mevkide en uygun evler eryamanda 1+1 ler. bide biz personel servisinden yararlanabilecek miyiz? eğer öyleyse heryerden ring servisler var. bizim için süper olur. kalam konusunda herkesin sıkıntısı var galiba.
 

gamsız

Öğrenci
geçen yıl odtü ve hacettepede dil eğitimi alanlar personel servislerini kullanabiliyorlarmış bu yılda öyledir herhalde...
 

homongolos

Öğrenci
Odtü'den kime sorsam yüzüncü yıl diyor arkadaşlar, şu an bulduğum evlerin fiyatları 700-850 arası değişiyor, 2+1 evler ve eşyalılar. Odtü bize yurt verse çok güzel olacak ve birçoğumuzun kalma problemi var sanırım.
 

rimedtemas

Öğrenci
ben iki gündür ilişik kesme için uğaşıyorum.daha bitmedi.en erken perşembe göreve başlama için kütahyaya gidebilicem.kütahyaya babam ve amcamla gidicem senet için.aynı günde hem göreve başlatma hem de senet işini yaparlar mı acaba.odtü evrak istemiyor ama görevlendirme alamadan nasıl gidicem kursa hiç bilmiyorum..kalma sorunuda ayrı bir dert.2 nolu yuttta erkek öypliler için ayrılan bir bölüm var ama boş mu bilmiorum.yurtlarla ilgili bölümden bakmıştım.maille de naz hanıma sordum ama cevap gelmedi..
 

cnc

Öğrenci
hocam ben bugün kütahyadaydım,görevlendirme yazımı verdim ama bu görevlendirmeler hemen olmuyormuş,yök bütün kurumlara bir yazı göndermiş 4ündeki dil sınavına gidilmesi ve görevlendirmelerin süresi ile ilgili,o yazıya ulaştım,personel daire başkanlığından,bütün birimlere gönderiliyormuş aslında ama ben fotokopisini alıp gittim bölüm başkanımın yanına izin aldım birdahaki hafta kurs için olamayacağımı belirttim,devamsızlık sorunumuzda var malum..tamam dedi bu haftada gelme dedi..atama evraklarınızı falan vermiştiniz siz sanırım ben onlarıda bugün verdim ve senetin tutarını hesaplatıp aldım..senetin acelesi yokmuş,görevlendirme yazısı sonuçlandıktan sonra senet imzalatın deniliyormuş,seneti ne zaman istediklerini onlar arayarak belirtecekler ancak tutar 17.500 gibi umarım yardımcı olabilmişimdir..
 

rimedtemas

Öğrenci
teşk cevap için..şimdi ben perşembe evrakları verip göreve başlangıcımı yapsam.aynı gün görevlendirme dilekçemi verip sonucunu beklemeden pazartesi odtüye gidebilir miyim..senet daha sonra olduğuna göre tek engel görevlendirme o zaman.bir de son olarak göreve başlamak için sadece işilik kesme evrağını mı istiyorlar..başka bir şey varmı götürecek..
 

cnc

Öğrenci
bende aynısını yaptım aynı gün içinde atamam yapıldı ve göreve başlama yazım yazıldı,göreve başladım..daha sonra 39. madde görevlendirme dilekçesi,dil eğitimi için kazandığın üniversite çıktısı,dil puanını gösteren çıktı ile dilekçemi verdim...ancak şöyle bir durum var görevlendirme çıkana kadar biz orada çalışıyor görüneceğimiz için gidip bölüm başkanınızdan izin almanız gerekli,o izin vermezse orada çalışmak durumundasınız ama genelde 8inde dil eğitiminin başlayacağını 4ünde sınav olduğunu falan söyleyin birde yökten gelen yazının fotokopisini personel daireden alın hocanız bi görsün hani inandırıcı olması açısından,hocanızın insiyatifindesiniz şuan...birde ben istifayla geldiğim için istifa ettiğimi gösterir belge ile üniversiteye gitmiştim ve bu belge ile atama işlemlerim rektörlükte imza bekledi 2 - 3 gün sizinki nasıl olur onu tam olarak bilemiyorum onun için..atanma esnasında üniversitenin içinde iş bankası var oradan hesap açtırmanız gerekli ve vesikalık resim götürmelisiniz, senedi de mutemetlik çıkartacak orayla görüşün senet örnekleri var zaten ellerinde sadece tutar belirleyip size verecekler,tabi yorucu oluyor ama ben bunları öğleye kadar halledebildim...
 

anutre4

Öğrenci
Ilk iletimize cevaben yazilan mesajlarinizdaki barinma ile ilgili sorulariniz konusunda sizi bilgilendirmek isteriz.

YÖK Baskanligindan ÖYP Dil Egitimi ile ilgili Rektörlüklere gönderilen yazida ÖYP arastirma görevlilerinin üniversitelerin bünyesinde bulunan sosyal imkanlardan (yemek, kütüphane v.b.) yararlanmalarinin saglanmasi gerektigi belirtilmekte, ancak yurt ve barinmadan söz edilmemektedir.

Bize sözlü olarak da verilen bilgilere göre, yurt ve ikamet sorunlarini ÖYP arastirma görevlilerinin kendilerinin çözmesi beklenmektedir. ODTÜ'nün, dil egitimi alan ÖYP Arastirma Görevlileri için barinma imkani saglamasi mümkün degildir. Bu sorunu derslerin baslayacagi 9 Ekim tarihinden önce çözüme kavusturmanizi öneririz. Ankara'yi bilmeyenler için YDYO Sekreterligi 8-9 Ekim günleri yönlendirmeler yapabilir.

Önemle duyururuz.
YDYO Müdürlügü
 

leventoz

Öğrenci
Arkadaşlar ODTÜ tercihinde bulunan arkadaşlarımız minimum kaç puan ile kazandılar acaba bu dil merkezini, birde dersleriniz hangi saatler arasında oluyor, şimdiden hepinize kolay gelsin...
 

skocak

Öğrenci
arkadaşlar merhaba geçtiğimiz yıllarda odtü dil kursuna giden varmı dil puanları kaçtı ve kaç aldılar?? odtü'nün dil eğitimi hakkında neler söyleyebilirler?
 

ERMAN

Öğrenci
benimde puanım 75.640 acaba bu dönem yerleşme olasılığım var mı?

- - - Güncellendi - - -

benimde puanım 75.640 acaba bu dönem yerleşme olasılığım var mı?
 
Üst