ösym taktik ile çözme işine son vermiş resmen. taktikle 1-2 soru anca çözdüm
Taktik bilmediğim için bu sınavda taktik var mıydı yok muydu bilmiyorum.Fakat seninle aynı görüşü paylaşıyoruz.Cesur hocalar,Erdem hocalar vs artık bunlar eskicilik yapmalılar .artık ıs okudugunu anlamaya geldı.Cunku (OSYM ıcın en buyuk sıkıntı ıdı) taktıkle 80 ve uzerı almak cok kolaydı...Su an doc. hatta prof. olan hocalarınızı (o kdr makale yazmışlardır ilerlemesi lazım) sınava sokun 90 alan 70 ı goremez 80 alamayan 50 yı gecemez Cesur Hocalar, Erdem Hocaların devrını kapadı OSYM Artık basarı=okudugunu anlama ve kelıme dagarcıgı.50 ve uzerı ıcın en az 4000 kelıme, 80 ve uzerı ıcın en az 7000 kelıme bılınmelı.Yoksa puan almak mucıze...
Aynen..Sna yüzde 100 katılıyorum
Arkadaslar, UDS tahmini nezaman aciklanir?
Ben daha 15 günde açıklanan bir ösym sınavı görmedim açıkçası. En iyi ihtimalle 3 haftası var.15 günden filan açıklanıyo diyorlar doğru mu
Sınav gerçekten çok zordu. Ben sosyalden girdim, en çok paragraflar yordu. Fakat her şeye rağmen şu an sonuçlar iyi gidiyor, 33 soru açıklanmış ve benim şimdilik 23 doğrum var. Normalde denemelerimde bile bu başarıyı gösteremiyordum, adıma şaşırtıcı. Dilerim devamı da iyi gelir.
Bu konuda size katılıyorum. Önceki yıllarda sosyalde, sanat vb. içerikli soruları görmek mümkündü, en azından anlatım dili daha anlaşılır olduğu için sınavda bir nevi dinlenme molası gibi bir şey oluyordu.sosyal bilimler alanında; kök hücre naklinden, emeklilik yaşına kadar her türlü konunun olupta 1 tane arkeoloji, sanat tarihi, felsefe bölümlerinden mezun sosyal bilimler öğrencilerine yönelik tek bir soru olmaması sizin de dikkatinizi çekti mi? Bana bu sınav "sosyal bilimler" alanıyla ilgili insanlar tarafından değil de fen bilimleri ve sağlık uzmanları tarafından hazırlanmış gibi geldi açıkçası..