2012 Sonbahar ÜDS Ne Zaman Açıklanır?

biyofizik

Profesör
abi duanla doğmadık ki bedduanla ölelim mantığı hakim olduğundan ösym'de bu kadar insanın ahını almayı da takmıyolar artık ya...

gregor samsa

Öğrenci
bugün ösymyi aradım sınav yoğunluğu nedeniyle sonuç yayınlama izni çıkmadığını ve bir tarih veremediklerini sınavda ise bir sorun olmadığını söylediler

Sınav yoğunluğu mu bu sınavın 18 Martta yapıldığını unuttular herhalde.Bu kadar geç kaldığına göre bu ösymde bir kişi çalışıyor olmalı ve teknolojik gelişmelerden nasibini almamış bir yöntemle bu zavallı kişicik her adayın sınavını teker teker değerlendiriyor.Bu hızla kpdsye kadar ancak öğreniriz!

sarimaske

Araştırma Görevlisi
bana mı denk geliyor ne geçen senelerde hemen açıklanıyordu bu sene hangi sınava girdiysem açıklanmıyor bekle bekle bekle çalışmalı mıyım kpds ye yoksa rahat mı olmalıyım yok arkadaş... neden böyle oldu anlayamıyorum??

mugla48

Öğrenci
Sınav yoğunluğu mu bu sınavın 18 Martta yapıldığını unuttular herhalde.Bu kadar geç kaldığına göre bu ösymde bir kişi çalışıyor olmalı ve teknolojik gelişmelerden nasibini almamış bir yöntemle bu zavallı kişicik her adayın sınavını teker teker değerlendiriyor.Bu hızla kpdsye kadar ancak öğreniriz!
"gregor samsa" sana ölesiye katiliyorum... senin bu yorumuna arti bir fikrim var !
bu tek basina sinav okuyan kisiye yardimci olmasi icin dilden 65'i alamadigi icin kadrodan cikartilan kisileri memur olarakta alsalar hic fena olmaz ;)

gregor samsa

Öğrenci
Kesinlikle Muğla48 muhteşem bir fikir.Hatta açıklanması gereken sürede sınavları açıklayamayan- ben bir kişi olduğunu düşünüyorum ama çok fazla görünüyorlar- ösym görevlilerini de işlerinden uzaklaştırsınlar.Aynen verilen sürede dili geçemeyenler gibi.O zaman şartlar eşitlenir:)

biyofizik

Profesör
Kesinlikle Muğla48 muhteşem bir fikir.Hatta açıklanması gereken sürede sınavları açıklayamayan- ben bir kişi olduğunu düşünüyorum ama çok fazla görünüyorlar- ösym görevlilerini de işlerinden uzaklaştırsınlar.Aynen verilen sürede dili geçemeyenler gibi.O zaman şartlar eşitlenir:)
kısasa kısas,ekmeğe ekmek ha :) :)

ekara

Öğrenci
Şöyle bir önerim var; BİMER'in çalışma alanına giriyor mu girmiyor mu bilmiyorum ama toplu şekilde BİMER'e dilekçe yazsak bu konuyla ilgili, nasıl olur? Biraz daha hızlı hareket edilmesiyle ilgili rica da bulunsak diyorum. Çünkü çoğumuz gelecek puana göre hareket edeceğiz; Ales'e, KPDS'ye ona göre başvuracağız.

biyofizik

Profesör
Şöyle bir önerim var; BİMER'in çalışma alanına giriyor mu girmiyor mu bilmiyorum ama toplu şekilde BİMER'e dilekçe yazsak bu konuyla ilgili, nasıl olur? Biraz daha hızlı hareket edilmesiyle ilgili rica da bulunsak diyorum. Çünkü çoğumuz gelecek puana göre hareket edeceğiz; Ales'e, KPDS'ye ona göre başvuracağız.
ben zamanında etmiştim cevap bile vermediler hocam...

sarimaske

Araştırma Görevlisi
öğleden önce aradım sitemizi takip edin bize de haber vermediler henüz dediler... bende herkes sonuçları bekliyor farkında mısınız dedim iletiyoruz dediler..