bugün ösymyi aradım sınav yoğunluğu nedeniyle sonuç yayınlama izni çıkmadığını ve bir tarih veremediklerini sınavda ise bir sorun olmadığını söylediler
"gregor samsa" sana ölesiye katiliyorum... senin bu yorumuna arti bir fikrim var !Sınav yoğunluğu mu bu sınavın 18 Martta yapıldığını unuttular herhalde.Bu kadar geç kaldığına göre bu ösymde bir kişi çalışıyor olmalı ve teknolojik gelişmelerden nasibini almamış bir yöntemle bu zavallı kişicik her adayın sınavını teker teker değerlendiriyor.Bu hızla kpdsye kadar ancak öğreniriz!
kısasa kısas,ekmeğe ekmek haKesinlikle Muğla48 muhteşem bir fikir.Hatta açıklanması gereken sürede sınavları açıklayamayan- ben bir kişi olduğunu düşünüyorum ama çok fazla görünüyorlar- ösym görevlilerini de işlerinden uzaklaştırsınlar.Aynen verilen sürede dili geçemeyenler gibi.O zaman şartlar eşitlenir
ben zamanında etmiştim cevap bile vermediler hocam...Şöyle bir önerim var; BİMER'in çalışma alanına giriyor mu girmiyor mu bilmiyorum ama toplu şekilde BİMER'e dilekçe yazsak bu konuyla ilgili, nasıl olur? Biraz daha hızlı hareket edilmesiyle ilgili rica da bulunsak diyorum. Çünkü çoğumuz gelecek puana göre hareket edeceğiz; Ales'e, KPDS'ye ona göre başvuracağız.
arkadaşlar merak etmeyin kanaatım o ki yarın cuma namazını müteakiben sonuçlar açıklanacak
sonra da hep beraber gömeriz
Size 1 haftadır 9 unda açıklanır dedim dedim inanmadınız;bakın ne oldu şimdi?
Size 1 haftadır 9 unda açıklanır dedim dedim inanmadınız;bakın ne oldu şimdi?
hoşuna giden ne bu konuda shock''Geçenlerde Nazmi Hocam anlattı, Çok hoşuma gitti'' ,