2012 Sonbahar ÜDS Ne Zaman Açıklanır?

ülküs

Öğrenci
bizim ülkede insanlardan nasıl para koparırız mantıgı ıyıce oturdu. üds'nin açıklanmasının gecıktırılmesı tamamen mıllet kpds ye basvursunoyleacıklarız mantıgı yuzunden muhtemelen ayın 12 sınde acıklarlar. hakkım varsa helal etmıyorum
Ben de aynı fikirdeyim. herkes başvursun diye mi bekliyorlar? İnatlaştım, başvurmayacağım!!!!!!

biyofizik

Profesör
ahmet hocam
valla bundan önce 14-14:30 gibi belli olmuştu,umarım olur da önümüzü görürüz inşaallah.
gerçi önceki sınavda 63,75 sonucu görünce görmez olaydım,açıklanmaz olaydı demiştim :)
umarım bu sefer gözlerime inanamıyorum tanrım wooowww falan olurum :eagerness:

Hq23

Öğrenci
ahmet hocam
valla bundan önce 14-14:30 gibi belli olmuştu,umarım olur da önümüzü görürüz inşaallah.
gerçi önceki sınavda 63,75 sonucu görünce görmez olaydım,açıklanmaz olaydı demiştim :)
umarım bu sefer gözlerime inanamıyorum tanrım wooowww falan olurum :eagerness:

63,75i göremeyenler var hcam:D
mesai saatine kadar vaktimiz var

nbalive "Aciklamama nedeni besbellidir.hala nasil anlayamiyorsunuz ilginc..KPDS suresi 11 inde bitiyor..11 ine kadar herkes daha cok bekler tahminimce..boyle sacmalik gorulse gorulse bizim ulkemizde gorulur... "
"vatandaş" ını soymaya yönelik bir yaklaşım sergiler mi bir devlet, oluyormuş demek ki.
Hırsızlıktan içeride olanlara açıdım sadece...
beklemeye devam

emreyz

Öğrenci
Ama ÖSYM yetkilileri de haklı. Büyük yoğunluk var. Mesela STS, YGS, JANA gibi sınavlar yapıldı bu yıl. Takdir edersiniz ki bu kadar çok sınav olunca değerlendirme süresi de epey uzadı. Bu zikrettiğim sınavlar ülkemizde ilk defa bu yıl ve ilk kez bu tarihlerde yapıldı. (!) Bizim şanssızlığımız yani. Ben ÖSYM'ye sonuna kadar hak veriyorum. Devletin keyfekederliği, sen tut yıllar sonra birdenbire YGS, STS falan yap. Adamlar doğal olarak hazırlıksız yakalandı haliyle. (!):confused:

biyofizik

Profesör
Ama ÖSYM yetkilileri de haklı. Büyük yoğunluk var. Mesela STS, YGS, JANA gibi sınavlar yapıldı bu yıl. Takdir edersiniz ki bu kadar çok sınav olunca değerlendirme süresi de epey uzadı. Bu zikrettiğim sınavlar ülkemizde ilk defa bu yıl ve ilk kez bu tarihlerde yapıldı. (!) Bizim şanssızlığımız yani. Ben ÖSYM'ye sonuna kadar hak veriyorum. Devletin keyfekederliği, sen tut yıllar sonra birdenbire YGS, STS falan yap. Adamlar doğal olarak hazırlıksız yakalandı haliyle. (!):confused:

1 kağıdın okunması abartmıyorum 1 sn sürüyo hocam tam 1 sn :)
ve sıralama,yerleştirmede yok :mad:
ben de hak veriyorum valla yazık ÖSYM zavallı ne yapsın 1 sn bu boru mu :culpability:

Diyelim ki böyle bir durum olmuş olsun. Siz bile bir yoğunluğun olabileceğini tahmin ederken Değerli ösym yetkilileri nasıl tahmin etmez. İdeal kurum ne yapar arkadaş yoğun bir sınav dönemine giriyoruz geçmiş yıllarda ki gibi açıklama takvimine uygun davranamk için şu programda çalışmalıyız yada şu önlemleri alıp katılanları mağdur etmemeliyiz der. Ha bunu yapamıyomu basit derki kardeşim boşuna zırt pırt siteme girip sonuçlar açıklanmış mı diye yormayın kendinizi şu tarihte açıklayacağım sonuçları. Bir gazetede ki yazı için bile web sayfasından basın duyurusu yayınlayan kurum için bu zor olmasa gerek.
Tabi bunlar hep bir zihniyet meselesi ve malesef bizde de o yok.. pardon ösym de

emreyz

Öğrenci
Kıymetli hocalarım, sizlerin de ben gibi sinirleri gergin anladığım kadarıyla :) ki sonuna kadar haklısınız. Ben bir önceki mesajımda kinaye ve tariz yaptım. Parantez içi ünlemleri de kalın fontla yazmıştım aslında ama yeterince belirgin olmadı galiba :) Söylediğiniz gibi, yoğunluğu bahane olarak göstermeleri çok komik. Sanki sınavlar ilk defa bu yıl yapılıyormuş gibi. Bizi aptal yerine koyuyorlar resmen. Ona dikkat çekmek istemiştim :) Saygılar