Sadece tahminbugün açıklanııırrrr rahat oluunn
bkz:kaynak nazmi
yeme hoca biziSadece tahmin
Ben de aynı fikirdeyim. herkes başvursun diye mi bekliyorlar? İnatlaştım, başvurmayacağım!!!!!!bizim ülkede insanlardan nasıl para koparırız mantıgı ıyıce oturdu. üds'nin açıklanmasının gecıktırılmesı tamamen mıllet kpds ye basvursunoyleacıklarız mantıgı yuzunden muhtemelen ayın 12 sınde acıklarlar. hakkım varsa helal etmıyorum
yok hocam ya sırf sınava çok başvuru olsun diye yapılmaz bu...Ben de aynı fikirdeyim. herkes başvursun diye mi bekliyorlar? İnatlaştım, başvurmayacağım!!!!!!
ahmet hocam
valla bundan önce 14-14:30 gibi belli olmuştu,umarım olur da önümüzü görürüz inşaallah.
gerçi önceki sınavda 63,75 sonucu görünce görmez olaydım,açıklanmaz olaydı demiştim
umarım bu sefer gözlerime inanamıyorum tanrım wooowww falan olurum
63,75i göremeyenler var hcam
mesai saatine kadar vaktimiz var
ama 1 soru ile kalmak ve aynı stresi yaşamak ne pis bişey bi bilsen hocam...
anaaa 50 barajı demi kardeş umarım bu sınavda sen de ben de kavuşuruz muradımıza...Ondan daha pisi var hocam 48,75 gibi
Ama ÖSYM yetkilileri de haklı. Büyük yoğunluk var. Mesela STS, YGS, JANA gibi sınavlar yapıldı bu yıl. Takdir edersiniz ki bu kadar çok sınav olunca değerlendirme süresi de epey uzadı. Bu zikrettiğim sınavlar ülkemizde ilk defa bu yıl ve ilk kez bu tarihlerde yapıldı. (!) Bizim şanssızlığımız yani. Ben ÖSYM'ye sonuna kadar hak veriyorum. Devletin keyfekederliği, sen tut yıllar sonra birdenbire YGS, STS falan yap. Adamlar doğal olarak hazırlıksız yakalandı haliyle. (!)
Ama ÖSYM yetkilileri de haklı. Büyük yoğunluk var. Mesela STS, YGS, JANA gibi sınavlar yapıldı bu yıl. Takdir edersiniz ki bu kadar çok sınav olunca değerlendirme süresi de epey uzadı. Bu zikrettiğim sınavlar ülkemizde ilk defa bu yıl ve ilk kez bu tarihlerde yapıldı. (!) Bizim şanssızlığımız yani. Ben ÖSYM'ye sonuna kadar hak veriyorum. Devletin keyfekederliği, sen tut yıllar sonra birdenbire YGS, STS falan yap. Adamlar doğal olarak hazırlıksız yakalandı haliyle. (!)