2012 Sonbahar ÜDS Ne Zaman Açıklanır?

gregor samsa

Öğrenci
artık açıklansın yeter ya!Yarın da açıklanmazsa artık resmen argo kaçacak biraz ama kafa buluyolar bizimle.Hayatını bu sınavlara bağlamış insanlar var,ona göre plan program yapan vesaire.Sinir stresten kendimizi yiyip bitiriyoruz.Ayrıca niye yarın dörtte açıklanıyo ki hafta içi aradığımızda bir izin mi,imza mı artık neyse o onun kaldığını söylediler.O işi yarın sabah mesai başladığında halledemiyolar mı hayret bişiy ya!

ülküs

Öğrenci
Evet acaba bugün mü bu saat mi dediğimiz yeni bir hafta:-( Ne kadar da uzun sürdü. Herkes aradı mı geçen hafta, ben şahsen 3 kez telefonla aradım...

ülküs

Öğrenci
artık açıklansın yeter ya!Yarın da açıklanmazsa artık resmen argo kaçacak biraz ama kafa buluyolar bizimle.Hayatını bu sınavlara bağlamış insanlar var,ona göre plan program yapan vesaire.Sinir stresten kendimizi yiyip bitiriyoruz.Ayrıca niye yarın dörtte açıklanıyo ki hafta içi aradığımızda bir izin mi,imza mı artık neyse o onun kaldığını söylediler.O işi yarın sabah mesai başladığında halledemiyolar mı hayret bişiy ya!

Ne zor devletimin kurumlarında bir imza atması...Bu kadar genç insanın beklediğini bile bile...

T

tugra1986

Guest
Bence 17:00 gibi açıklarlar ve mesaiyi bitirirler. Böylece bir sinir ile itiraz için açılacak olan telefonlarla uğraşmak zorunda kalmazlar. Sonraki günde telefon sayısı yarı yarıya düşer. Taktik güzel.

a_e2010

Öğrenci
sınava girerken ne kadar gergindim herhalde bundan kötüsü olmaz, sınav bitince herşey bitecek diye kendimi teselli ediyordum şimdi ise 22 gün öncesine dönüyorum ve sınava girmenin aslında en kolay, en rahat aşama olduğunu görüyorum.Sınavdan 13 gün sonra yayınlanan cevap anahatarı, hatırlanmayan sorular ve cevaplar oldukça yıpratıcı bir süreç oldu.Şimdi ise neyi ve neden beklediğimizi bilmeden bekliyoruz.Bundan daha yıpratıcı ve kötü bir dönem daha geçer mi bilmiyorum ama burda kader birliği yaptığım tüm arkadaşlara gani gani sabır diliyorum...Fazla söze gerek yok Ösym kendi bildiğini okur bizim çığlıklar atmosferde dağılır gider...

nbalive

Öğrenci
Aciklamama nedeni besbellidir.hala nasil anlayamiyorsunuz ilginc..KPDS suresi 11 inde bitiyor..11 ine kadar herkes daha cok bekler tahminimce..boyle sacmalik gorulse gorulse bizim ulkemizde gorulur...

metin09

Öğrenci
bizim ülkede insanlardan nasıl para koparırız mantıgı ıyıce oturdu. üds'nin açıklanmasının gecıktırılmesı tamamen mıllet kpds ye basvursunoyleacıklarız mantıgı yuzunden muhtemelen ayın 12 sınde acıklarlar. hakkım varsa helal etmıyorum

VeK

Ordinaryüs Profesör Doktor
Devlet bişeyler için ortaya emek koyan öğrencileri 40 tl için böyle madur ediyor keşke dürüstçe söyleselerdi üds ye girerken 80 tl yatırırdık en azından bu kadar insan madur olmazdı,böyle durumlarda belirsizlik ve ileriyi görememek insanın psikolojisini alt üst ediyor