gerçekten öyle hocam. kpds ye konsantre olup çalısamıyorum yaDevlet bişeyler için ortaya emek koyan öğrencileri 40 tl için böyle madur ediyor keşke dürüstçe söyleselerdi üds ye girerken 80 tl yatırırdık en azından bu kadar insan madur olmazdı,böyle durumlarda belirsizlik ve ileriyi görememek insanın psikolojisini alt üst ediyor
Amaçlarını bari söleselerde ona göre sabretsek.
bugün açıklanacağını bilsem gece 12ye kadar beklerim ama hiçbişey belli değil,hem gerçi alacağım puan 30-40,niye bu kadar heyecanlanıyorsamhq dur hele ya
hemen ümitsiz olma
daha 5 e çok var
onlar malesef hiçbir dilden anlamıyor,bizde onların dilinden anlamıyoruzbu gunde olmadi heralde, umutlar yarina kaldi. who is the laziest man in turkey, of course ali demir he is always late belki bu dilden anlar, hani uds yaaa)))))))))))))
beraber kinaye yaptık kardeş zaten rahat ol saygılarımlaKıymetli hocalarım, sizlerin de ben gibi sinirleri gergin anladığım kadarıyla ki sonuna kadar haklısınız. Ben bir önceki mesajımda kinaye ve tariz yaptım. Parantez içi ünlemleri de kalın fontla yazmıştım aslında ama yeterince belirgin olmadı galiba Söylediğiniz gibi, yoğunluğu bahane olarak göstermeleri çok komik. Sanki sınavlar ilk defa bu yıl yapılıyormuş gibi. Bizi aptal yerine koyuyorlar resmen. Ona dikkat çekmek istemiştim Saygılar
üds ne zaman açıklanıyor?
üds ayın 11inde saat 4 bucuk 5 arası bilemedin 12 si sabahı açıklanır anlasıldı durum....
aman etme ne ettin hocam yasts üdsden bir hafta önce olmuştu 6sında açıklanmış düz mantıktan 13ünde açıklanır üds
daha da bilemedin 18