A
Akademik Forum
Guest
Mevcut 33a ve 50d li olanlari etkileyip etkilemeyecegi belli degil. 19. Madde icindeki ek madde 38 de artik 50d ile atama yapilacagi ve sadece %20 nin kendi kurumunda atanacagi soylenmis. 89. Maddede ise ek 38. maddenin 1.1.2018 tarihinden itibaren gecerli olacagi soylenmis. Ek 38. Madde mecliste kabul edildi. Meclis tutanaklarini okuyorum. Hicbirseyi detayli gorusmeden catir catir kabul ediyorlar. 89. Madde ise henuz gorusulmedi.
Benim universitemde doktorasını bitiren ve sartlari saglayan her asistan 33a ya geciriliyor. Sirf doktoram bitmiyor diye bu kanuna takildigim icin issiz kalacaksam cok buyuk haksizlik olur. En azindan bundan sonra atanacak aras. gor. ler icin gecerli olmasi gerekir. Bimer ve cimer e de yazdim ancak geri donen olmadi. Gergin gergin bekliyorum.
Benim universitemde doktorasını bitiren ve sartlari saglayan her asistan 33a ya geciriliyor. Sirf doktoram bitmiyor diye bu kanuna takildigim icin issiz kalacaksam cok buyuk haksizlik olur. En azindan bundan sonra atanacak aras. gor. ler icin gecerli olmasi gerekir. Bimer ve cimer e de yazdim ancak geri donen olmadi. Gergin gergin bekliyorum.