Arkadaşlar twitterda bir hashtag açtım lütfen tweetleriniz ile destek olun. #35Senetleriİptali Bu insanlık dışı uygulamaya bi son verilsin artık.
Emir isim listesini kaldırıyorum. Bu bilişim etiğine aykırı, o insanlara sormadık çünkü yayınlamadan önce.
-------
Toplamda 41 kişi yatırmış arkadaşlar.
emir hocam,
merak ettiğimiz cevap geldiğinde biz görmeden silinmişti..
o yüzden tekrar sormak istedim...acaba süreç şuanda ne aşamada?
Hocam listede gerçek isimler yazıyordu, forum adları yazmıyor maalesef. O yüzden kimin yatırıp yatırmadığını anlayamıyoruz.
Ancak şöyle birşey yapabiliriz: yatıranlar özel mesaj olarak isimlerini yazarlarsa yatırmayanları belirleyebiliriz. O durumda onlara da tekrar destek olup olmayacaklarını sorup yolumuza sonuca göre devam ederiz.
hocam yatırmayanları belirlesek bile ben bunun sonuç vereceği kanaatinde deilim... onlar yatıracak olsa şimdiye dek çoktan yatırırlardı zaten... böyle yapmaları yakışıksız oldu, bu olayı duyup destek vermeyen 35lilere bile daha fazla saygım var açıkçası...
herneyse dokuz kişi kaldıysa ben 100 tl daha göndericem emir hocaya... aramızdan 8 kişi daha çıksın ve bu işi bitirelim artık
hocam allah aşkına onların para yatırma ihtimalleri sıfırın altında...
şaşırdığım nokta...herkes şikayetçi...söz konusu meblağ 5000 tl... öznelerin hepsi akademisyen...
daha ilginç olanı...başlık geçen sene açıldı
http://www.kafkas.edu.tr/belgeler/6b7c4234-8461-49cf-aa76-8fc56a104486.PDF
aradığınız belge bu olabilir mi hocam
Ekim ayındaki DDDK kararını veya sayı/tarih numarasını verebilir misiniz?
Bu belgeyi okuduğumda senet iptali için dava açan kişinin aleyhine karar çıkmış diye anladım. Doğru mu anlamışım? Eğer doğruysa yeniden açılacak dava da böyle sonuçlanır. Fazla umutlanmaya gerek yok o zaman.