A
Akademik Forum
Guest
kimseden ses yok..
Merhaba bu başlık için uygun olmayabilir ama acil cevaba ihtiyacım var. 35. Madde görevlendirmem çıktı. Senet imzalayacağım. Ama senet miktarını yanlış hesaplıyorlar. Ve ben böyle istiyorum diyebiliyor dekanlık sekreteri. Yasal yönetmelikte yazan brüt maaş x 12 ay x 4 sadece doktora için deniyor. Dekanlık sekreterine göre ise bu miktarın üzerine bir de yüzde elli eklenmesi gerekiyormuş. Bu durumda bir yanlışlık yokmudur? Ya da bu böyledir deyip yapma hakkı varmıdır?
Hocam haftaya senet imzalayacagim atandigim okul senetle ilgili bilgisi yok yanlis rakam olmasin simdi ben sadece yukseklisans icin ne kadar rakama imza atacagim
Hocam haftaya senet imzalayacagim atandigim okul senetle ilgili bilgisi yok yanlis rakam olmasin simdi ben sadece yukseklisans icin ne kadar rakama imza atacagim
Senet brut maas + %50 mi yoksa bizim aldigimiz net maas + %50 seklinde mi oluyor? Forumda cogu kisi kendi aldiklari net maas uzerinden hesaplanacagini soyluyor galiba. Eger brut maas ise senetler asiri fazla oluyor. Ozellikle akademik zamdan sonra senet miktarlari iyice artacak o zaman maas miktari arttigi icin.Attığınız rakamın bir önemi yok,o rakamlar sadece noteri zengin ediyor. Sizden senet işleme sokulduğunda yapılan tüm harcamalar + %50 faizi istenecektir.
senetler hukuken iptal edilse derhal istifa edeceğim. limon satacağım. yemin ederim. nefret ettim meslekten.
Avukat dava dilekçesini yazdığını söyledi. Bu arada para hala 4100 arkadaşlar bilgi olarak bunu da ekleyeyim. Sanırım 15'inde kalan miktar da yatırılır amin inşallah diyorum..
Merhabalar. Umarım bu forumun çabası en kısa sürede olumlu neticelenir.
Ancak Borç hesaplaması konusu açıldığı için benim de iki sorum olacak.
1- Mecburi hizmetin belirli bir kısmını yapanların kalan borçları nasıl hesaplanıyor?
2- Mecburi hizmetinin belirli bir kısmını yerine getirenler, kendilerine çıkartılacak kalan borcu ödemeleri durumunda, mecburi hizmeti tamamlamış gözüküp başka bir üniversitede çalışabilirler mi?
Bilgisi olanlar varsa cevaplarlarsa sevinirim.
Teşekkürler
hocam siz metin olun...adalet elbet rayına oturacaktır... uğraşımız da bu yuzden zaten...
herkes ruh sağlığını kaybetmeden heyecanla, hevesle bilim yapabilsin diye...
buna sebebiyet verenler de utansın...
- - - Güncellendi - - -
hocam dava dilekçesi ne zaman işleme konur... 5000 tl tamamlanınca mı yoksa en kısa sürede mi
Merhabalar. Umarım bu forumun çabası en kısa sürede olumlu neticelenir.
Ancak Borç hesaplaması konusu açıldığı için benim de iki sorum olacak.
1- Mecburi hizmetin belirli bir kısmını yapanların kalan borçları nasıl hesaplanıyor?
2- Mecburi hizmetinin belirli bir kısmını yerine getirenler, kendilerine çıkartılacak kalan borcu ödemeleri durumunda, mecburi hizmeti tamamlamış gözüküp başka bir üniversitede çalışabilirler mi?
Bilgisi olanlar varsa cevaplarlarsa sevinirim.
Teşekkürler