5 Mart 2017 YÖKDİL Sınavınız Nasıl Geçti? (Soru Tartışmaları)

curiosity

Öğrenci
Melesef hala aciklanmadi.
Peki kim ne sonuc bekliyor?. Ilk defa bu tipte bir sinava girdim 85 ve ustu bekliyorum. Yds denemesi cozdum ordada o civardaydi. Ama heyecandan olsa gerek binda yanlisim artti galiba .

Aciklandiktan sonra kiyaslariz

Son düzenleme:
A

Akademik Forum

Guest
55 sayfa sonunda dayanamadım

Günlerdir ara ara açıp bakıyorum foruma, gerçekten içim şişti arkadaşlar ya. Biriniz aramış, bilgi almış tarih veremiyorlar diye; biri aramış 24ü demişler. Hala aranızda herkes arasın bastıralım, rahatsız edelim, açıklamak zorunda kalırlar mantığında olanlar var. Arkadaşım karşındaki kişi senin benim gibi bir memur, ne yetkisi var da sınav açıklanma tarihine karar verebilecek, ya da çok arıyorlar üstlere iletelim diyecek. Tek yaptığınız memurların yaşam enerjisini sömürmek benden söylemesi. Bir ara çalıştığım okulda yüksek lisans başvurularıyla ilgileniyordum, malum araştırma görevlisi her işi yapar; böyle sizin gibi sürekli arayanlar vardı, kendimi başvuru dönemi dağlara taşlara vurmak isterdim. Sonuç açıklanma günü ise ne benim, ne bölümün, ne de sosyal bilimler enstitüsünün inisiyatifindeydi. Demem o ki, bu ve diğer sınavlarda şu yaptıklarınızı yapmayın.

Bir de ALES başvuru tarihleri nedeniyle böyle yapıyorlar diyorsunuz da, arkadaşım sen gir, hepsinde puanın yüksek olsun, şansın artsın. 100 lirayı nelere vermiyoruz ki, 3 puan-5 puan artacak diye dil puanı ALES'e niye girmiyorsunuz. Dil puanı %15-30 aralığında değerlendirilirken ALES %60 civarında etkili. Ben ÖYP öncesi 5 tane ALES'e 3-4 YDS-KPDS'ye girdim; 2-3 puan çok şey değiştiriyor; şansınızı arttırın. Cidden anlayamıyorum bazılarınızı, sonra hepiniz için demiyorum ama olmadı, kazanamadım diye ona buna çamur atıyorsunuz.

Sınav nasıl geçmiş herkes için, ne zaman açıklanacak diye foruma takılırken artık dayanamadım. Sonuçla ilgili açıklama bekleyenlerden özür dilerim.

elkmuh46

Öğrenci
bu tip insanlar yuzunden kimseye yardım edesi gelmiyor insanın.ne demek inandırıcı değilsiniz?arkadaş benim buradan ne çıkarım olacak?yüzünü görmediğim tanımadığım insanlar.tek çıkarım olsa olsa insnlar dua eder hepsi bu. 36.sayfadaki anadolu üniv'nin numarasını ara sen öğren o zaman inandırıcı bey.değişik değişik haller tövbe yarabbim

blackprague

Öğrenci
Şimdi aradım konuyla ilgili net bir tarih yok başvuru yaptığınız siteyi takip etmeniz gerekiyor dedi demek ki ortada bir yalan var ya ben söylüyorum ya sen :)