A
Akademik Forum
Guest
Yarın açıklansında gerisi mühim değil tek isteğim haftaya kalmaması
Bir dediğiniz diğerini tutmuyor, neye karşı olduğunuz ya da neyi savunduğunuz belli değil. Burada aylarca hatta yıllarca kadro beklemiş ve sonunda hak ederek kadrosunu almış birçok hoca gördük ama onlar sizin gibi nefret kusmadılar. Sizin deyiminizle 'boş' eleştiri yapacağınıza puanlarınızı yükseltirsiniz er ya da geç hakkettiğiniz kadroyu aldığınızda örnek akademisyen nasıl olur gösterirsiniz. Sisteme başkaldırı böyle olur çene çalmayla değil.
Nefret ettirmeselerdi o zaman kardeşim ben de nefret kusmazdım. Ne döndüğünü bilmiyoruz sanki. Benim iyi bir mevkide olup olmamam bir şey değiştirmez sistem sıkıntılıysa sıkıntılıdır yani. Ha iyi bir mevkide olsaydım belki sistemi bu kada eleştirmezdim, çok kürek çektim ve boşa gittiyse ve de hala çekeceğim küreklerin boşa gitme ihtimalinin hesabını yapıyorsam sistem bana güven vermiyor tam tersine bezdirmişse ben eleştiri hakkımı kullanırım. Sen de üzerine alınıp cevap yazmak zorunda değilsin. Sistemin yavşaklığından nemalananlardansan o başka.
Bu arada sen benim isyanımı boşver de önce yukarıdaki arkadaşlarınkine bak. Bir sınav açıklanmadı diye ne belalar okuyorlar. Yahu İngilizce sorununu haybeden hallettiniz bir de geç açıklanmasına takmışsınız kafayı, hemen isyanlar falan, birden bire hak sahibi olmalar... Dünya böyle işte.
Noldu battı mı? En iyi ben biliyorum tabii, siz çıkarınıza göre konuşursunuz aç gözlü benciller sizi.Sinan Kardeş kimse cevap vermeye bile gerek duymamış da sana ben vereyim git sen bir kösede ağla sistemi eleştir şampiyon sensin en iyi de sen biliyorsun haydi geç kösene sampiyon boşver bizim gibi ağlayan açıklanmadı diye isyan edenlerle muhattap olma hadi.
Ha iyi bir mevkide olsaydım belki sistemi bu kada eleştirmezdim
Şunu diyen tipin insanları bencillikle suçlaması da ayrı bi güzelmiş...
birisi su çocuğu pistten alsın kim bilir daha yeni reşit olmustur hadi koçum git sen oyun birşey oyna bu ortamlar kasar seni seviyene uymaz artık birileri nasıl oturtmuşsa canın baya yanmış zor sende haklısın. Battı girdi çıktı şeklinde konuşma seni her türlü bulup buldurur çapını düzeltirim akıllı ol
Yalnız değilsin kardeş!Ben Ykdil sayfasına her girdiğimde itirazlar kısmına da tıklıyorum. Sorular orada açıklandığı için belki sonuçlar da orada açıklanır diye. Ya siz?