5 Mart 2017 YÖKDİL Sınavınız Nasıl Geçti? (Soru Tartışmaları)

A

Akademik Forum

Guest
İkinci yökdil daha kolay olacak öğrencilerin az olduğundan esas amaca hizmet edememiş. Kesin bilgidir istekle kolay olacak

sinan1907

Öğrenci
Bir dediğiniz diğerini tutmuyor, neye karşı olduğunuz ya da neyi savunduğunuz belli değil. Burada aylarca hatta yıllarca kadro beklemiş ve sonunda hak ederek kadrosunu almış birçok hoca gördük ama onlar sizin gibi nefret kusmadılar. Sizin deyiminizle 'boş' eleştiri yapacağınıza puanlarınızı yükseltirsiniz er ya da geç hakkettiğiniz kadroyu aldığınızda örnek akademisyen nasıl olur gösterirsiniz. Sisteme başkaldırı böyle olur çene çalmayla değil.

Nefret ettirmeselerdi o zaman kardeşim ben de nefret kusmazdım. Ne döndüğünü bilmiyoruz sanki. Benim iyi bir mevkide olup olmamam bir şey değiştirmez sistem sıkıntılıysa sıkıntılıdır yani. Ha iyi bir mevkide olsaydım belki sistemi bu kada eleştirmezdim, çok kürek çektim ve boşa gittiyse ve de hala çekeceğim küreklerin boşa gitme ihtimalinin hesabını yapıyorsam sistem bana güven vermiyor tam tersine bezdirmişse ben eleştiri hakkımı kullanırım. Sen de üzerine alınıp cevap yazmak zorunda değilsin. Sistemin yavşaklığından nemalananlardansan o başka.

Bu arada sen benim isyanımı boşver de önce yukarıdaki arkadaşlarınkine bak. Bir sınav açıklanmadı diye ne belalar okuyorlar. Yahu İngilizce sorununu haybeden hallettiniz bir de geç açıklanmasına takmışsınız kafayı, hemen isyanlar falan, birden bire hak sahibi olmalar... Dünya böyle işte.

Son düzenleme:
A

Akademik Forum

Guest
Şu arkadaşa cevap vermemek formun hayrina olacaktir. Amacı belli, niyeti belli...

A

Akademik Forum

Guest
Çok sıktın ya yeter artık. Negatif enerjin bize geçti. Herkesin derdi var, hiç kimse bedavadan bir şey elde etmiyor. Bir tek sen değilsin zorluk çeken.

A

Akademik Forum

Guest
Bazılarının akademisyen olmaması çok büyük isabet. Rabbim herkesin gönlüne göre veriyor her şeyi.

A

Akademik Forum

Guest
Bak şimdi

Nefret ettirmeselerdi o zaman kardeşim ben de nefret kusmazdım. Ne döndüğünü bilmiyoruz sanki. Benim iyi bir mevkide olup olmamam bir şey değiştirmez sistem sıkıntılıysa sıkıntılıdır yani. Ha iyi bir mevkide olsaydım belki sistemi bu kada eleştirmezdim, çok kürek çektim ve boşa gittiyse ve de hala çekeceğim küreklerin boşa gitme ihtimalinin hesabını yapıyorsam sistem bana güven vermiyor tam tersine bezdirmişse ben eleştiri hakkımı kullanırım. Sen de üzerine alınıp cevap yazmak zorunda değilsin. Sistemin yavşaklığından nemalananlardansan o başka.

Bu arada sen benim isyanımı boşver de önce yukarıdaki arkadaşlarınkine bak. Bir sınav açıklanmadı diye ne belalar okuyorlar. Yahu İngilizce sorununu haybeden hallettiniz bir de geç açıklanmasına takmışsınız kafayı, hemen isyanlar falan, birden bire hak sahibi olmalar... Dünya böyle işte.

Sınavda what is this? How old are you? Sormadilar. Sınava bu muameleyi yapmak komik. Sadece diyalog sorularının yerine geçen çeviri soruları sınavı kolay gibi gösterdi. Yds ye hazırlananlar için ortalama bir sınavda yds den bir tık aşağidaydi 50 alanlar 75-80 almayacak korkmayın en fazla baraja takılmaz 50 civarı not alanlar hepsi bu. Kimseye puan dağıtılmadı. Çalısanlar yapmıştır. Senin şu isyankar tavrun da sıktı vallaha. Bak simdi ben sana anlatayim madem oyle. Ben öss turkiye 620. Si olarak yuzde yuz bursla bir ozel unide okudum sonra okulumu birinci bitirip kpss ye girdim turkiye 12. Si oldum. Ögretmenlige atandım. Sonra saygın bir devlet universitesinde yuksek lisansa kabul edildim. Hayatim boyunca dgru dzgun ingilizce gormedim. Ama kendi kendime okuma gramer calismasi yaparak 2 ayda o kutsadginiz yds den 52.5 aldım. Bu yokdilden de 55-65 arasi bi not bekliyorum. Once sukredelim. Sonra calisalim kimseye camur atmayalim. Herkesin allah gonlune gire versin calistigi nispette.

srkncngz2525

Öğrenci
Sinan Kardeş kimse cevap vermeye bile gerek duymamış da sana ben vereyim git sen bir kösede ağla sistemi eleştir şampiyon sensin en iyi de sen biliyorsun haydi geç kösene sampiyon boşver bizim gibi ağlayan açıklanmadı diye isyan edenlerle muhattap olma hadi.

sinan1907

Öğrenci
Sinan Kardeş kimse cevap vermeye bile gerek duymamış da sana ben vereyim git sen bir kösede ağla sistemi eleştir şampiyon sensin en iyi de sen biliyorsun haydi geç kösene sampiyon boşver bizim gibi ağlayan açıklanmadı diye isyan edenlerle muhattap olma hadi.
Noldu battı mı? En iyi ben biliyorum tabii, siz çıkarınıza göre konuşursunuz aç gözlü benciller sizi.

Sizin her tarafınız akademisyen olsa öğretmen olsa ne olacak? Ne hayrınız olacak?

Siz bencil yorumlarınızı yazmaya devam edin, ben birazdan dönerim.

Son düzenleme:
A

Akademik Forum

Guest
bak güzel kardeşim tamm haklısındır sıkıntıların var belli ama burada battı mı falan olmuyor boyle insanları germenin bir mantığı yok burası genel bir topluluk bayanlar var burayı gercekten bilgi almak için kullananlar var boyle şeylerle konuyu saptırmayalım burda kapansın kimsenin canını sıkmaya gerek yok.

A

Akademik Forum

Guest
Uslubun seviyesi iki gündür yerlerde. Neden şikayet ettiğiniz bile belli değilken sürekli bir sataşma hali. Bir sizin mi hakkınız yendi, bir tek sizin mi emeğiniz görmezden gelindi allah aşkına. insanlar zaten beklemekten gerilmiş tek yaptığınız kafa açmak ayrıca arkadaşa katılıyorum böyle bir cümle kurup hala haktan hukuktan bahsediyor olmanız da ayrı bir ilginç. Kafanız epey karışmış sizin.

sinan1907

Öğrenci
Şunu diyen tipin insanları bencillikle suçlaması da ayrı bi güzelmiş...

Evet doğru yazmışım o zaman bu kadar eleştirmezdim ama bu demek değil ki eleştirmezdim. Doğrusu şudur derdim yine ama yırtınmazdım. Ben her zaman doğrunun yanındayım kardeş rahat ol.

- - - Güncellendi - - -

birisi su çocuğu pistten alsın kim bilir daha yeni reşit olmustur hadi koçum git sen oyun birşey oyna bu ortamlar kasar seni seviyene uymaz artık birileri nasıl oturtmuşsa canın baya yanmış zor sende haklısın. Battı girdi çıktı şeklinde konuşma seni her türlü bulup buldurur çapını düzeltirim akıllı ol

Vay demek beni buldurup çapımı düzeltirsin demek, akademisyene bak çay demle. İşte çirkef yüzünüzü sonunda belli ettiniz. Söyle bakalım yoksa sen şu bildirilerin altına imza atanlardan mısın var sende bir şeyler.

Y

Yökdil1

Guest
Arkadaşlar burada herkes şu sınav için toplanmış durumda, burayı takip eden herkes bu sınavın açıklanmasını bekliyor. Lütfen tartışma ortamı yaratmayalım. Böyle bir şeye gerek yok.

V

VSUK

Guest
Akademisyen değilim , mühendisim yüksek lisans öğrencisiyim.

Şuraya bir kaç gündür haber var mı diye bakıyorum .

Sinan bey ilk yazılarınız da sizi hakli görüyordum, lakin şuan sadece insanları eleştiriyorsunuz ona buna çatmaktan başka bir durumunuz yok maalesef. İnşallah hayatınız gönlünüzce devam eder hayırlı.aksamlar.

Nacizane görüşümü belli ettim umarım forum bilgi verme amacıyla devam eder.