5 Mart 2017 YÖKDİL Sınavınız Nasıl Geçti? (Soru Tartışmaları)

A

Akademik Forume

Guest
üds puanım 75. Yoğun bir şekilde çalışarak 40tan yükseltmiştim. Aradan uzun bir zaman geçtiği için çok umudum yoktu , sorular kolay geldiği için beklediğim puan 70 75 arası. Şu halimle YDS'ye girsem 55 anca alırım. Bunu belirtmekte fayda var. Yökdil=Yds + 20.
Üds ile eşdeğer olduğunu da düşünmüyorum.

aras~2010

Öğrenci
Bence bu aradığımız bayanın bazen iyi tarafına geliyor tarih veriyor bazende ters tarafına geliyor sallıyor.(Kadının da psikolojisi bozuldu iyice :))

tarik44

Öğrenci
Bende biraz önce aradım ve bir bayanla görüştüm. Aynı şekilde net bir tarih veremeyeceğini, sonuçların hazır olduğunu fakat yökten emri beklediklerini söyledi :)

elkmuh46

Öğrenci
kardeşim dün üstüste 2 arkadaş aradık ikimize de ordaki kadın yarın öğleden sonra bakalım dedi.aksilik olmazsa falan filan dedi.inşallah daha fazla beklemeyiz

A

Akademik Forum

Guest
Oynayin bizimle

Ben de aradim bana da net tarih yok dedi. Dedim ne zaman netlesecek dedim bilmiyoruz dediler. Kim biliyor dedim bilmiyoruz dediler . Bildiginiz bir sey var mi yok. Peki dedim 17 si dediler sizden sonra bugun öğleden sonra diyen olmuş dedim bu ne ki ? Fareyiz biz oynayin dedim aciklamayin gerek kalmadi dedim kapadim .

rüzgar123

Öğrenci
telefonu açan bayan bazen net konuşuyor bazen konuşmuyor. burda arayan hiçkimsenin yalan söylediğini düşünmüyorum. belki kadın net tarih söyleyince uyarı falan almıştır genel konuşuyordur bugün. ben bugün aradığımda, bugün son gün ama açıklamanız gerekir dedim evet dedi takip edin dedi.

A

Akademik Forum

Guest
Şimdi aradım konuyla ilgili net bir tarih yok başvuru yaptığınız siteyi takip etmeniz gerekiyor dedi demek ki ortada bir yalan var ya ben söylüyorum ya sen :)

Herkese farklı açıklama yapıyor olabilirker ihtimalini düşünemrycrk kadar sığsan ve insanları yalanla itham edebiliyorsan o da senin karakter problemin.

A

Akademik Forum

Guest
"YÖKDİL Sınavının sonuçları bugün açıklanıyor. Sonuçların akademisyen ve akademisyen namzeti arkadaşlarımız için hayırlı olmasını dilerim." Yekta Saraç'ın twitter mesajı 10 da önceki.

hedehodooo

Öğrenci
M. A. Yekta Saraç ‏Onaylanmış hesap [MENTION=66498]yekta[/MENTION]_sarac 12 dk.12 dakika önce
Daha fazla
YÖKDİL Sınavının sonuçları bugün açıklanıyor. Sonuçların akademisyen ve akademisyen namzeti arkadaşlarımız için hayırlı olmasını dilerim.

Aramayın artık da fikir değiştirmesinler :))

A

Akademik Forum

Guest
YÖKDİL Sınavının sonuçları bugün açıklanıyor. Sonuçların akademisyen ve akademisyen namzeti arkadaşlarımız için hayırlı olmasını dilerim.