A
Akademik Forum
Guest
Beklediğimden düşük geldi 20 yanlış beklerken 30 yanlış geldi bu nasıl iş ya sosyal bilimler
Şu 'hiç çalışmadan girdim YDS'den 80-99 aldım' diyenlere ifrit oluyorum. Abi ufak atın civcivler yesin... İngilizce öğretmenlerinin bile 60 almak için göbeğinin çatladığı YDS'den sizin bu puanları alabilmeniz ancak soruların cevaplarının size önceden verilmesiyle mümkün. Zaten dün açıklandı: 2008-2013 ALES ve ÜDS/YDS sınavlarında akademik kadro alan 30,000 kişiden malum çetenin elemanlarından 20,000 kişi akademik kadro almış. Herifler hala yerinde...
Yukarıdaki mesajı yazan kişiye cevabım:
Herkesi aynı kategoriye koymasan iyi olur. ODTÜ mezunuyum. YDS'den 85 aldım. O sınav içintek bir dakika bile çalışmadım. Bu sınav içinde bir dakika bile çalışmadım. Sorular cidden basitti. Zorlaştırmak için kendi kendime hata yaptım. Ama bu sınavda tek yanlış gözüküyor. Onu da ısrar ile yanlış yaptım. 95 üstü gelince inşallah resmini eklerim. 60 almaya çalışan İngilizce öğretmenleri var tabi ki ama o 60 alamayan İngilizce hocası ne kadar hoca! Bunu sorgulamak lazım!
Not: Alıntı yapmaya çalıştım, nasıl yapılır bulamadım. Mesajı onaylayan moderatörden ricam alıntı kısmını yerime halletsin. Teşekkürler şimdiden....
Çok ilginç bir şekilde 92.5 aldım 98.75 beklerken
Yds maks 93.75 almıştım
Ama gene de sınav çok kolaydı. Sebebi ise babam yds den maks 61.25 almisti
Sağlik bilimlerinden 87.5 aldı
O yüzden çok mutluyum onun adına
Ha tabi çalıştı ama bu artış yds de elde edemezdi
Herkese hayırlı olsun
alıntı yapmayı öğrendim ama bu seferde resim ekleyemedim. Kusura bakmayın!
SONUÇ: 98,75
Ama isteyene ya da moderatörlere e mail ile sonucun resmini gönderebilirim..
Tek soru yanlış oldu, birinci dünya savaşı sorusu mantıken yanlıştı....