Her YDS sınavında olduğu gibi yine bir
Ankara Dil Akademisi Klasiği, Her YDS sınavında olduğu gibi yine bir kaç soruyu yanlış çözüp duyuru yapmışlar, hatta her zaman olduğu gibi başkaları kendi cevaplarından farklı şıklar açıklayınca, ilk yayınladıkları cevapları değiştirmişler. Forum yöneticileri böyle bir mesaj attığım için beni BAN layabilirler ama bu kişilerin reklamını yapıcaz diye neden sürekli bu insanlara sorular çözdürülüyor? Ve her sınavda açıkladıkları cevapları birkaç saat içinde değiştiriyorlar, Sınavdan sonra kırmızı puntolarla açıkladıkları Sosyal Bilimler sorularında, beni oldukça şaşırtan WOULD HAVE REDUCED cevapları birden bire WOULD BE REDUCED' A dönüşmüş ki inanılmaz bir değişim
Kardeşim çözemediğiniz sınavın kursunu nasıl veriyorsunuz? Ayrıca bu IN CASE hangi sorunun cevabıdır? Ben sınavda IN CASE e denk gelmedim, Siz yoksa doğru cevabı AS SOON AS olan soruyu mu kast ediyorsunuz? Geçen Eylül sınavında UNTIL RECENTLY sorusu için PRESENT PERFECT dediniz hatta hala öyledir eminim, arayın bulun bakın,
Until recently, Past ifadedir. Açıkladığınız YÖKDİL ÖRNEK Soruları 2 çözüm videosunun 5. sorusunu allah aşkına açın izleyin, Tijen Hocam past context te Would + V1 i unreal den eliyor, sanki USED TO olamazmış gibi, 6. soru yanında bonus, sizlerden ricam, açıp izleyin, sonra bana cevap verin, insanları salak yerine koymayın kardeşim, Bu forumu ve burda paylaşılanları, üyelerin yorumlarını, düşüncelerini çok beğeniyorum, bu forumdan çıkmak veya Ban yemek istemiyorum, ama ben Ankara Dil Akademisinin soru paylaşmasına dayanamıyorum. Bu arada bir arkadaş daha farketmiş, WHO değil WHOSE olacak demiş, o da ayrı bir yanlışları,
) Hepiniz kalın sağlıcakla.