Akademik Personel Atamasında Güvenlik Soruşturması

erenk

Öğrenci
Anadolu Üni. hocam. Buradaki diğer arkadaşların moralini bozmak gibi olmasın ama 10 Kasımdan beri bekliyorum. İki ayı geçti. İkamet de Eskişehir'de.

Acaba sürecin yavaş ilerlemesi üniversite kaynaklı mı yoksa emniyet kaynaklı mı? Zira Eskişehir, diğer büyük şehirlere nazaran oldukça küçük bir şehir.
Yasal süreyi geçmişler gibi duruyor, bu durumu hatırlatmanızda yarar olabilir hocam.

shoutout

Öğrenci
Acaba sürecin yavaş ilerlemesi üniversite kaynaklı mı yoksa emniyet kaynaklı mı? Zira Eskişehir, diğer büyük şehirlere nazaran oldukça küçük bir şehir.
Yasal süreyi geçmişler gibi duruyor, bu durumu hatırlatmanızda yarar olabilir hocam.

Bence arayıp sormakta fayda var. Bir de yasal hak aslında üniversiteye belgeleri teslim ettikten sonra 2 ay değil sanırım, emniyetin eline geçtikten sonra 2 ay.

enginee

Öğrenci
Merhaba arkadaşlar.bende 16 kasımda formu doldurdum.2 aydır herhangi bir hareket yok.Personel dairesi de olaydan habersiz.Yer Ankara.Benimle birlikte 4 arkadaş daha var bizim fakültede bekleyen.Göreve başlayan arkadaşlara hayırlı olsun.allah bize de bir an önce nasip etsin inşallah.

Kararsiz1

Öğrenci
Muhatap oldugum personel daire baskanligindan 'alo' cevabi aldiktan sonra akademik atama deyip daha cumlemi tamamlayamadan telefon yuzume kapaniyor. Adamlar cok sıkıldığından mi yoksa bilgisiz olduklarindan mi boyle oluyor bilmiyorum. Akibetini bekleyen kurbanlik koyun gibi bekliyoruz.

A

Akademik Forum

Guest
Ben geçen emniyete gittim. 19 aralıkta evrakları teslim etmiştim(15 günlük sürenin 10. günü) 5 ocakta elimize ulaşmış dediler. Yaklaşık 10 kişi kazanmıştı benimle aynı zamanda hepsini bekletip gönderdiklerini zannediyorum. 15 günlük sürenin sonu hafta sonuna geliyordu . Tahminimce 26 sında gönderildi. Yaklaşık 10 günde gelmiş evrak. Yani postalama kısmı baya sürüyor gibi. Elimize geçen evrakları 15 gün içinde bitirip gönderiyoruz dediler. Eğer mahkeme falan varsa il dışından yazı istiyoruz o zaman bu süre uzayabiliyor dediler. Evlere polis geliyor mu diye sordum evet dediler.

teknokartal

Öğrenci
Merhaba Arkadaşlar,
yaklaşık 20 gün önce (Evrak tesliminin son günü) teslim ettiğim belgelerin hala üniversitede olduğunu, henüz soruşturma için gönderilmediğini öğrendim. Burada yazanlar çok değerli bilgiler ancak kendi üniversitenizi ve emniyeti takip ederek daha isabetli planlama yapacağınız kanaatindeyim.
Saygılar.

filefile

Öğrenci
Merhaba Arkadaşlar,
yaklaşık 20 gün önce (Evrak tesliminin son günü) teslim ettiğim belgelerin hala üniversitede olduğunu, henüz soruşturma için gönderilmediğini öğrendim. Burada yazanlar çok değerli bilgiler ancak kendi üniversitenizi ve emniyeti takip ederek daha isabetli planlama yapacağınız kanaatindeyim.
Saygılar.

Hocam hangi univetsite sizinki ? Cidden her gecen gun daha can sıkıcı oluyor beklemek :( hayirlisi

A

Akademik Forum

Guest
Ben geçen emniyete gittim. 19 aralıkta evrakları teslim etmiştim(15 günlük sürenin 10. günü) 5 ocakta elimize ulaşmış dediler. Yaklaşık 10 kişi kazanmıştı benimle aynı zamanda hepsini bekletip gönderdiklerini zannediyorum. 15 günlük sürenin sonu hafta sonuna geliyordu . Tahminimce 26 sında gönderildi. Yaklaşık 10 günde gelmiş evrak. Yani postalama kısmı baya sürüyor gibi. Elimize geçen evrakları 15 gün içinde bitirip gönderiyoruz dediler. Eğer mahkeme falan varsa il dışından yazı istiyoruz o zaman bu süre uzayabiliyor dediler. Evlere polis geliyor mu diye sordum evet dediler.

Postalamanın o kadar sürmesi biraz zor değil mi? Evrağı geç göndermiş olabilir mi üni?

efendi

Araştırma Görevlisi
Arkadaşlar geç yazdığım kusura bakmayın. Biraz yoğundum. Daha önce memur olmayıp benimle beraber kazanan arkadaşlar henüz işe başlamamış. Bilginiz olsun

Turkboy

Öğrenci
Türkboy bir tanıdığımın halen ikamet ettiği il Eskişehir idi ve 10 kasımda evrak teslim etmişti yarın ataması yapılacak

Hocam anladigim kadari ile 2 ay 10 gün gibi bir süre yeterli oluyor. Lakin benim ikametgah istanbul oturma adresi ankara. 3 ay gibi bulur diye dusunuyorum ocak5 te verdim evraklari ama yinede senelerce hayalini kurdugum için bekleyemiyorum. Allah inşAllah bu heycani almaz bizden ve vatana millete hayirli bir birey oluruz. Bir ay geç ya da erken mühim degil mühim olan heycani yasayabilmek.

Turkboy

Öğrenci
Polis arkadaşa sordum o da ikametgahtan yapiliyor dedi. Oturma adresin önemli degil dedi. Ayrica halen oturma adresi KYK yurdu burada beni kime soracaklar kim nerden tanisin ki ikametgahta sorusturmalari daha saglam bence. Sizin kaynak neresi hocam?

esya

Öğrenci
Merhaba hocalarım konuyu ilk günden beri takip ediyorum ben 26 aralıkta teslim ettim evraklarımı. Beklemedeyim. Bugün sivil polis ekibi gelmiş mahalleye beni sormuşlar ama eve çıkıp bakmadılar. Beklemeye devam umarım herkesin soruşturması sorunsuz geçer ve en kısa sürede göreve başlarız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Turkboy

Öğrenci
Merhaba hocalarım konuyu ilk günden beri takip ediyorum ben 26 aralıkta teslim ettim evraklarımı. Beklemedeyim. Bugün sivil polis ekibi gelmiş mahalleye beni sormuşlar ama eve çıkıp bakmadılar. Beklemeye devam umarım herkesin soruşturması sorunsuz geçer ve en kısa sürede göreve başlarız.

Hocam hayirli olsun. Hangi il acaba?

filefile

Öğrenci

Hayirli olsun hocam . Kime sormuslar ve ne sormuslar ?