Akademik Personel Atamasında Güvenlik Soruşturması

Merhaba hocalarım konuyu ilk günden beri takip ediyorum ben 26 aralıkta teslim ettim evraklarımı. Beklemedeyim. Bugün sivil polis ekibi gelmiş mahalleye beni sormuşlar ama eve çıkıp bakmadılar. Beklemeye devam umarım herkesin soruşturması sorunsuz geçer ve en kısa sürede göreve başlarız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aynı tarihte teslim ettim hocam. Herhangi bir geri dönüş yapılmadı daha. Beklemedeyiz. Daha önce herhangi bir memuriyet durumunuz var mıydı?

İ

İktisadi ajan

Guest
Arkadaşlar soruşturma geldikten sonra hangi işlemler yapılıyor . Kaç gün sürer bilgisi olan var mı ?

Daha önce burada başka hocalarımın da yazdığı gibi, benim de soruşturmam tam olarak 2 ay 10 gün sürdü ve dün itibariyle atama kararım kurye ile ikamet adresine geldi. Bu süreçte eve gelen olmadı, demek mı bu standart bir uygulama değil. İkametim Eskişehir'de ve Anadolu Üniversitesi'ne atandım.

A

Akademik Forum

Guest
Daha önce burada başka hocalarımın da yazdığı gibi, benim de soruşturmam tam olarak 2 ay 10 gün sürdü ve dün itibariyle atama kararım kurye ile ikamet adresine geldi. Bu süreçte eve gelen olmadı, demek mı bu standart bir uygulama değil. İkametim Eskişehir'de ve Anadolu Üniversitesi'ne atandım.
Hocam evrağı teslim ettikten sonra mı yoksa üniversite postaladıktan sonra mı bu süre? Bekletebiliyorlarmış çünkü.

akersayin

Öğrenci
İstanbul gibi bir yerde komşular birbirini ne kadar tanıyorsa o kadar tanıyorlar işte :(

Hocam merhabalar,
Atandığımda okuduğum üniversitedeki öğrenci evinde oturduğumdan ikametgah adresi orayı yazmıştım. Oradan toparlanıp ailemin yanına geldim. ben pek sıkıntı olacağını düşünmüyorum o ikametgahda bulunmamanızın.

22 Aralık'ta evraklarımı teslim etttim. 23 Aralık son teslim tarihi idi. Tam 1 ay oldu henüz bir haber yok ...

akersayin

Öğrenci
Atamanız size bildirildikten sonra ne kadar vaktiniz var iş başı yapmak için ? Hemen gelin mi diyorlar yoksa belirli bir süre tanıyorlar mı ?

Tebligat postayla elinize ulastiktan sonra 15 gun icerisinde goreve baslamaniz isteniyor.

Aynen öyle. Daha doğrusu 657 sayılı kanunun 62. maddesi diye belirtmişler tebligatta. 62. maddede "Aynı yerde bulunanlar, tebligattan sonraki iş günü başlamak zorundadır" diyor. O kısmı pek anlamadım, personel dairesini aradığımda oradan da 15 gün içinde cevabını aldım.

A

Akademik Forum

Guest
Ne kadar erken göreve başlarsanız daha iyi. Maaşınız o günden itibaren hesaplanmaya başlanır. Hocalar beni daha tebligat elime ulaşmadan bölüme gelen atanma yazısını imzalatarak göreve başlatmışlardı maaş işlemeye başlasın diye.