Sakarya hocam
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam bundan sonraki gelişmeler hakkinda da bilgilendirme yaparsaniz memnun oluruz. Tekrar hayirlisi bakalim bende 5 ocakta verdim evraklari
Sakarya hocam
Aynı tarihte teslim ettim hocam. Herhangi bir geri dönüş yapılmadı daha. Beklemedeyiz. Daha önce herhangi bir memuriyet durumunuz var mıydı?Merhaba hocalarım konuyu ilk günden beri takip ediyorum ben 26 aralıkta teslim ettim evraklarımı. Beklemedeyim. Bugün sivil polis ekibi gelmiş mahalleye beni sormuşlar ama eve çıkıp bakmadılar. Beklemeye devam umarım herkesin soruşturması sorunsuz geçer ve en kısa sürede göreve başlarız.
Aynı tarihte teslim ettim hocam. Herhangi bir geri dönüş yapılmadı daha. Beklemedeyiz. Daha önce herhangi bir memuriyet durumunuz var mıydı?
Hayır hocam ilk defa memur olacağım inş. Tek bildiğim bu kime ne sormuşlar bilmiyorum benimle konuşan olmadı.
Seni sorduklarini nerden ogrendin o zaman hocam?
Birkaç kişiye sordukları için ayrıntılı dinleyemedim herkesten. Komşularımdan biri söyledi sadece.
Hocam evrağı teslim ettikten sonra mı yoksa üniversite postaladıktan sonra mı bu süre? Bekletebiliyorlarmış çünkü.Daha önce burada başka hocalarımın da yazdığı gibi, benim de soruşturmam tam olarak 2 ay 10 gün sürdü ve dün itibariyle atama kararım kurye ile ikamet adresine geldi. Bu süreçte eve gelen olmadı, demek mı bu standart bir uygulama değil. İkametim Eskişehir'de ve Anadolu Üniversitesi'ne atandım.
Benim ikametim değişti bu süreçte sizce problem olur mu ya?
Hocam bilemicem şimdi eski ikametinizdeki komşularınız tanır mıydı bi konuşsaydınız ordakilerle
İstanbul gibi bir yerde komşular birbirini ne kadar tanıyorsa o kadar tanıyorlar işte
Hocam evrağı teslim ettikten sonra mı yoksa üniversite postaladıktan sonra mı bu süre? Bekletebiliyorlarmış çünkü.
Atamanız size bildirildikten sonra ne kadar vaktiniz var iş başı yapmak için ? Hemen gelin mi diyorlar yoksa belirli bir süre tanıyorlar mı ?Daha önce burada başka hocalarımın da yazdığı gibi, benim de soruşturmam tam olarak 2 ay 10 gün sürdü ve dün itibariyle atama kararım kurye ile ikamet adresine geldi. Bu süreçte eve gelen olmadı, demek mı bu standart bir uygulama değil. İkametim Eskişehir'de ve Anadolu Üniversitesi'ne atandım.
Tebligat postayla elinize ulastiktan sonra 15 gun icerisinde goreve baslamaniz isteniyor.Atamanız size bildirildikten sonra ne kadar vaktiniz var iş başı yapmak için ? Hemen gelin mi diyorlar yoksa belirli bir süre tanıyorlar mı ?
Tebligat postayla elinize ulastiktan sonra 15 gun icerisinde goreve baslamaniz isteniyor.
Aynen öyle. Daha doğrusu 657 sayılı kanunun 62. maddesi diye belirtmişler tebligatta. 62. maddede "Aynı yerde bulunanlar, tebligattan sonraki iş günü başlamak zorundadır" diyor. O kısmı pek anlamadım, personel dairesini aradığımda oradan da 15 gün içinde cevabını aldım.