Akademik Personel Atamasında Güvenlik Soruşturması

Dexter54

Öğrenci
İnşAllah o bir kişi bendirim istanbuldan ( istanbul anadolu yakasi ) ama 5 ocakta verdim evraklari :) ne sordular ve direk eve mi geldiler hocam?

İnşallah 😊 Aynen direk eve geldiler . Öyle adreste ben miyim teyit ettiler sonra kişisel sorular kardeş sayısı çalıştığın yer vs..
Dediğim gibi benim nerdeyse 1 ay oldu. Kendisine arşiv araştırmasını sorduğumda işin son kısmı bizde dedi. Bakalım üniversite benimle ne zaman iletişime geçecek başlamam için. O gün bilgilendiririm sizleri de

filefile

Öğrenci
İstanbul da ikamet ediyorum.
Aynen ben de şaşırdım burada okuduklarımdan sonra. Ama görevli polis sorularını sorduktan sonra " sizden sonra bir kişi kaldı bugün yarın bitirip yazıları göndereceğiz " cümlesini kurdu. Burada yazı göndereceği kurum okul mu ve bu artık süreç tamamdır anlamına mı geliyor tam olarak bilmiyorum tabi.

Hocam gelmeden arayan soran oldu mu sizi? Evde bulunmak gerekiyor bunun icin cunku?

A

Akademik Forum

Guest
Arkadaşlar bu eve gelme durumu herkes için yaşandı mı? ben eskişehirde ikamet ediyorum ama bu güvenlik soruşturması meselesi sonuçlanana kadar çalışmaya karar verdim ve çalışıyorum. gündüz evde bulunmam söz konusu değil. en azından gelmeden haber veriyorlar mı? şimdiden teşekkür ederim.

şans

Öğrenci
Ben Ankara Emniyet Güvenlik şubesi ile görüştüm. Bu şube bizim güvenlik soruşturmasının yapıldığı yer. Eve polis gelmeyeceğini boşuna evde beklemememiz gerektiğini söylediler. Olaki polis gelipte sizi bulamazsa kağıt bırakırlarmış.

- - - Güncellendi - - -

Çok teşekkür ederim hocam.
Ben de belgelerimi Aralık ayının ilk haftası verdim daha süreç benim için Mart başını bulur gibi geliyor. Personel Daire Başkanlığındaki memur da 2 ay gibi bir süreden bahsetmişti zaten. Kadronun 33a ya da 50d olmasının bu süreleri etkileyen bir yanı yok anladığım kadarıyla, farkeden bir şey yok gibi...

bolu06

Öğrenci
Hic emniyetten universiteden vs haber almadiniz mi hocam bu 2.50 aylik surecte?

Üniversite zaten haber veremiyor. Bizle alakalı bir durum değil emniyetten cevap bekliyoruz diyorlar. Bende 2 hafta önce emniyet ile görüştüm. Önceki sayfalarda yazmıştım. Başvuru kağıdımı buldular ve senin sıran için daha 1 ay var dediler. Yani toplamda en az 3 ay sürecek gibi. İnşAllah soruşturma sonucunu üniversiteye göndermelerini uzun bir süre beklemeyiz. Ankara için minimum süre 3 ay gibi. Kendim bizzat yaşıyorum.

sgk152535

Öğrenci
acaba güvenlik soruşturmasının geçtiği süre için maaş ödemesi olacak mı :) yoksa soruşturma sonrası mı sıfırdan başlayacak maaş? kabul edilmişliğim falan yok ama merak ettim :)

acaba güvenlik soruşturmasının geçtiği süre için maaş ödemesi olacak mı :) yoksa soruşturma sonrası mı sıfırdan başlayacak maaş? kabul edilmişliğim falan yok ama merak ettim :)

İlk maaş,maaş atama sürecinin tamamlanmasından sonraki ayın 15 ine kadarki süre ile sonraki 30 günü kapsar diye biliyorum. Güvenlik soruşturması tamamlanmadan atama kararnamesi yazılamayacağına göre...

karskars

Öğrenci
Arkadaşlar bide şunu sorayım güvenlik soruşturması bitti falan sonra almaktan vazgeçtik falan demezler demi ? öyle bi hakları var mı yani güvenlik soruşturmasıda bitince artık kazandık diyebilir miyiz ? :(

filefile

Öğrenci
Arkadaşlar bide şunu sorayım güvenlik soruşturması bitti falan sonra almaktan vazgeçtik falan demezler demi ? öyle bi hakları var mı yani güvenlik soruşturmasıda bitince artık kazandık diyebilir miyiz ? :(

Hocam bitti mi sizin süreç ?

- - - Güncellendi - - -

Güvenlik soruşturması sonucu üniversiteye ulaşınca kararname kaç günde yazılıyor bilen var mı peki :D

Sizin soruşturma bitti mi hocam :)