Akademik Personel Atamasında Güvenlik Soruşturması

shoutout

Öğrenci
Arkadaşlar emniyeti arayınca sürece dair somut bilgiler veriyorlar mı acaba?

Bir de asıl beklememizin kaynağı dosyamızın işleme alınma süresinin uzaması mı? birçok adaydan dolayı sıra gelmesi uzun sürüyordur.

En azından ne kadar süreceğine dair fikir yürütme şansımız olur.

Mr. Robot

Öğrenci
Merhabalar arkadaşlar.

Aralık ayında açılan İhtisaslaştırılmış ÖYP kadrolarına girmeye hak kazndım. 26 Aralık tarihinde dosyalarımı teslim ettim. Bugün üniversiteye gittim. Benden birkaç gün öncesinde dosyasını teslim eden kişinin ataması gerçekleştirilmiş. Benimkinin de birkaç güne kadar gelmesi bekleniyor dediler. Yani bu durumda soruşturma bir aydan bile kısa sürmüş oluyor. Bulunduğum il Adana.

Sent from my iPhone using Tapatalk

A

Akademik forum

Guest
Sorusturma

Arkadaşlar merhaba. Nevşehir üniv. Kazandım, belgeleri 22 kasım da verdim. İkametim samsun. Sorusturmamin sonuçları Üniv e gönderilmiş ama belgelerde eksik varmış, Üniv de bundan dolayı belgeleri valiliğe geri gondermis. 2 haftaya belgelerin Üniv e ulaşacağı söyleniyor. Bilginize.

A

Akademik Forum

Guest
arkadaşlar oturduğum il ankara ama ikametgah karabük. sizce soruşturma hangi ilde yapılacak? hem yaşadığın hem ikametgahının olduğu yerde mi yapılıyor?

BaDdeMm

Öğrenci
Merhabalar arkadaşlar.

Aralık ayında açılan İhtisaslaştırılmış ÖYP kadrolarına girmeye hak kazndım. 26 Aralık tarihinde dosyalarımı teslim ettim. Bugün üniversiteye gittim. Benden birkaç gün öncesinde dosyasını teslim eden kişinin ataması gerçekleştirilmiş. Benimkinin de birkaç güne kadar gelmesi bekleniyor dediler. Yani bu durumda soruşturma bir aydan bile kısa sürmüş oluyor. Bulunduğum il Adana.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hangi üniversiteyi kazandınız ?

ddenizz

Öğrenci
Daha önce de yazmıştım. 20 Kasım'da güvenlik formunu doldurup teslim ettim. Bu arada emniyet vs hiçkimseyle irtibatım olmadı, eve polis de gelmedi. Bugün öğleden sonra görev yazım posta ile eve geldi. Rektörlükten dün postaya verilmiş. Birkaç dakika sonra atandığım yerden memur arayarak atamamın gerçekleştiğini söyledi.

Daha önce de yazmıştım. 20 Kasım'da güvenlik formunu doldurup teslim ettim. Bu arada emniyet vs hiçkimseyle irtibatım olmadı, eve polis de gelmedi. Bugün öğleden sonra görev yazım posta ile eve geldi. Rektörlükten dün postaya verilmiş. Birkaç dakika sonra atandığım yerden memur arayarak atamamın gerçekleştiğini söyledi.

Hayırlı olsun. Darısı başımıza.

404notfound

Öğrenci

soruşturma formunda yazdığınız, yaşadığınız adres ile ikametiniz aynı yer miydi acaba? Ayrı yer olanlar için yaşadığımız adrese mi geliyor tebligat, ikamete mi?

samet42

Öğrenci
Arkadaşlar merhabalar atanan arkadaşlara hayırlı olsun öğrendiğim kadarıyla soruşturma süreci çok uzun değil yani sıra geldiği zaman sonuçlanması bir kaç gün sürüyor. Benim merak ettiğim evraklar üniversiteye ulaştıktan sonra kaç gün içerisinde kararname yazılıyor? Birde biz atandigimizda yolluk ödeniyor mu bilen var mı?

Turkboy

Öğrenci

Hocam hayirli olsun. Ikametgah neresi acaba?

filefile

Öğrenci

Hocam hayırlı olsun darısı başımıza . İkamet neresi sizin?