Siz Kafkas Üniversitesi için mi bekliyorsunuz?yok hocam nerde daha bekliyorum 2 ay bekleyenler varmış...
Merhabalar arkadaşlar.
Aralık ayında açılan İhtisaslaştırılmış ÖYP kadrolarına girmeye hak kazndım. 26 Aralık tarihinde dosyalarımı teslim ettim. Bugün üniversiteye gittim. Benden birkaç gün öncesinde dosyasını teslim eden kişinin ataması gerçekleştirilmiş. Benimkinin de birkaç güne kadar gelmesi bekleniyor dediler. Yani bu durumda soruşturma bir aydan bile kısa sürmüş oluyor. Bulunduğum il Adana.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hangi üniversiteyi kazandınız ?
Hocam Anadolu Üni mi?
Anadolu Üni. hocam. Buradaki diğer arkadaşların moralini bozmak gibi olmasın ama 10 Kasımdan beri bekliyorum. İki ayı geçti. İkamet de Eskişehir'de.
Daha önce de yazmıştım. 20 Kasım'da güvenlik formunu doldurup teslim ettim. Bu arada emniyet vs hiçkimseyle irtibatım olmadı, eve polis de gelmedi. Bugün öğleden sonra görev yazım posta ile eve geldi. Rektörlükten dün postaya verilmiş. Birkaç dakika sonra atandığım yerden memur arayarak atamamın gerçekleştiğini söyledi.
Hayırlı olsun. Darısı başımıza.
Daha önce de yazmıştım. 20 Kasım'da güvenlik formunu doldurup teslim ettim. Bu arada emniyet vs hiçkimseyle irtibatım olmadı, eve polis de gelmedi. Bugün öğleden sonra görev yazım posta ile eve geldi. Rektörlükten dün postaya verilmiş. Birkaç dakika sonra atandığım yerden memur arayarak atamamın gerçekleştiğini söyledi.
Siz Kafkas Üniversitesi için mi bekliyorsunuz?
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi