Akademik Personel Atamasında Güvenlik Soruşturması

HudavetAS

Öğrenci
Merhaba, ben de kazandığım üniversiteye belgeleri 28 kasımda teslim ettim. Ancak üniversite belgeleri yaklaşık bir ay elinde tuttuğu için belgeler emniyete 26 aralıkta ulaşmış. Bir ay önce ikametgahımın bulunduğu İzmir emniyet müdürlüğüne gidip sorduğumuzda görevli bu işlere bakan tek kişi olduğunu ve elinde beş bin dosya olduğunu söyledi. Burada bazı arkadaşların iki ay on günde sonuçlandığını okuyunca bir umut oldu bana da ancak ilin yoğunluğuna göre uzayıp kısalıyor anlaşılan. Merak ettiğim İzmir için bekleyen ve yoğunluğu hakkında bilgisi olan arkadaşlar var mı? Beklemek iyice sıkıtı vermeye başladı...
Merhaba,
Ben de İzmir'de ikamet ediyorum. Emniyeti 2,5 hafta önce aradığımda, belgelerin emniyet içerisinde birçok birimi gezdiğini söylemişti. Üniversite'nin belgeleri göndermesine de bağlı olarak, ben sürecin en az 2 ay olacağı kanaatindeyim.

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

A

Akademik Forum

Guest
Merhaba , bende İzmir için bekliyorum hocam, iki gün önce aradım emniyet müdürlüğünü, konuştuğum kişi evraklarınızı hangi ilçede ikamet ediyorsanız oraya gönderiyoruz dedi ilçenin yoğunluğuna göre değişiyormuş. sizin hangi ilçe acaba?

A

Akademik Forum

Guest
Tecrübelerime göre tam olarak eli kulağındadır gibi hocam. Bulunduğunuz ilin emniyet genel müdürlüğünü arayarak süreç hakkında bilgi isteyebilirsiniz. Telefonda bilgi vermeme ihtimaline karşılık merkeze gitmeniz halinde aşağı yukarı tahmini bir gün vereceklerdir.

Hayırlısı olsun inş. iyi haberlerinizi bekliyoruz.

güzel dilekleriniz için teşekkür ederim hocam.Telefonda bilgi vermiyorlar dediğiniz gibi gidip soracağız artık.Bizim rektörlükten ben teslim ettikten 6-7 gün sonra emniyete gönderildiğini öğrendim.yani en kötü ihtimal 60 gündür emniyette.Sonuçlanırsa yada bilgi alabilirsem paylaşacağım burada.Umarım hepimiz için hayırlısı olur.

QASIMPATI

Öğrenci
Hocalarım Nevşehiri kazandım ve 1 Aralıkta belgelerimi teslim ettim. BUgün itibariyle soruşturmamın tamamlanıp belgelerimin kuruma geldiğini ve kararnamenin hazırlandığını söylediler. Yani bi aksilik çıkmazsa inşallah Şubatın başı gibi göreve başlarım diye düşünüyorum... Bu arada belgelerim Üniversiteden valiliğe 16 aralıkta gelmiş, sonrasında birkaç gün içerisinde de zannedersem emniyete gönderilmiş... Olay tamamen emniyetin hızlı olmasında bitiyor bence...

- - - Güncellendi - - -

İkametim de Manisa bu arada...

HudavetAS

Öğrenci
Merhaba , bende İzmir için bekliyorum hocam, iki gün önce aradım emniyet müdürlüğünü, konuştuğum kişi evraklarınızı hangi ilçede ikamet ediyorsanız oraya gönderiyoruz dedi ilçenin yoğunluğuna göre değişiyormuş. sizin hangi ilçe acaba?
Bana güvenlik soruşturmasına il emniyetin baktığını söyledi görevli polis memuru. İlçe emniyete göndermiyorlar evrakları.

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

B

BEKLEYENDERVİŞ

Guest
Uzun sürüyor

19 aralıkta evrakları teslim ettim 3 ocakta valiliğe gelmiş aynı gün evrak çıkmış ,emniyeti aradım defalarca bilgi vermediler. En son yine dosya numarasıyla sordum daha yeni dün evrağı işleme aldıklarını söylediler en az 20 günüm var yani sabretmek zor sabır...ikamet Sivas kadro Bozok üni.

A

Akademik Forum

Guest
Güvenlik soruşturması dışındaki konuları başka başliklar altinda tartisin lutfen

A

Akademik Forum

Guest
Hocalarım Nevşehiri kazandım ve 1 Aralıkta belgelerimi teslim ettim. BUgün itibariyle soruşturmamın tamamlanıp belgelerimin kuruma geldiğini ve kararnamenin hazırlandığını söylediler. Yani bi aksilik çıkmazsa inşallah Şubatın başı gibi göreve başlarım diye düşünüyorum... Bu arada belgelerim Üniversiteden valiliğe 16 aralıkta gelmiş, sonrasında birkaç gün içerisinde de zannedersem emniyete gönderilmiş... Olay tamamen emniyetin hızlı olmasında bitiyor bence...

- - - Güncellendi - - -

İkametim de Manisa bu arada...

Hayırlı olsun qasımpatı hocam. Eve polis geldi mi? Geldiyse kaç gün sonra soruşturma tamamlandi?

A

Akademik Forum

Guest
Evrak sırayla nerelere gidiyor? Üni-valilik-emniyet-üni mi yoksa arada başka basamak var mı?

Muhterem Hocalarım;
Ben 29 Aralık da Adıyaman Üniversitesinde öğretim görevlisi kadrosunu kazandım. 30 aralıkta evraklarımı teslim ettim. Üniversite atama onayı için yönetim kurulu kararı aldıktan sonra 10 Ocak tarihinde ikametgahım olan İstanbul'a soruşturma için evrakım gönderildi. Evrak 15 Ocak tarihinde İstanbul Valiliğine ulaştı. Valilikte ise Emniyetten sorumlu vali yardımcısı tarafından onaylanarak 19 Ocak'ta emniyet müdürlüğüne sevk edildi. Emniyetteki ilgi memur emniyetin tüm birimlerine (asayiş, narkotik terörle mücadele, istihbarat mali suçlar vb.) beni soracağını ve bunlardan alınacak sonuçları bir rapor haline getirip ikametgahımın olduğu İlçe emniyet müdürlüğüne(muhtemelen adrese gelecekler demektir) oradan da Adıyaman Üniversitesine yollanacağını belirtti. Tüm bunların sonunda da İnşaAllah göreve başlayacağım. Ayrıca yasada ifade edilen maksimum süre evrakın emniyete ulaşmasından itibaren 2 ay olup en azından ne kadar sürer yada sürebilir gibi soruların cevabını ise Güvenlik şube müdürlüğü bünyesindeki Güvenlik Soruşturmaları büro amirliğinden alabilirsiniz.

A

Akademik Forum

Guest
Muhterem Hocalarım;
Ben 29 Aralık da Adıyaman Üniversitesinde öğretim görevlisi kadrosunu kazandım. 30 aralıkta evraklarımı teslim ettim. Üniversite atama onayı için yönetim kurulu kararı aldıktan sonra 10 Ocak tarihinde ikametgahım olan İstanbul'a soruşturma için evrakım gönderildi. Evrak 15 Ocak tarihinde İstanbul Valiliğine ulaştı. Valilikte ise Emniyetten sorumlu vali yardımcısı tarafından onaylanarak 19 Ocak'ta emniyet müdürlüğüne sevk edildi. Emniyetteki ilgi memur emniyetin tüm birimlerine (asayiş, narkotik terörle mücadele, istihbarat mali suçlar vb.) beni soracağını ve bunlardan alınacak sonuçları bir rapor haline getirip ikametgahımın olduğu İlçe emniyet müdürlüğüne(muhtemelen adrese gelecekler demektir) oradan da Adıyaman Üniversitesine yollanacağını belirtti. Tüm bunların sonunda da İnşaAllah göreve başlayacağım. Ayrıca yasada ifade edilen maksimum süre evrakın emniyete ulaşmasından itibaren 2 ay olup en azından ne kadar sürer yada sürebilir gibi soruların cevabını ise Güvenlik şube müdürlüğü bünyesindeki Güvenlik Soruşturmaları büro amirliğinden alabilirsiniz.
Hocam size telefonla bilgi verdiler mi ben ankara emniyeti aradım bilgi veremiyoruz dediler, gitsem verirler mi acaba?

Turkboy

Öğrenci
Muhterem Hocalarım;

Hocam hayirli ugurlu olsun. Detayli aciklama icin ekstra tesekkurler. Istanbul anadolu lu avrupa mi?

L

Loading...

Guest
Muhterem Hocalarım;

Hocam detaylı açıklamalarınız için çok teşekkürler. Peki evraklarınızın 15 Ocak'ta Valiliğe ulaştığını ve 19 Ocak'taki sevk işleminin tarihlerini nereden öğrendiniz acaba? Valiliği arayıp sorabiliyor muyuz?

A

Akademik Forum

Guest
Muhterem Hocalarım;

Hocam benim evrak il emniyete ulaşalı muhtemelen 3 haftayı geçti. İlçe emniyeti aradım evrak en son size mi geliyor diye bize öyle bir evrak gelmedi biz sadece özel güvenlik için bakıyoruz, 1 defa da tebligatını yaptık öyle bir evrağın dediler. İkamet ankara.

Hocam cümleten hayırlı uğurlu olsun inşaallah. Hocam benim ikametgah avrupa görünüyor ama ben anadolu'da yaşıyorum. Evet hocam bilgi için de vatan daki emniyet müdürlüğünden soruyoruz ama sadece size ulaştımı tahmini ne kadar sürer? sorusuna cevap veriyorlar.