Merhaba Arkadaşlar bende Balıkesir üniversitesi Fizyoterapi için araştırma görevlisi sınavını geçmiştim. 4 ocakta belgelerimi teslim ettim ve 9 ocak son gündü. 26 ocak perşembe günü aradığım da sağlık yüksek okulunda personel işlerindeki kadın bana daha üniversite belgelerini bile göndermedi dedi, nedenini sorduğumda yoğunluktan dediler. Acaba bu arkadaşlar ne yapıyor? Neden bu kadar yoğunlar? 22 gün olmuştu belgelerimi vereli , arayayım mı dediğimdeyse kadın bence arama, araman negatif etki yapabilir dedi. Sizce ne yapmalıyım? Teşekkürler
Hocam maalesef öyle, benim belgeler de 20 gün sonra yola çıktı okuldan
Hocam siz ne yaptınız kaç gün oldu? Neden göndermiyorlar anlayamıyorum, ne yapıyorlar ki? Okulda yok ki? Bekleyelim bakalım..
siz izmir katip çelebi üniversitesi için mi bekliyorsunuz? benim de kazandığım ilan edildi ancak okuldan bir geri dönüş olmadı, güvenlik soruşturması için evrak istemediler henüz. sadece başvuru sırasında verdiğim evraklar var şu an okulda. siz süreç olarak neredesiniz? evrak istediler emniyette mi?
Arkadaşlar Ankarada güvenlik soruşturması için telefon numarası verebilecek birisi var mı? Nereyi aradıysam kimse ilgilenmedi.
Telefonları açmıyorlarmış artık, eskiden açtıklarında da kişiye bilgi vermiyoruz demişlerdi. Acayip yoğunlar siz ulaşmaya çalışmayın bence, 2 ay olarak hesaplayın emniyet süresini, valilikten geldi gitti derken orada da kayıp zaman oluyor.
Hocam ben 26 Ekimde kazandım. 2 Kasımda evraklarımı teslim ettim. Hadi üniversite geç göndermiş olsa bile 2 aylık süreyi herşekilde doldurdum. Beklemek çok yıpratıcı bir süreç. 2.döneme yetişemeyeceğiz.
Hocam ben 26 Ekimde kazandım. 2 Kasımda evraklarımı teslim ettim. Hadi üniversite geç göndermiş olsa bile 2 aylık süreyi herşekilde doldurdum. Beklemek çok yıpratıcı bir süreç. 2.döneme yetişemeyeceğiz.
arkadaşlar hepinize öncelikle geçmiş olsun, çünkü bu çektiğimizin migren ağrısından bir farkı yok. Evet başımızda fetö ya da pkk terörü gibi sorunlar var, ancak sorunun çok az kısmını bunlar teşkil ediyor. Asıl sorunumuz ekonomik.. Şuanda bizlerle beraber onbinlerce memur ya da akademisyen adayı atamalarının onaylanmasını bekliyor. Ve bu kişilerin, atanmazsa ( en azından 3-4 ay işte ne kadar uzatabilirlerse) devlete ne kadar tasarruf ettireceklerini düşünün. Yani ülkecek ekonomik bir buhrandan geçiyoruz ve bu malesef herkezi farklı şekilde etkilerken bizi de bu şekilde etkiliyor. ( bu arada ben de 2 aydır bekliyordum ve bugün evraklarımın henüz emniyete gelmediğini öğrendim ) evet üniversiteyi aradım ve evraklarımın bir ay önce gönderildiğini öğrendim, ama anladığım kadarıyla valilikte beklemeye devam ediyor.