A
Akademik Forum
Guest
Benim bütün belgeleri üniye teslim tarihim 1 aralık gibi. Hala bekliyorum. Üniyi ne zaman arasam bizlik bişey yok bizde bekliyoz diyolar. Yer BTU. İkametgah Bursa.
Godot'yu beklemek iyidir. Franz Kafka'nın "Yasanın Önünde"sine benzemesin de...
slm arkadaşlar bende yaklaşık 2 ay 10 gündür bekliyorum. Bugun Üniversiteyi aradığımda evraklarınız kararname aşamasında dedi. Kararname aşamasında bilgisi olan var mı arkadaşlar.yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaslar merhaba. ben istanbul emniyeti aradım bugün gizli büro diye bir birime yönlendirdiler belgemin ulaştığını 1 yada 3 ay sürebileceğini söylediler süreçle ilgili sadece üniversite ararsa bilgi verebiliriz dediler okulla sık iletişime geçsek bi faydası olurmu dersiniz ??
Evraklari ne zaman teslim ettiniz hocam.
Merhabalar herkese
26 Aralıkta evraklarımı teslim ettim. Bulunduğum il Adana. İkamet ettiğim il de Adana.
Bugün üniversiteden arayıp soruşturmamın bittiğini ve göreve başlayabileceğimi söylediler.
Beklemek çok sıkıntılı bir süreç. Umarım en kısa zamanda diğer bekleyen arkadaşların da soruşturmaları sonuçlanır.
Kolay gelsin.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hayırlı olsun, ben de İstanbul'dayım ve sürece dair açıkçası kimse net bir şey bilmiyor. İstanbul yoğun bir şehir olabilir ama sonuç olarak ona göre de çalışan memur var bence o bakış açış açısı doğru değil asıl mesele üniversitenin belgeleri ilgili birimlere ne zaman gönderdiğinde.arkadaslar merhaba bende erzurum ataturk unıv e kabul edıldım. istanbulda oturuyorum. evraklarımı kargoyla yolladım. 10 subat evrak yollamanın son tarıhi idi. istanbulda oturanların arastırması uzun surmus dıyorlar. dogrumudur?
Benim ilçe Kadıköy, sizinki hangisi? Belki ilçeden ilçeye değişiyordur.
Longhorn hocam ben de Kadıköy'de ikamet ediyorum ve bekliyorum. İlçe emniyeti arayarak mı bilgi aldınız?
ben de 23 aralıkta verdim evrakları henüz emniyete gelmemiş malesef. İkamet Mersin
Merhaba arkadaşlar, güvenlik soruşturmasında memur adaylarının %50'si eleniyormuş diyorlar, hiç böyle bir haber duydunuz mu?
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi