Akademik Personel Atamasında Güvenlik Soruşturması

A

Akademik Forum

Guest
Benim bütün belgeleri üniye teslim tarihim 1 aralık gibi. Hala bekliyorum. Üniyi ne zaman arasam bizlik bişey yok bizde bekliyoz diyolar. Yer BTU. İkametgah Bursa.

mehmet.yilmaz

Öğrenci
Arkadaslar merhaba. ben istanbul emniyeti aradım bugün gizli büro diye bir birime yönlendirdiler belgemin ulaştığını 1 yada 3 ay sürebileceğini söylediler süreçle ilgili sadece üniversite ararsa bilgi verebiliriz dediler okulla sık iletişime geçsek bi faydası olurmu dersiniz ??

A

Akademik Forum

Guest
Mrb arkadaşlar göreve başlayan öğretim görevlisi olan arkadaşlar var mi atama yapildikta n sonra sureç nasıl işliyor acaba

m.ahmet

Öğrenci
Benim arkadaşımın ikametgahı Rize de olduğu için güvenlik soruşturması 1 ay bile sürmedi. Pazartesi ben de evraklarımı teslim edeceğim, ikametgâhım Ankara. Bakalım kaç ay sürecek.

Merhabalar herkese

26 Aralıkta evraklarımı teslim ettim. Bulunduğum il Adana. İkamet ettiğim il de Adana.

Bugün üniversiteden arayıp soruşturmamın bittiğini ve göreve başlayabileceğimi söylediler.

Beklemek çok sıkıntılı bir süreç. Umarım en kısa zamanda diğer bekleyen arkadaşların da soruşturmaları sonuçlanır.

Kolay gelsin.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Öncelikle hayırlı olsun hocam, aynı tarihte evraklarımı teslim ettim. Benimkinden ses seda yok. Hangi üniversiteye yerleştiniz acaba?

A

Akademik Forum

Guest
arkadaslar merhaba bende erzurum ataturk unıv e kabul edıldım. istanbulda oturuyorum. evraklarımı kargoyla yolladım. 10 subat evrak yollamanın son tarıhi idi. istanbulda oturanların arastırması uzun surmus dıyorlar. dogrumudur?

A

Akademik Forum

Guest
arkadaslar merhaba bende erzurum ataturk unıv e kabul edıldım. istanbulda oturuyorum. evraklarımı kargoyla yolladım. 10 subat evrak yollamanın son tarıhi idi. istanbulda oturanların arastırması uzun surmus dıyorlar. dogrumudur?
Hayırlı olsun, ben de İstanbul'dayım ve sürece dair açıkçası kimse net bir şey bilmiyor. İstanbul yoğun bir şehir olabilir ama sonuç olarak ona göre de çalışan memur var bence o bakış açış açısı doğru değil asıl mesele üniversitenin belgeleri ilgili birimlere ne zaman gönderdiğinde.

A

Akademik Forum

Guest
ben de 23 aralıkta verdim evrakları henüz emniyete gelmemiş malesef. İkamet Mersin

HudavetAS

Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, güvenlik soruşturmasında memur adaylarının %50'si eleniyormuş diyorlar, hiç böyle bir haber duydunuz mu?

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BERİN1

Öğrenci
merhaba telefonla bilgi verilmiyor ben ilçe emniyete gidip sordum ama ulaşmadığını belirttiler benim ilçem eyüp. evraklarımı 19 aralıkta teslim etmiştim üniversiteye.

Longhorn

Öğrenci
Longhorn hocam ben de Kadıköy'de ikamet ediyorum ve bekliyorum. İlçe emniyeti arayarak mı bilgi aldınız?

Telefonla değilde bir tanıdık vasıtasıyla aldım. Kadıköy ilçe de eylül ayından beri bekleyen olduğunu ve bunların grup halinde güvenlik araştırması yapılacağını söylemiş. Telefonla bilgi alabileceğinizi açıkça düşünmüyorum.

A

Akademik Forum

Guest
Istanbul da ikamet edenlerden Evraklarini aralık ayında üniversite ye teslim edip güvenlik soruşturmasi biten var mı

pinko_34

Öğrenci
hocam cok uzun olmamısmı :/ okul neresi hocam? bende yenı verdım belgelerı :((( umarım cok uzun surmez

ben de 23 aralıkta verdim evrakları henüz emniyete gelmemiş malesef. İkamet Mersin

- - - Güncellendi - - -

ben sanmıyorum oyle bişey oldugunu. eger evraklar tamsa eksık ve yanlıs doldurulmamıssa ve sicili vs temızse neden elensınler.

Merhaba arkadaşlar, güvenlik soruşturmasında memur adaylarının %50'si eleniyormuş diyorlar, hiç böyle bir haber duydunuz mu?

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi