Merhaba;
İkametgahı İstanbul olan arkadaşlar mümkünse burada gelişmelerden bizleri de haberdar edebilirler mi?
Bizler için birer öngörü olur diye düşünüyorum.
Merhaba arkadaşlar,
Konuyu hergün takip ediyorum. Bugün belgeleri teslim ettim. İl Muğla. Bekleyen arkadaşlara bilgi sağlamak adına süreç hakkındaki gelişmeleri buradan paylaşırım. Herkesin en kısa sürede atanması dileğiyle.
yanlıs yazdınız herhalde hocam uzun suruyor mu yazıcaktınız . emnıyet bılgı vermedı mı hocam
İlçe neresi ? Ben de İstanbul fatih için bekliyorum da kazandığım yer doğuda bir yer. 49 gün oldu.
Arkadaslar benim bulunduğun üniversite önce valiliğe yazıyormuş daha sonra da valilikten emniyete gidiyormuş. Valilikten emniyete ulaşma süresi ne kadardır acaba bilgisi olan var mı, tşkler..
Merhaba Ben evraklarımı 19 aralıka teslim ettim belge teslimin son günü 26 aralıktı henüz valilikten il emniyete gelmemiş, il emniyettende ilçe emniyete gidecekmiş,burada önemli olan eğer öğrenebiliyorsan okulun evrağı yolladığı tarihtür,bens rodum ama bilgi vermediler.
okulun evragı yolladıgı tarıhten sonra mı 1 yada 2 ay mı yada daha fazla surer dıyorsun? yoksa emıyetın elıne gectıkten sonra ki surec mı 1 yada 2 ay yada daha fazla?
benim okul valilik süreci 1 aydan fazla sürdü, daha emniyet süreci var onuda burdan okuduğuma göre 1-2 ay arası sürüyor. okulda sanırım evrakları hemen yollamamış bundan dolayıda süreç dahda uzuyor ben 2-3 ayı gözden çıkardım açıkçası
Acikcasi bu konuyu ben de merak ediyorum sorusturma kapsami nedir neler inceleniyor bilgisi olan var mi ?beklemek cok streslı sonu ıyı olur hepımızın ınsallah. hıc reddettıklerı olmusmu bu arastırmalardan sonra acaba bılıyormusun hocam kulagına geldımı
merhaba sizin atatma yazınız geldi mi acaba
hocam emniyet durum tespiti yapıyor reddetme gibi bir uygulamaması yok.Tespit redilen durumunuzu ünivrrsite değerlendiriyor
Nasıl bir durum tespiti yapılıyor acaba?emniyetten atama için uygundur uygun değildir gibi bir şey mi yoksa daha detaylı bir açıklama mı? Örnek verebilir misiniz? Siz diyorsunuz ki üniversitenin mi insiyatifinde?
Merhabalar,
Ben evraklarımı 15 Aralık'ta teslim etmiştim; üniversite Aralık sonunda evrakları Valilik'e gönderdiğini söyledi. Dün itibarıyla da soruşturmam tamamlandı, geriye bir tek atama yazışmaları kaldı.
Merak edilen bilgileri vermek gerekirse; Üni İstanbul, İkamet İstanbul. İlçe Maltepe; sanırım nispeten hızlı sonuçlanmasının sebebi Maltepe İlçe Emniyetin yine şaşırtmaması ve iyi çalışması