Akademik Personel Atamasında Güvenlik Soruşturması

ptkyldz

Öğrenci
Merhaba arkadaşlar,

Konuyu hergün takip ediyorum. Bugün belgeleri teslim ettim. İl Muğla. Bekleyen arkadaşlara bilgi sağlamak adına süreç hakkındaki gelişmeleri buradan paylaşırım. Herkesin en kısa sürede atanması dileğiyle.

filefile

Öğrenci
Merhaba;

İkametgahı İstanbul olan arkadaşlar mümkünse burada gelişmelerden bizleri de haberdar edebilirler mi?

Bizler için birer öngörü olur diye düşünüyorum.

Bence de hocam , dün üniversitemi aradım henüz herhangi bir bilgi alan olmamış bakalım ... Tahminime göre 1 ya da 1 buçuk ay daha bekleyeceğiz.

- - - Güncellendi - - -

Merhaba arkadaşlar,

Konuyu hergün takip ediyorum. Bugün belgeleri teslim ettim. İl Muğla. Bekleyen arkadaşlara bilgi sağlamak adına süreç hakkındaki gelişmeleri buradan paylaşırım. Herkesin en kısa sürede atanması dileğiyle.

Hayırlı olsun hocam :)

A

Akademik Forum

Guest
hayırlı olsun mesajları

Konuyu hayırlı olsunlara ve boş sorularla meşgul ediyorsunuz evrakları bugun teslim ettim demenin burada paylaşlaminin bir bilgi degeri yok. Buraya işe yarar bilgiler paylasilsim diye başlık açıldı laf kalabalığı olsun diye degil...

A

Akademik Forum

Guest
Arkadaslar benim bulunduğun üniversite önce valiliğe yazıyormuş daha sonra da valilikten emniyete gidiyormuş. Valilikten emniyete ulaşma süresi ne kadardır acaba bilgisi olan var mı, tşkler..

mehmet.yilmaz

Öğrenci
yanlıs yazdınız herhalde hocam uzun suruyor mu yazıcaktınız . emnıyet bılgı vermedı mı hocam

Arkadaşlar benim kısa yazmamın sebebi yazımda net anlaşılmadı sanırım.Daha detaylı şu şekilde anlatayım etrafımda bekleyen arkadaşlara sorduğumda rektörlükten onay yazısı çıkması ordan valilğe gitmesi yol dahil en az 15 gün ile bir ay arası sürer dediler.Ayrıca Valilikten il emniyete aktarılması da var tabi benim takip ettiğim kadarıyla bu işlemlerim toplam da 3 iş gününde bitti.Şimdi belgeler il emniyette onlarda hiç bir bilgi vermiyolar sadece tek söylediği yasal süre 60 gün 1 günde de çıkabilir 60 günde de çıkabilir dediler.
Herkes için hayırlısı :)

BERİN1

Öğrenci
Arkadaslar benim bulunduğun üniversite önce valiliğe yazıyormuş daha sonra da valilikten emniyete gidiyormuş. Valilikten emniyete ulaşma süresi ne kadardır acaba bilgisi olan var mı, tşkler..

Merhaba Ben evraklarımı 19 aralıka teslim ettim belge teslimin son günü 26 aralıktı henüz valilikten il emniyete gelmemiş, il emniyettende ilçe emniyete gidecekmiş,burada önemli olan eğer öğrenebiliyorsan okulun evrağı yolladığı tarihtür,bens rodum ama bilgi vermediler.

pinko_34

Öğrenci
Merhaba Ben evraklarımı 19 aralıka teslim ettim belge teslimin son günü 26 aralıktı henüz valilikten il emniyete gelmemiş, il emniyettende ilçe emniyete gidecekmiş,burada önemli olan eğer öğrenebiliyorsan okulun evrağı yolladığı tarihtür,bens rodum ama bilgi vermediler.

okulun evragı yolladıgı tarıhten sonra mı 1 yada 2 ay mı yada daha fazla surer dıyorsun? yoksa emıyetın elıne gectıkten sonra ki surec mı 1 yada 2 ay yada daha fazla?

BERİN1

Öğrenci
okulun evragı yolladıgı tarıhten sonra mı 1 yada 2 ay mı yada daha fazla surer dıyorsun? yoksa emıyetın elıne gectıkten sonra ki surec mı 1 yada 2 ay yada daha fazla?

benim okul valilik süreci 1 aydan fazla sürdü, daha emniyet süreci var onuda burdan okuduğuma göre 1-2 ay arası sürüyor. okulda sanırım evrakları hemen yollamamış bundan dolayıda süreç dahda uzuyor ben 2-3 ayı gözden çıkardım açıkçası

pinko_34

Öğrenci
benim okul valilik süreci 1 aydan fazla sürdü, daha emniyet süreci var onuda burdan okuduğuma göre 1-2 ay arası sürüyor. okulda sanırım evrakları hemen yollamamış bundan dolayıda süreç dahda uzuyor ben 2-3 ayı gözden çıkardım açıkçası

beklemek cok streslı :( sonu ıyı olur hepımızın ınsallah. hıc reddettıklerı olmusmu bu arastırmalardan sonra acaba bılıyormusun hocam kulagına geldımı

A

Akademik Forum

Guest
Arkadaşlar, emniyette soruşturma bittikten sonra tekrar valiliğe mi yazılıyor yoksa üniversiteye mi emniyetteki süreç bittikten sonra ne kadar sürede tebligat geliyor?

A

Akademik Forum

Guest
Merhabalar,

Ben evraklarımı 15 Aralık'ta teslim etmiştim; üniversite Aralık sonunda evrakları Valilik'e gönderdiğini söyledi. Dün itibarıyla da soruşturmam tamamlandı, geriye bir tek atama yazışmaları kaldı.
Merak edilen bilgileri vermek gerekirse; Üni İstanbul, İkamet İstanbul. İlçe Maltepe; sanırım nispeten hızlı sonuçlanmasının sebebi Maltepe İlçe Emniyetin yine şaşırtmaması ve iyi çalışması :)

bolu06

Öğrenci
Alıntı bolu06 Demiş ki: Mesajı Görüntüle
Hocam ben 26 Ekimde kazandım. 2 Kasımda evraklarımı teslim ettim. Hadi üniversite geç göndermiş olsa bile 2 aylık süreyi herşekilde doldurdum. Beklemek çok yıpratıcı bir süreç. 2.döneme yetişemeyeceğiz.

merhaba sizin atatma yazınız geldi mi acaba

Henüz Atama yazım gelmedi. 26 Ekimde kazanıp 2 Kasımda evrakları teslim etmiştim. Hayla beklemekteyim. İkamet Ankara

A

Akademik Forum

Guest
ben evrakları 23 aralıkta verdim son gündü. 1 şubatta hala emniyete gelmediğini öğrendim hocam. Yani en iyi ihtimalle (aşırı şanslı değilsen) 15 - 20 gün sürer

A

Akademik Forum

Guest
Ben de aynıdurumdayım Berin son günolan 23 aralıkta teslim ettim evraklarımı ve hala emniyete gelmemiş :'( bugün 45 gün oldu

A

Akademik Forum

Guest
Nasıl bir durum tespiti yapılıyor acaba?emniyetten atama için uygundur uygun değildir gibi bir şey mi yoksa daha detaylı bir açıklama mı? Örnek verebilir misiniz? Siz diyorsunuz ki üniversitenin mi insiyatifinde?
hocam emniyet durum tespiti yapıyor reddetme gibi bir uygulamaması yok.Tespit redilen durumunuzu ünivrrsite değerlendiriyor

pinko_34

Öğrenci
Nasıl bir durum tespiti yapılıyor acaba?emniyetten atama için uygundur uygun değildir gibi bir şey mi yoksa daha detaylı bir açıklama mı? Örnek verebilir misiniz? Siz diyorsunuz ki üniversitenin mi insiyatifinde?

bende merak ıcındeyım bu soruların cevaplarını

- - - Güncellendi - - -

hocam hayırlı olsun darısı basımıza benımde ıkametgah ıstanbul ama atanacagım yer ataturk unıv. bakalım ne olucak beklemekteyım 10 subat son gun evrak teslım belgerlerını ve ben dun teslım ettım. bırımden rektorluge gıdıcek ordan ıst emnıyet fılan uzun surer gıbıme gelıyor . sanslısınız hocam darısı basımıza

Merhabalar,

Ben evraklarımı 15 Aralık'ta teslim etmiştim; üniversite Aralık sonunda evrakları Valilik'e gönderdiğini söyledi. Dün itibarıyla da soruşturmam tamamlandı, geriye bir tek atama yazışmaları kaldı.
Merak edilen bilgileri vermek gerekirse; Üni İstanbul, İkamet İstanbul. İlçe Maltepe; sanırım nispeten hızlı sonuçlanmasının sebebi Maltepe İlçe Emniyetin yine şaşırtmaması ve iyi çalışması :)