Merhaba hocam iletişime geçelim bana numaranız atarmisnz grup kurma fikri mantikliArkadaslar bi whatsapp grubu kuralim daha etkilesimde olmak icin. Isteyenler tel numaralarini ozelden gondersinler.
Merhaba hocam iletişime geçelim bana numaranız atarmisnz grup kurma fikri mantikliArkadaslar bi whatsapp grubu kuralim daha etkilesimde olmak icin. Isteyenler tel numaralarini ozelden gondersinler.
Merhaba hocam iletişime geçelim bana numaranız atarmisnz grup kurma fikri mantikli
Numaramı pm olarak gönderdim size hocamArkadaslar bi whatsapp grubu kuralim daha etkilesimde olmak icin. Isteyenler tel numaralarini ozelden gondersinler.
arkadaşlar whatsapp grubu kuruldu kendinizi ekletirseniz daha hızlı iletişim kurulabilir
Ben 26 ekimde kazanmıştım. 2 Hafta önce Emniyetteki soruşturmamın bittiğini söylediler ama üniversiteyi hergün arıyorum ve halen evraklar üniversiteye gitmemiş. Soruşturma sonucunu beklemek bir dert bide evrakların gönderimini beklemek ayrı bir dert. Günümüzde en kötü kargoya versen en geç 3 günde gider. Nedir bu çektiğimiz ya? Bri evrak kısmına bir kişi koyunda takip etsin. 81 ilde evrak kısmına 1 kişi koysan 81 kişi işsizlikten kurtulur ve hazır evrağı kargoya vermek ne kadar zor olabilir ki? Verem olmak üzereyim beklemekten. 16 aylık çocuğumun rızkını çalıyorlar. Evrağım hazır olduğu halde keyfiyetten bir yerde bekletiyorlarsa hakkımı helal etmiyorum.
arkadaşlar whatsapp grubu kuruldu kendinizi ekletirseniz daha hızlı iletişim kurulabilir
Soruşturmada temiz çıkmamış olma ihtimali yüksek.
Hocam soruşturma da bir sıkıntı yok bizden çıktı dedi emniyet. Ama emniyetin evrak kısmında bekletiyorlar sanırım. Ellerindeki evrak belli bir sayıya ulaşınca gönderebilirler dediler. Bu saçmalığa inandık gözüktük bizde.
Hocam ben de bir üni de öğrenebilirsiniz elemanı ilken başka bir üni de öğr elemanı kadrosunu kazandım. Belgelerimi 25 ocakta teslim ettim ve naklen atamama talebimi belirttim. Bana önce güvenlik soruşturması yapılacak ondan sonra muvafakatname işlemleri başlayacak dediler. Sizinki tam tersi olmuş, anlamadım.
İkametgah adresi ile oturma adresi farklı ise soruşturmanın oturma adresinde yapıldığı kesin bir bilgi mi? Üniversiteyi aradım ama konuştuğum personel konu hakkında bilgi sahibi değildi. Süre bakımından aynı üniversiteyi kazananlara fikir vermesi açısından belge teslim tarihim 21 Aralık (son teslim 23 Aralık idi), belgenin üniversiteden çıkış tarihi 3 Ocak, üniversite Tokat. Beklemeye devam.