Akademik Personel Atamasında Güvenlik Soruşturması

Eses26

Öğrenci
12 aralıktan itibaren bekliyoruz bizde nişanlım için her gün sinir stres aynı tarihte kazanan diğer arkadaş başladı ayın 1 inde ama bizde hala gelişme yok muhtemelen İSTANBUL olduğu için ikametgahımız. ALLAH'ım sen herkesin bekleyişlerinin sonunu hayır eyle.

A

Akademik Forum

Guest
Ben 26 ekimde kazanmıştım. 2 Hafta önce Emniyetteki soruşturmamın bittiğini söylediler ama üniversiteyi hergün arıyorum ve halen evraklar üniversiteye gitmemiş. Soruşturma sonucunu beklemek bir dert bide evrakların gönderimini beklemek ayrı bir dert. Günümüzde en kötü kargoya versen en geç 3 günde gider. Nedir bu çektiğimiz ya? Bri evrak kısmına bir kişi koyunda takip etsin. 81 ilde evrak kısmına 1 kişi koysan 81 kişi işsizlikten kurtulur ve hazır evrağı kargoya vermek ne kadar zor olabilir ki? Verem olmak üzereyim beklemekten. 16 aylık çocuğumun rızkını çalıyorlar. Evrağım hazır olduğu halde keyfiyetten bir yerde bekletiyorlarsa hakkımı helal etmiyorum.

Hocam emniyet tekrar valiliğe gönderiyor ordan üniversiteye geçiyor diye biliyorum isterseniz valiliğe de sorun bilmem bilgi verirler mi ama

A

Akademik Forum

Guest
güvenlik soruşturması

arkadaslar ben aralık 2016'da Ankara da araştırma görevlisi kadrosundan eğitimimin sona ermesi nedeniyle bulunduğum fakülte ile ilişiğim kesildi ve 1 ay sonra ilan edilen öğretim üyesi kadrosunu kazandım ve Şubat 2017 de belgelerimi teslim ettim. Memuriyette iken güvenlik soruşturması yapılmışmıdır ya da bu sebepten şu an yeniden yapılacak soruşturmamın kısa sürmesi ihtimali nedir

A

Akademik Forum

Guest
Hocam soruşturma da bir sıkıntı yok bizden çıktı dedi emniyet. Ama emniyetin evrak kısmında bekletiyorlar sanırım. Ellerindeki evrak belli bir sayıya ulaşınca gönderebilirler dediler. Bu saçmalığa inandık gözüktük bizde.

Belki üniversitelere grup grup bakıp topluca gönderiyorlardır. Keşke soruşturmaya girenden 100 tl alsalar da en hızlı yolla gönderseler evrakları.

0502

Öğrenci
teşekkür ederim hocam. yani bu süreç normal mi?

- - - Güncellendi - - -

Hocam ben de bir üni de öğrenebilirsiniz elemanı ilken başka bir üni de öğr elemanı kadrosunu kazandım. Belgelerimi 25 ocakta teslim ettim ve naklen atamama talebimi belirttim. Bana önce güvenlik soruşturması yapılacak ondan sonra muvafakatname işlemleri başlayacak dediler. Sizinki tam tersi olmuş, anlamadım.

durum böyle oldu hocam 21 aralıkta teslim etmiştim ben de

A

Akademik Forum

Guest
2 Ocak'ta üniden valiliğe belgelerimin çıktığını biliyorum hala ses seda yok bulunduğum il Kahramanmaraş. aynı ilden sonuçlanan birileri var mı acaba. Ne kadar daha beklerim sizce

A

Akademik Forum

Guest
-

her üniv farklı yollar izliyor, eşimde öğretim görevlisi başka bir ünivin kadrosunu kazandı, guvenlik yazısnı ve muvafakat yazısını aynı anda gönderdiler.

ahhi

Öğrenci
İkametgah adresi ile oturma adresi farklı ise soruşturmanın oturma adresinde yapıldığı kesin bir bilgi mi? Üniversiteyi aradım ama konuştuğum personel konu hakkında bilgi sahibi değildi. Süre bakımından aynı üniversiteyi kazananlara fikir vermesi açısından belge teslim tarihim 21 Aralık (son teslim 23 Aralık idi), belgenin üniversiteden çıkış tarihi 3 Ocak, üniversite Tokat. Beklemeye devam.

Evraklarını benimle aynı tarihte veren bir arkadaşım MALATYA'da ikamet ediyor ve atandığı üniversite ise Fırat Üniversitesi, soruşturması 34 gün sürmüş. Üniversite atamasını geçen pazartesi tamamlamış.
Ben de bu durumda kendi üniversitemi arayıp durum hakkında bilgi istediğimde, karşılaştığım tek şey memur egosu oldu.(?)

Uzun lafın kısası akademisyen olmak için idealist olmanın yanında, üst düzey sabır gerekliymiş...

Turkboy

Öğrenci
İkametgah adresi ile oturma adresi farklı ise soruşturmanın oturma adresinde yapıldığı kesin bir bilgi mi? Üniversiteyi aradım ama konuştuğum personel konu hakkında bilgi sahibi değildi. Süre bakımından aynı üniversiteyi kazananlara fikir vermesi açısından belge teslim tarihim 21 Aralık (son teslim 23 Aralık idi), belgenin üniversiteden çıkış tarihi 3 Ocak, üniversite Tokat. Beklemeye devam.

Hocam benimde ikametgah ve oturma adresim farkli. Evraklari oturma adresime yollamislar. Sizinde mi öyle.? Numaranizi özelden atin. Whats app grubu kurduk 30 dan fazla kisiyiz ekleyelim

- - - Güncellendi - - -

Whats app grubuna katilmak isteyenler özelden isim ve numaralarini göndersinler arkadaşlar. +30 kisiyiz şuanlik.

bleuverte

Öğrenci
Arkadaşlar meraba. Belge teslimi 20 Ocakta biten kadro için evraklarımı 15 Ocakta teslim ettim. Bugün evraklarımı teslim ettiğim birimden aranarak adres teyidi yaptılar. Yani bu demek oluyor ki evraklarım bir aydır üniversiteden dahi çıkmadı. Süreç uzayacak gibi geliyor. Beklemekten başka bir şey yapamıyor olmak can sıkıcı ?