A
Akademik Forum
Guest
hocam hayirli olsun polisler ne soruyolar acaba
Hocam benimde ikametgah ve oturma adresim farkli. Evraklari oturma adresime yollamislar. Sizinde mi öyle.? Numaranizi özelden atin. Whats app grubu kurduk 30 dan fazla kisiyiz ekleyelim
- - - Güncellendi - - -
Whats app grubuna katilmak isteyenler özelden isim ve numaralarini göndersinler arkadaşlar. +30 kisiyiz şuanlik.
2 Ocak'ta üni valiliğe göndermiş hiç bir yerle iletişim kurmadım 14 şubatta atandığım üniversite güvenlik soruşturmamın tamamlandığını atanmamda sorun olmadığını atama yazımın yapılacağını bildirdi. Ben yazınızı yazıp sizi bilgilendireceğim dedi. Atama yazısı uzun mu sürer kısa mı? Ne kadar süreye hazırlamalıyım kendimi? Darısı bekleyenlerin müjdeli haberlerine
hocam bende aynı durumda bekliyorum 28 gun surdu guvenlık soruşturması 14 gundur bu yazı muvaffat işini bekliyorum.. Memurlara sınırlenmekten başka birsey gelmiyor elimden
hocam bende aynı durumda bekliyorum 28 gun surdu guvenlık soruşturması 14 gundur bu yazı muvaffat işini bekliyorum.. Memurlara sınırlenmekten başka birsey gelmiyor elimden
Hocam güzel ifade etmişsiniz. Ama bence insanları bu kadar telaşlandıran bazısının küçük ilde ikamet ediyor diye hemen başlaması bazısının başlayamaması... Benle aynı anda kazanan arkadaş başlayalı 2 hafta olmuş. Ben büyük ildeyim ve bu ilde daha benden önce belge veren arkadaşın 50 gün olmasına rağmen ses yok. Benim de 45 gün oldu. Bu belirsizlik insanın canını sıkıyor...Arkadaşlar sistem şu şekil: öğrenci belgeyi üniversiteye verir. üniversite ikamet edilen il emniyete (ilçedeyseniz il emniyetten ilçeye yollanır ilçe yerinde misin yurdundan mısın in misin cin misin kontrol eder tekrar il emniyete gönderilir.) İl emniyet arşiv soruşturmasını yapar, üniversiteye yollar. üniversete en geç 2 hafta içerisinde kararname yazar. bu süreçte ortama 2,5 ay sürer. Olay bundan ibaret. Beklemek ve sabır işin püf noktası. kuruntu ise zayıf noktası Daha geçen hafta veren aday "ne zaman belge gelir hocam" diye yorum yazıyor. Bunlara son verelim. Ha benim 3 ayı geçti diyen var ise Üniversitenin akademik personel daire başkanına ulaşıp belgesinin akıbeti sorgulayabilir. Üniversite de il emniyeti aramak ile sorumludur.
Hocam güzel ifade etmişsiniz. Ama bence insanları bu kadar telaşlandıran bazısının küçük ilde ikamet ediyor diye hemen başlaması bazısının başlayamaması... Benle aynı anda kazanan arkadaş başlayalı 2 hafta olmuş. Ben büyük ildeyim ve bu ilde daha benden önce belge veren arkadaşın 50 gün olmasına rağmen ses yok. Benim de 45 gün oldu. Bu belirsizlik insanın canını sıkıyor...
[karagöz09] hocam yazdıklarınızı okuyunca bir rahatlama geldi ama [şans]Hocam siz de çok güzel ifade etmişsiniz tam olarak bu haldeyim...
hangi ilçe hocam seninki benımde 64 gün oldu ilçe avcılar
Şimdiden hayırlı olsun hocam, inşallah kısa zamanda biz de böyle haberler alırız. Çoğu gitmiş azı kalmış, yani atama yazısı 1 hafta bile sürmez normal şartlarda yoğunluktan uzayabilir az. Keyfini çıkar hocam
Evet arkadaşlar an itibariyle benim belgelerim üniversiteye gelmiş. Dediğim gibi en kötü 2,5 ayı gözden çıkararak hareket ederseniz daha rahat bir bekleme sürecine girersiniz. Eğer ki 2,5 ayı geçerse personel daire başkanına iletişime geçin belgenizi emniyette sorgulatıyor. (emniyette genel olarak elimizde yollayacağız diyor olay bu) Darısı bekleyenlerin başına diyelim. Ayrıca adli sicili temiz olan arkadaşlar olumsuz çıkacak diye de kuruntuya girmeyin. Biraz memuriyet biraz kalabalık il faktörü nedeniyle gecikme oluyor. Son kez belirtiyorum 75 günü geçen arkadaşlar sadece panik yapıp personel daire başkanına iletişime geçin belgenizi emniyette sorgulatsın.