Akademik Personel Atamasında Güvenlik Soruşturması

A

Akademik Forum

Guest
Eve polis geldikten sonra acaba süreç nasıl işliyor? Ne kadar sürede sonuçlanıyor? Bilgisi olan var mı?

gimmurat

Öğrenci
26 aralıkta teslim ettim evraklarımı Ocak ayının 3. Haftası da emniyetten ev kontrolüne geldiler hala bekliyorum il sakarya okul tekirdağ. Beklemek çok zor [emoji17]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayın Hocam öncelikle hayırlı olsun. Eşim için güvenlik soruşturması bekliyoruz bizde sizlere bir sorum olucak. Eşim özel sektörde çalışıyordu ve sürecin ne kadar uzayacağını bilmediğimizden işten ayrılmadı bende çalışıyorum haliyle evde mesai saatlerinde kimse olmuyor. Polis eve gelmeden önce haber veriyor mu acaba ona göre izin alıp evde kalırdık. Sizi gelmeden aradılar mı yoksa çat kapı mı geliyorlar.

esya

Öğrenci
Sayın Hocam öncelikle hayırlı olsun. Eşim için güvenlik soruşturması bekliyoruz bizde sizlere bir sorum olucak. Eşim özel sektörde çalışıyordu ve sürecin ne kadar uzayacağını bilmediğimizden işten ayrılmadı bende çalışıyorum haliyle evde mesai saatlerinde kimse olmuyor. Polis eve gelmeden önce haber veriyor mu acaba ona göre izin alıp evde kalırdık. Sizi gelmeden aradılar mı yoksa çat kapı mı geliyorlar.

Sağolun hocam size de hayırlı olsun. Ama öyle bi haber verme olayı yok ben de özel sektörde çalışıyordum ayrıldım ayrılmasam da olurmuş. Zaten eve gelindiğinde de benimle konuşan olmadı. Konu komşu istihbaratı yapılmış.

A

Akademik Forum

Guest
Bende izmir icin bekliyorum ilce emniyete henuz gelmemis evraklarim. Eve gelen giden de olmadi (evde oldugum sure boyunca)

Hocam Bende ilçe emniyet ile konuştum bize gelmeden de sonuçlanabilir tarzı bir şey söyledi evrakım geldi mi diye sorduğumda geçiştirmek için gelmedi dedi ismi mi bile sormadı yani.

O

omar42

Guest
Bilgilendirme

Merhaba arkadaşlar,
18 aralikta üniversiteyi kazandigim aciklandi. 22 aralikta evraklari teslim ettim. Iki hafta sonra bulundugum il olan Konya ya göndermişler. Ve bugün itibari ile konya ya ulastiktan sonra yaklasik 1 ay 5 gun geçti. Bulundugum ilceye ait emniyete gidip sordum. Ariyarak degil direk emniyete gidip sordum. Basta cevap vermek istemediler sonra israr edince , adamlar sizin guvenlik sorusturmasi bitti evraklari ilgili birime gonderdik dediler . Bu süre boyunca evimize hic bir emniyet gorevlisi gelmedi. Ama komsulardan gerekli sorularin cevaplarini almis olabilecegini düşünüyorum. Dedigim gibi bana sizin guvenlik sorusturmasi bitti cevabi ilgili birime gonderdik dediler . Olumlu yada olumsuz birsey soylemediler . Bunu benim gibi halen bekleyen arkadaslara paylasmak istedim. Yanliz bilen varsa bi sorum olacak . Acaba emniyette islemler bittikten sonra universiteye gitmesi yaklasik kac gun sürüyor?
Herkese sabirli beklemeler :)

shoutout

Öğrenci
Arkadaşlar merhaba,

16 Aralık'ta üniversiteye belgelerimi teslim etmiştim. cuma günüydü en iyi ihtimalle 19'unda emniyete gönderilmiştir. Dün itibariyle de atamam yapıldı. Dosyamda güvenlik soruşturmasının 19 Ocakt'ta bittiği yazıyordu. İkametgah Kırşehir.

Umarım hala bekleyenlere fikir vermesi açısından faydası olur.

İyi günler.

A

Akademik Forum

Guest
Arkadaşlar merhaba,

16 Aralık'ta üniversiteye belgelerimi teslim etmiştim. cuma günüydü en iyi ihtimalle 19'unda emniyete gönderilmiştir. Dün itibariyle de atamam yapıldı. Dosyamda güvenlik soruşturmasının 19 Ocakt'ta bittiği yazıyordu. İkametgah Kırşehir.

İyi günler.

Hayırlı olsun hocam. Sizin ne zaman haberiniz oldu? Soruşturma 19unda bittikten sonra üniversiteye ne zaman gelmiş?

pinko_34

Öğrenci
Arkadaşlar merhaba,

İyi günler.

hocam hayırlı olsun. forumdan anladıgım kadarıyla sehırden sehıre degısıyor. ufak sehırlerde hemen bıtıyor sanırım. bende 06.02.2017 de verdım. aradım okulu daha belgelerımı ıncelememısler bile. haftaya bılgı alırsınız sonrada emnıyete gonderılcek dedıler. 2 - 3 ayı bulur herhalde

okul: erzurum ataturk unıv
ikamet: istanbul

A

Akademik Forum

Guest
Hocam, eve polis geldikten bir gün sonra güvenlik şube müdürlüğüne dosyanız gönderiliyor. Geçen hafta güvenlik şube müdürlüğünü aradığımda bir aya yakın da orada işlemler sürüyormuş.

Hocam siz hangi il için bekliyorsunuz? Bu eve polis geldikten sonra 1 ay daha sürer diye bilgi aldığınız il hangisi? Benim ikametgah Konya 4 Ocakta teslim ettim belgeleri 1 ay daha beklemem gerekiyorsa daha baya zaman var. Ama süre ilden ile değişiyorsa bir umut.

A

Akademik Forum

Guest
Aralık 18de belgeleri teslim ettim. Bugün ısparta emniyetten öğrendiğim kadarıyla 16 Ocak'ta belgeler üniversiteye gönderilmiş. Üniversite ise soruşturmanın bitmediğini, kendilerine belge gelmediğini vs. söylüyor. 1 ayda nasıl ulaşmamış anlamış değilim... sanırım süreyi uzatan biraz da üniversiteler arkadaşlar çünkü güvenlik soruşturmam 1 aydan kısa sürede sonuçlandırılmış...

ttrrhhnn

Öğrenci
Hocam Nevşehir Samsun başlığını atan benim. Buradan bana ulasabilirsin sen de üye olursan. Onun dışında belgelerimin ne zaman emniyete gittiğini orayı aradigimda soylediler. Bir kere bilgi alabildim. Ondan sonra ne zaman aradiysam bilgi vermediler. Belgelerdeki yazı eksikliğinin ne demek olduğunu ben de bilmiyorum. Ama bu eksiklik çok sık yasanan bir şeymiş. 22 Kasım'dan bu yana beklemeye devam...

HudavetAS

Öğrenci
Herkese merhabalar,

Bugün ilçe emniyet ile görüştüm. Belgelerimin daha bugün geldiğini ve haftaya il emniyete gönderileceğini söylediler. Üniversite 19.01.2017'de belgeleri gönderdiğini söylemişti. Memur, atamamın mart ayı içerisinde olabileceğini söyledi. Takriben 1,5-2 ay arası sürecek kanımca.

İkamet: İzmir

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

A

Akademik Forum

Guest
Merhaba arkadaşlar, aramızda ikameti Ankara'da olanlar arasından ataması yapılan var mı, nedir durumlar ne kadardır bekliyorsunuz. Bir tane 26 Ekim'de belgelerini teslim edip hala bekleyen arkadaşı görünce moralim bozuldu, bu kadar beklemek çok fazla değil mi? Ben de Ocak başında belgelerimi teslim ettim. O arkadaş hala atanmadıysa biz ne zaman atanırız, valla ben Nisan'ı bile gözden çıkardım. Mayıs içinde atanırsam iyidir diye düşünmeye başladım. Siz ne düşünüyorsunuz Ankaralı arkadaşlar? Lütfen bilgilendirelim birbirimizi. Bir de 26 Ekim'de belgeleri teslim eden Bolulu arkadaş, acaba bilgi alabildin mi, soruşturma bitmiş mi hangi aşamadaymış. Umarım kararnameye yazılıyordur ve atanmak üzeresindir.

A

Akademik Forum

Guest
Arkadaslar atanan öğretim görevlisi var mi ?MYO atanan öğretim görevlilerine hemen ders verilmiyor diye duydum doğrumudur atanan öğretim görevlisi arkadaşımiz varsa bu konularda bizi bilgilendirse cok seviniriz.

A

Akademik Forum

Guest
ben de yalovayı kazandım, pazartesi evraklarımı vereceğim. en az 2 ay bekleyeceğim anlaşılan :)

A

Akademik Forum

Guest
Herkese merhabalar,

Bugün ilçe emniyet ile görüştüm. Belgelerimin daha bugün geldiğini ve haftaya il emniyete gönderileceğini söylediler. Üniversite 19.01.2017'de belgeleri gönderdiğini söylemişti. Memur, atamamın mart ayı içerisinde olabileceğini söyledi. Takriben 1,5-2 ay arası sürecek kanımca.

İkamet: İzmir

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam, evraklar önce il emniyete gidiyor diye biliyorum oradan ilçe emniyete yönlendiriliyor,sizin evraklar önce ilçe emniyete mi gitmiş.