A
Akademik Forum
Guest
Eve polis geldikten sonra acaba süreç nasıl işliyor? Ne kadar sürede sonuçlanıyor? Bilgisi olan var mı?
26 aralıkta teslim ettim evraklarımı Ocak ayının 3. Haftası da emniyetten ev kontrolüne geldiler hala bekliyorum il sakarya okul tekirdağ. Beklemek çok zor [emoji17]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sayın Hocam öncelikle hayırlı olsun. Eşim için güvenlik soruşturması bekliyoruz bizde sizlere bir sorum olucak. Eşim özel sektörde çalışıyordu ve sürecin ne kadar uzayacağını bilmediğimizden işten ayrılmadı bende çalışıyorum haliyle evde mesai saatlerinde kimse olmuyor. Polis eve gelmeden önce haber veriyor mu acaba ona göre izin alıp evde kalırdık. Sizi gelmeden aradılar mı yoksa çat kapı mı geliyorlar.
Bende izmir icin bekliyorum ilce emniyete henuz gelmemis evraklarim. Eve gelen giden de olmadi (evde oldugum sure boyunca)
Hocam, eve polis geldikten bir gün sonra güvenlik şube müdürlüğüne dosyanız gönderiliyor. Geçen hafta güvenlik şube müdürlüğünü aradığımda bir aya yakın da orada işlemler sürüyormuş.Eve polis geldikten sonra acaba süreç nasıl işliyor? Ne kadar sürede sonuçlanıyor? Bilgisi olan var mı?
Hocam, eve polis geldikten bir gün sonra güvenlik şube müdürlüğüne dosyanız gönderiliyor. Geçen hafta güvenlik şube müdürlüğünü aradığımda bir aya yakın da orada işlemler sürüyormuş.
sonu olumsuz olan olmusmu hocam hiç? ve olmussa neye gore karar verıyorlar
Arkadaşlar merhaba,
16 Aralık'ta üniversiteye belgelerimi teslim etmiştim. cuma günüydü en iyi ihtimalle 19'unda emniyete gönderilmiştir. Dün itibariyle de atamam yapıldı. Dosyamda güvenlik soruşturmasının 19 Ocakt'ta bittiği yazıyordu. İkametgah Kırşehir.
Umarım hala bekleyenlere fikir vermesi açısından faydası olur.
İyi günler.
Arkadaşlar merhaba,
16 Aralık'ta üniversiteye belgelerimi teslim etmiştim. cuma günüydü en iyi ihtimalle 19'unda emniyete gönderilmiştir. Dün itibariyle de atamam yapıldı. Dosyamda güvenlik soruşturmasının 19 Ocakt'ta bittiği yazıyordu. İkametgah Kırşehir.
Umarım hala bekleyenlere fikir vermesi açısından faydası olur.
İyi günler.
Hocam, eve polis geldikten bir gün sonra güvenlik şube müdürlüğüne dosyanız gönderiliyor. Geçen hafta güvenlik şube müdürlüğünü aradığımda bir aya yakın da orada işlemler sürüyormuş.
Herkese merhabalar,
Bugün ilçe emniyet ile görüştüm. Belgelerimin daha bugün geldiğini ve haftaya il emniyete gönderileceğini söylediler. Üniversite 19.01.2017'de belgeleri gönderdiğini söylemişti. Memur, atamamın mart ayı içerisinde olabileceğini söyledi. Takriben 1,5-2 ay arası sürecek kanımca.
İkamet: İzmir
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi