Akademik Personel Atamasında Güvenlik Soruşturması

M

Misafir06

Guest
Merhabalar herkese. Akdeniz Üni. Araş. Gör. kadro sınavını kazandım. İkametgahım Ankara. 6 Şubat'ta evrak teslim ettim. Üniversiteden söylenen soruşturmanın en erken Nisan ayında sonuçlanacağı. Aynı zamanda da tez konum değişeceği için atanmam halinde 1 yıl içerisinde başka bir konuda tez yazmam gerekecek (Yüksek lisansın max. 3 yıl olması nedeniyle, şu an tez yazım aşamasında olmam gerekliydi normal şartlarda ancak kadro çıkınca ne yazık ki durdu). O nedenle bu sürecin uzaması hususunda oldukça gerginim. Diğer yorumlardan okuduğum kadarıyla 80-90 gün beklemek oldukça gergin. Benzer durumlarda olanlar varsa ne kadar sürüyor bilgisi olan var mıdır?

A

Akademik Forum

Guest
Arkadaşlar bizde on dört aralıkta evrakları teslim ettik hala beklemekteyiz açıklanan arkadaşlar ne kadar süre de açiklandi

teoman25

Öğrenci
Hocam öncelikle hayırlı olsun Sizin de MKÜ idi galiba değil mi Elimize ulaşınca üç günde atama yazısını yazıyoruz demişti bana personel dairedeki memur Ellerine geçme süresi için de iki il arasında ptt kargo süresi kadardır diye düşünüyorum

çok teşekkür ederim nil hocam, evet hocam benimki MKU. ozaman galiba önümüzdeki hafta içinde ararlar inşallah

- - - Güncellendi - - -

hocam sorunuzun cevabını bilmiyorum ama benim de size bir sorum var acaba üniversite ne zaman bu belgeyi gönderdi? yani ne kadar sürdü soruşturma ?

şöyle oldu:
3 ocak sınav
6 ocak sonuç açıklanma
12 ocak Evraklarımı verdim
20 ocak son başvuru.
30 ocak Üniv.'in emniyete evraklarımı göndermesi.
27 şubat Soruşturma bitmiş ve postaya verilmiş

A

Akademik Forum

Guest
Belgeleri okula 26 aralıkta verdim soruşturma eskişehirde yapıldı bugün aradılar okuldan başlayabilirsiniz diye saçma yorumlara bakmayın devam ediyor görüldüğü gibi

A

Akademik Forum

Guest
çok teşekkür ederim nil hocam, evet hocam benimki MKU. ozaman galiba önümüzdeki hafta içinde ararlar inşallah

- - - Güncellendi - - -

şöyle oldu:
3 ocak sınav
6 ocak sonuç açıklanma
20 ocak son başvuru.

Hocam sizin hangi ilde yapıldı soruşturmanız onu da paylaşır mısınız bizimle?

A

Akademik Forum

Guest

- - - Güncellendi - - -

şöyle oldu:
3 ocak sınav
6 ocak sonuç açıklanma
20 ocak son başvuru.

Hangi ilde yapıldı soruşturma acaba?

Nil91

Öğrenci
Teoman hocam bir de ikametgah neresiydi sizin acaba?
arkadaşlar merhaba.
çok şükür 27şubat p.tesi güvenlik soruşturmam bitmiş ve üniv.e gönderilmiş aynı gün.
bu posta kaç güne ulaşıyor üniversitelere ve üniv. kaç güne çağırıyor soruşturması biten birini.
bu konuda bilgisi olan varmı

A

Akademik Forum

Guest
Arkadaşlar merhaba, güvenlik soruşturması ve arşiv kaydı vakıf üniversiteleri tarafından da yapılıyor mu?

0502

Öğrenci
arkadaşlar bugün sabah göreve başlayacağım yerden sekreter aradı. göreve başlayabilirsiniz dedi. personel daireden arayan olmadı. Allah herkesin kalbine göre versin. sormak istediniz bir şey olursa her zaman kapım açıktır :)

- - - Güncellendi - - -

arayan sekreter arkadaş ta maaşı ordan mı alacaksınız buradan mı alacaksınız diye aramış yani müjde vermek için değil :D
Allah sizlerin yardımcısı olsun arkadaşlar.

arkadaşlar bugün sabah göreve başlayacağım yerden sekreter aradı. göreve başlayabilirsiniz dedi. personel daireden arayan olmadı. Allah herkesin kalbine göre versin. sormak istediniz bir şey olursa her zaman kapım açıktır :)

- - - Güncellendi - - -

arayan sekreter arkadaş ta maaşı ordan mı alacaksınız buradan mı alacaksınız diye aramış yani müjde vermek için değil :D

Hocam gördünüz mü iptal olan bir şey yok.. Hayırlı olsun başarılar dilerim. :)

- - - Güncellendi - - -

Mehil müddeti verdiler mi hocam? 15 gün vs.

0502

Öğrenci

- - - Güncellendi - - -

Mehil müddeti verdiler mi hocam? 15 gün vs.

Teşekkür ederim hocam sağolun :) iptal olmadan atandım şükür :D :D şaka bi tarafa psikolojik bir sınav sabır işi gerçekten. Allah herkesin yardımcısı olsun. hadi yine benim işim vardı en kötü ihtimal kendi üniversitemde devam ederdim. ama ilk kez atanacaklar için cidden daha zor. personel daireden arayan olmadığı için mehil müddetini öğrenebileceğim bir makam şu an için yok hocam. şu an çalıştığım üniversiteye çıkış işlemlerini yapmaları için yazı göndermişlerdir muhtemelen. o da maaş zamanına denk geldiği için burdan maaşı alıp çıkışımı yaptırırım nasipse. sonra mehil müddetine bakarız :D vermeme ihtimalleri olamaz kanunen hakkımız hocam

sezenk

Öğrenci
Benim ikamet Bursa, 28 aralıkta evrakları verdim , iki hafta önce polis gelmiş sormuş komşulara. Daha bir haber yok. Sizin süreç nasıl?

Nil91

Öğrenci

- - - Güncellendi - - -

Hocam hayırlı olsun İkametgah neresiydi ve süreç toplamda ne kadar sürdü acaba?

HTC Desire X dual sim cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

0502

Öğrenci
hocam hayırlı olsun ikametgah neresiydi ve süreç toplamda ne kadar sürdü acaba?

Htc desire x dual sim cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi

teşekkür ederim şöyle özetleyim;

08.11.2016 kadronun yökte ilan tarihi
30.11.2016 sınav tarihi
09.12.2016 sınav sonucu açıklanma tarihi
20.12.2016 belgeleri kastamonu üniv. Personel daire başkanlığına teslim tarihi
26.12.2016 kastamonu üniversitesinin çalıştığım aksaray üniversitesine muvafakat yazısı(posta ile)
06.01.2017 muvafakatımın aksaraydan kastamonuya gönderilme tarihi(posta ile)
17.01.2017 kastamonu üniversitesinin güvenlik soruşturması başlatma tarihi
..... Ikametgah yerim aksaray ili ortaköy ilçesi ne polis geldi ne başka bişey geldi :)
..... Arşiv formunu atandığım il kastamonu emniyette birkaç hafta beklettikleri kanaatindeyim
03.03.2017 saat 10.05 çalışacağım myo'nun memurunun beni arayıp gelin başlayın demesi :)
15.03.2017 nasipse aksaray üniv.den son maaşımı alıp, ertesi gün çıkışımı yaptırıp 15 gün mehil müddeti başlama tarihi :d

filefile

Öğrenci
Arkadaşlar merhaba ,
Dün beni de aradılar kazandığım okuldan atama işlemlerinizi yapmamız için sağlık kurulu raporu göndermeniz gerekiyor diye. Güvenlik soruşturmasını sorduğumda da (bölüm sekreteriydi arayan) o konuda bana bilgi vermediler, sadece kurul raporunuz eksik onu istiyorlarmış dedi. Sonuçlanmasa sağlık kurulu raporu istemezlerdi herhalde değil mi?

Nil91

Öğrenci
Arkadaşlar merhaba ,
Dün beni de aradılar kazandığım okuldan atama işlemlerinizi yapmamız için sağlık kurulu raporu göndermeniz gerekiyor diye. Güvenlik soruşturmasını sorduğumda da (bölüm sekreteriydi arayan) o konuda bana bilgi vermediler, sadece kurul raporunuz eksik onu istiyorlarmış dedi. Sonuçlanmasa sağlık kurulu raporu istemezlerdi herhalde değil mi?
Hocam onu baştan istediler benden Bence emniyetteki süreçle ilgisi olmayan bir belge Umarım kısa zamanda o da sonuçlanır