A
Akademik Forum
Guest
Vakıf Üniversitelerinde de aynı süreç mi işliyor? Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?
en son 2 hafta önce ilçenin soruşturmayı tamamlayıp evrakları il'e gönderdiği bilgisi var elimde o kadar.
sona gelmıssınız hocam bence
Çok haklısınız Beklemenin saydığınız tüm psikolojik ve fiziksel etkilerini yaşıyorum Üç aydır eve polis gelmesini, konu komşudan gelecek bir haberi, üniversiteden gelecek bir telefonu bekliyorum Hiçbiri de olmadı Sonuna kadar hak ettiğim bu kadroyu hala beklemek en basitinden zoruma gidiyor Maddi zararı zaten söyledinizbeklemenin bu kadar yorucu ve hatta yıkıcı olabileceğini daha önce söyleselerdi inanın ki anlamazdım, eğer psikolojik bir işkence yapmaktıysa amaçları bunu cidden başarıyorlar çünkü bu gerçekten tam bir işkence, artık gücüm cidden kalmadı, derslere konsantre olamıyorum, sabahları uyanmakta zorlanır oldum, okuduğum kitapları anlayamıyorum, saçımı sakalımı yolar oldum, 29 yaşındayım ve 21 senedir öğrenciyim, tam oldu artık sonunda bir şey başardık, kendi hakkımızla, kendi gücümüzle hakkettik ama bu sefer de hakkımız olanı vermekte diretiyorlar, ellerinden geldiğince uzatmaya çalışıyorlar. Evet herkes bunu söylemeye çekiniyor ama burada herkes en az 10 15 bin lira zararda, biz bu parayı kazandığımız anda hakkettik ve şuan hakkımızı yiyorlar, eğer iyi niyetli olsalardı önce atanır sonra güvenlik soruşturması yapılırdı. Ben bunda art niyet ararım, siz ne dersiniz bilmem ama bunun ne hukuken ne de ahlaken doğru bir yanı var.
Yeni haber alan var mı? Kimseden ses çıkmıyor da merak ettim benim 91 gün oldu hala haber yok.
Bu iş de tanıdığa bakıyor herhalde. İkameti istanbulda olan yeni araştırma görevlimiz 40 günde soruşturmayı tamamlayıp işe başladı.
tanıdık vasıtasıylamı hocam
Bu iş de tanıdığa bakıyor herhalde. İkameti istanbulda olan yeni araştırma görevlimiz 40 günde soruşturmayı tamamlayıp işe başladı.
Arkadaşlar güvenlik soruşturması üniversiteye gelse bile bekletiyorlar mı
Hocam üniversite ne zaman göndermiş valilik elinde tutmuş mu emniyete ne zaman ulaşmış bu sorulara göre 91i kısımlara ayırır mısınız?
30 Kasım da üniversitenin belgeleri yolladığını biliyorum, yaklaşık üç hafta önce ilçe emniyetten çıktığı bilgisi var. Onun dışında da ne bilgi var ne de bir haber var.