hocam sızınkı hangi üniversite?
Bartın Üniversitesi, sizin?
hocam sızınkı hangi üniversite?
hangi üniversite olursa olsun ne yaptığından bihaber süreci işletiyor. devlet personel başkanlığı görevini yapmıyor. bir duyuma göre referandum sonrasına sarkarsa rekötörlerin kadroları iptal etme durumu varmış arkadaşlar.
hangi üniversite olursa olsun ne yaptığından bihaber süreci işletiyor. devlet personel başkanlığı görevini yapmıyor. bir duyuma göre referandum sonrasına sarkarsa rekötörlerin kadroları iptal etme durumu varmış arkadaşlar.
Nereden duydun böyle saçma bir şeyi?
Nereden duydun böyle saçma bir şeyi?
herşeye hazırlıklı olun. yökdil boşuna gelmedi. ösym nin yaptığı bir bir YDS varken ve önceden ÜDS yi ÖSYM yaparken neden yökdil adı altında başka bir kurum yapıyor ÜDS sınavını??? hiç düşünmediniz mi?
arkadaşlar kimse hiç bir şey bilmezken, her üniversite kendine göre bir güvenlik soruşturması üretmişken, kazanılmış bir hakkı 3 aydır beklerken, hiç kimse bana böyle saçma şey mi olur demesin. zaten şuan saçma olmayan ne var Allah aşkına? Tüm rektörlerin tamamen değişme durumu var. bilginiz olsun
- - - Güncellendi - - -
arkadaşlar kimse hiç bir şey bilmezken, her üniversite kendine göre bir güvenlik soruşturması üretmişken, kazanılmış bir hakkı 3 aydır beklerken, hiç kimse bana böyle saçma şey mi olur demesin. zaten şuan saçma olmayan ne var Allah aşkına? Tüm rektörlerin tamamen değişme durumu var. bilginiz olsun
- - - Güncellendi - - -
herşeye hazırlıklı olun. yökdil boşuna gelmedi. ösym nin yaptığı bir bir YDS varken ve önceden ÜDS yi ÖSYM yaparken neden yökdil adı altında başka bir kurum yapıyor ÜDS sınavını??? hiç düşünmediniz mi?
Rektör değişmiyor ya, zaten bunlara onay veren de rektörler neticede. Böyle bir şey olması imkansız.hangi üniversite olursa olsun ne yaptığından bihaber süreci işletiyor. devlet personel başkanlığı görevini yapmıyor. bir duyuma göre referandum sonrasına sarkarsa rekötörlerin kadroları iptal etme durumu varmış arkadaşlar.
- - - Güncellendi - - -
Yani
- - - Güncellendi - - -
bülent ecevit üniversitesi bizimde hocam
Hocam öncelikle hayırlı olsun Sizin de MKÜ idi galiba değil mi Elimize ulaşınca üç günde atama yazısını yazıyoruz demişti bana personel dairedeki memur Ellerine geçme süresi için de iki il arasında ptt kargo süresi kadardır diye düşünüyorumarkadaşlar merhaba.
çok şükür 27şubat p.tesi güvenlik soruşturmam bitmiş ve üniv.e gönderilmiş aynı gün.
bu posta kaç güne ulaşıyor üniversitelere ve üniv. kaç güne çağırıyor soruşturması biten birini.
bu konuda bilgisi olan varmı
bunla guvenlık sorusturmasının ne alakası var anlamadım