Akademik Personel Atamasında Güvenlik Soruşturması

A

Akademik Forum

Guest
Arkadaşlar merhaba ,
Dün beni de aradılar kazandığım okuldan atama işlemlerinizi yapmamız için sağlık kurulu raporu göndermeniz gerekiyor diye. Güvenlik soruşturmasını sorduğumda da (bölüm sekreteriydi arayan) o konuda bana bilgi vermediler, sadece kurul raporunuz eksik onu istiyorlarmış dedi. Sonuçlanmasa sağlık kurulu raporu istemezlerdi herhalde değil mi?

Bence de sonuçlanmasa istemezlerdi hocam. Sizin de güzel haberinizi alalım artık.

Nil91

Öğrenci
Hadi ya ben de heves etmiştim bitti diye. Neyse o zaman beklemeye devam hayırlısı olur inşallah :)
Benim de başıma benzer bir şey gelmişti hocam Belgeleri üniversiteye teslim ettikten bir ay kadar sonra dekan hoca aradı Öğrenci belgem eksikmiş Emniyet işini yaparken onlar da hazırlıkları yapıyorlar, öyle demişti Yakın zamanda güzel haberlerinizi de alırız umarım :)

filefile

Öğrenci
Benim de başıma benzer bir şey gelmişti hocam Belgeleri üniversiteye teslim ettikten bir ay kadar sonra dekan hoca aradı Öğrenci belgem eksikmiş Emniyet işini yaparken onlar da hazırlıkları yapıyorlar, öyle demişti Yakın zamanda güzel haberlerinizi de alırız umarım :)

Umarım hocam :) iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Sizinki sonuçlandı mı?

A

Akademik Forum

Guest
Arkadaşlar Antalya emniyeti için bilgisi olan var mı ? Süre nasıl işliyor ? Teşekkür ederim.

A

Akademik Forum

Guest
Arkadaşlar merhaba. Kasım-Aralık civarı belgelerini veren ve ikametgahı Ankara olanlar var mı aranızda. Ankara'da sonuçlananlar varsa ne kadar devam etti süreç?

emreeyldz

Öğrenci
- - - Güncellendi - - -

teşekkür ederim şöyle özetleyim;

08.11.2016 kadronun yökte ilan tarihi
30.11.2016 sınav tarihi
09.12.2016 sınav sonucu açıklanma tarihi
20.12.2016 belgeleri kastamonu üniv. Personel daire başkanlığına teslim tarihi
26.12.2016 kastamonu üniversitesinin çalıştığım aksaray üniversitesine muvafakat yazısı(posta ile)
06.01.2017 muvafakatımın aksaraydan kastamonuya gönderilme tarihi(posta ile)
17.01.2017 kastamonu üniversitesinin güvenlik soruşturması başlatma tarihi
..... Ikametgah yerim aksaray ili ortaköy ilçesi ne polis geldi ne başka bişey geldi :)
..... Arşiv formunu atandığım il kastamonu emniyette birkaç hafta beklettikleri kanaatindeyim
03.03.2017 saat 10.05 çalışacağım myo'nun memurunun beni arayıp gelin başlayın demesi :)
15.03.2017 nasipse aksaray üniv.den son maaşımı alıp, ertesi gün çıkışımı yaptırıp 15 gün mehil müddeti başlama tarihi :d

Benim ki de hemen hemen aynı süreçlerde gelişti ve hala beklemekteyim. Bir sorum olacaktı hocam, güvenlik soruşturması başlatma tarihini nereden öğrendiniz acaba?

M

Mak. Müh. argör

Guest
Herkese merhaba,

28 aralık 2016 çarşamba günü belgeleri okula verdim. 66 gün oldu ve hala bir sonuç çıkmadı. İstanbul'da oturuyorum. Yasal süreç doldu. Ne yapmam lazım?

Teşekkür ederim.

pinko_34

Öğrenci
Herkese merhaba,

28 aralık 2016 çarşamba günü belgeleri okula verdim. 66 gün oldu ve hala bir sonuç çıkmadı. İstanbul'da oturuyorum. Yasal süreç doldu. Ne yapmam lazım?

Teşekkür ederim.

hocam ekımden bekleyen arkadasımız vardı yenı atandı. yasal surecle alakası yok bu durumun. beklıcez bekledıgımz kadar olumsuz olucak degılya herkes atanacak ınsallah

A

Akademik Forum

Guest
Herkese merhaba,

Teşekkür ederim.

Hocam yasal süreç olarak 60 günden bahsediyorsanız o sadece emniyete ulaştıktan sonra emniyetin elinden çıkana kadar geçerli olan süre. Üniversiteye evrak tesliminden sonra evrağınız hemen valiliğe gönderilmemiş olabilir, valilikten emniyete ulaşırken de arada gün kaybı olabilir. Diğer illerde il emniyete ulaştıktan sonra 60 güne kadar soruşturma sürebilir yoğunluğa bağlı olarak, istanbulda bir de ilçe emniyete gönderiliyor onun için bir ek süre olur mu onu bilmiyorum. Sonra tekrar valiliğe ve sonra üniversiteye gönderiliyor ve sonra da evrağı üniversite işleme koyup atamanızı yapıp tebliğ ediyor. Bu basamakların hepsinde süre kaybı yaşayabilirsiniz. İmkanınız varsa üniversitenin yolladığı tarih veya emniyete ulaşma tarihini öğrenip kaba hesap yapabilirsiniz ama 66 günle yasal süre aşılmadı emin olabilirsiniz.

karskars

Öğrenci
arkadaşlar 21.02.2017 de aradılar unı den basla dedıler ancak ben memurum muvafakat belgesını almak ıcın beklıyorum hala 15 gun mehıl suresı bıldırdıklerı andan ıtıbaren mı baslıyor yazılı bısey gelmedı bana bılen bırı var mı =??

A

Akademik Forum

Guest
Mehmet Akif Ersoy'u kazanıp da ikametgahı Ankara olanlar var mı aranızda, ne kadar sürüyor?