Akademik Personel Atamasında Güvenlik Soruşturması

MrMechakucha

Öğrenci
Evrakın üniversiteye gönderilmesi 14 Ekim.
Üniversitenin güvenlik soruşturması için form istemesi ve işlem başlatması 9 Aralık.
Formun p. daire başk.'na ulaşması 11 Aralık. Üniversitenin soruşturmayı başlatması hemen (12-13 aralık).
Baştan sayarsak 144 gün. Baştan saymazsak 84 gün. Polis ocakta geldi. İkamet istanbul.
Ve hala bekliyorum.

A

Akademik Forum

Guest
Evrakın üniversiteye gönderilmesi 14 Ekim.
Üniversitenin güvenlik soruşturması için form istemesi ve işlem başlatması 9 Aralık.
Formun p. daire başk.'na ulaşması 11 Aralık. Üniversitenin soruşturmayı başlatması hemen (12-13 aralık).
Baştan sayarsak 144 gün. Baştan saymazsak 84 gün. Polis ocakta geldi. İkamet istanbul.
Ve hala bekliyorum.

Hocam bu nasıl bir bekleyiş tez zamanda hayırlısıyla sonuçlansın. Yanlız soruşturmayı üniversite değil emniyet başlattığı ve arada valilik, istanbul için il emniyet basamağı olduğu için 12-13te başlamamıştır. Yine de uzun bir süre sonuçlanınca bizi de sevindirin hocam.

A

Akademik Forum

Guest
Universite hemen 10 gun icinde rektorluk personel dairesinden ciktigini soyluyor.bu arada emniyet belgelerin kendilerinde olmadigini soyluyor.gercekten cikmaz bir durum icindeyiz.ayni durumda oldugum bir kac kisi daha var belgeleri universiteye beraber verdigimiz

A

Akademik Forum

Guest
Hocam bu nasıl bir bekleyiş tez zamanda hayırlısıyla sonuçlansın. Yanlız soruşturmayı üniversite değil emniyet başlattığı ve arada valilik, istanbul için il emniyet basamağı olduğu için 12-13te başlamamıştır. Yine de uzun bir süre sonuçlanınca bizi de sevindirin hocam.

Haklısın hocam. Demek istediğim üniversitenin, soruşturma başlatılması için evrakı emniyete gitmek üzere gönderdiği tarih. Dediğiniz gibi süreç uzun. Sonuçlanırsa yazarım. Forumdan takip ettiğim ettiğim kadarıyla mart ayında sonuçlanır diye ümit ediyorum.

A

Akademik Forum

Guest
Arkadaşlar merhaba benimde ikamet İstanbul ve 90 gün oldu.Bugun ilçe emniyet i aradım vatan güvenlik şubeye gitti dediler.Vatani aradım bilgi veremeyiz gizlilik politikasıdan dolayı dediler.Vatan güvenlik şube den sonra süreç nasıl işliyor bileniniz var mı?

A

Akademik Forum

Guest
Arkadaşlar nisanlimin evrakları çarşamba günü emniyetten üniversiteye gönderilmiş üniversite ne kadar süre içinde dönüş yapar açıklanan arkadaşlar veya bu konuda bilgisi olan arkadaş varsa bilgilendirebilir mi

Eses26

Öğrenci
bugün bize denilen istanbul emniyetten çıktı sadece onayı kaldı bu onayı veren kim onu söylemiyorlar bir an önce ne işlemi kaldıysa yapılsa da bitse rahatlasak.

A

Akademik Forum

Guest
Universite hemen 10 gun icinde rektorluk personel dairesinden ciktigini soyluyor.bu arada emniyet belgelerin kendilerinde olmadigini soyluyor.gercekten cikmaz bir durum icindeyiz.ayni durumda oldugum bir kac kisi daha var belgeleri universiteye beraber verdigimiz

Üniversite malesef yanlış bilgi verebiliyor ama iki tarafın da yalan söylemediğini varsayarsak belki de evrağınız valiliktedir :) hocam şaka bir yana ısrarcı olmak ama antipati toplamamak lazım yalan söyleyebiliyorlar baştan savmak için.

A

Akademik Forum

Guest
bugün bize denilen istanbul emniyetten çıktı sadece onayı kaldı bu onayı veren kim onu söylemiyorlar bir an önce ne işlemi kaldıysa yapılsa da bitse rahatlasak.

Bu bilgileri emniyetten tanıdık vasıtası ile mi alıyorsunuz? Ben "Güvenlik Soruşturma Büro Amirliği'ni" aradığımda herhangi biri ile görüşmek nasip olmadı henüz.

3

345334

Guest
biten soruşturma

Herkese merhaba,

Emniyette soruşturma bitince emniyet belgeleri üniversiteye göndermesi için valiliğe mi gönderiyor yoksa bizzat kendisi mi gönderiyor?

A

Akademik Forum

Guest
Üniversite malesef yanlış bilgi verebiliyor ama iki tarafın da yalan söylemediğini varsayarsak belki de evrağınız valiliktedir :) hocam şaka bir yana ısrarcı olmak ama antipati toplamamak lazım yalan söyleyebiliyorlar baştan savmak için.

çok haklısınız, bilgi verme konusunda ketum tavırlı gerek personel dairesi gerekse emniyet.Umarım yalan söylüyorlardır da belgeler ellerinde işlemdedir :) yoksa 110 günde belge emniyete varamadıysa vay halimize :)

A

Akademik Forum

Guest
çok haklısınız, bilgi verme konusunda ketum tavırlı gerek personel dairesi gerekse emniyet.Umarım yalan söylüyorlardır da belgeler ellerinde işlemdedir :) yoksa 110 günde belge emniyete varamadıysa vay halimize :)

İmkanınız varsa emniyete gidip sorun hocam 4 ay olmak üzere sadece ne zaman geldiğini merak ediyorum derseniz yardım etmeyecek kadar insafsız olmazlar heralde

A

Akademik Forum

Guest
hocam ben bizzat takip ettim, bizim kini diyeyim ozaman valilik ünive gönderdi