Belgeleri verdikten 67 gün sonra polis eve geldiyse durum ne vahimliktedir?
Büyük ihtimalle 1 ay da Güvenlik Şube Müdürlüğü'nde soruşturmanız olacak. Daha sonra belgeler direkt üniye gönderilecek.
Belgeleri verdikten 67 gün sonra polis eve geldiyse durum ne vahimliktedir?
İkametgah ankara etimesgut hocam.Üniversitede ankarada.
Atamam ağustos ayında yapıldı. Üniversitenin atamalarını yök ve rektör durdurdu. Kasım ayında personel daire aradı, bu ay içerisinde güvenlik soruşturması formunu üniversiteye verdim. Aralık ayında emniyete gönderdiler. Bugün martın 7'si. Ve hala bekliyorum...
Hocam hangi il olursa olsun bu süre imkansız. Hangi il? Emniyete gidip sordunuz mu, üniversite ne diyor ?
Bulunduğum il Adana. Üniversiteye soruyorum, hep aynı şey; soruşturma sonucunuz geldi, değerlendirme komisyonuna girecek. Emniyete sordum, göndermişler. Hatta tanıdık polis bulduk, soruşturma sonucu da olumlu.
Hocam üniversiteye gönderildikten sonra üniversitede de bekletmelerini gerektiren bir süreç var mı? Bir de rektör ya da deeğrlendirme kurulunun güvenlik soruşturması olumlu çıkan birini atamama gibi bir yetkisi yoktur değil mi?86 gün oldu hala arayan soran yok, en son öğrendiğimiz son bir onay kalmış emniyette güvenlik şube haricinde ondan sonra gönderilecekmiş direk üniversiteye ama bir onay bu kadar uzun mu sürer anlamadım...
merhaba arkadaşlar 6 martta atamam yapıldı... inş bekleyen arkadaşlarımızda bir an önce atanır...
Bugün itibariyle 110 günü devirdik hala sonuç yok İkamet Ankara
30 ocakta evrak teslimi yaptim. 13 subatta ikametimin bulundugu il emniyet müdürlüğüne ulasmis. Su an beklemedeyim. yasadigim yer ve kazandigim üniversite istanbulda. ikamet denizli
Hocam üniversiteye gönderildikten sonra üniversitede de bekletmelerini gerektiren bir süreç var mı? Bir de rektör ya da deeğrlendirme kurulunun güvenlik soruşturması olumlu çıkan birini atamama gibi bir yetkisi yoktur değil mi?
merhaba arkadaşlar 6 martta atamam yapıldı... inş bekleyen arkadaşlarımızda bir an önce atanır...
bende bu konuyu merak ediyorum...
arkadaşlar bugün itibariyle atamalarımız çok şükür yapıldığı haberini aldık.toplamda soruşturma formunu verdikten sonra 112 gün sürdü.Bekleyen tüm arkadaşlara sabırlar dilerim.İnşallah tez zamanda sonuçlanır da görevlerinize başlarsınız.