Akademik Personel Atamasında Güvenlik Soruşturması

Hocam en azından sizin neyi beklediğiniz belli. Benim olumlu biten güvenlik soruşturmam 50 gündür ellerinde ama neyi beklediğimizi söylemiyorlar telefonda.. sabır dilerim size de.

A

Akademik Forum

Guest
Hocam en azından sizin neyi beklediğiniz belli. Benim olumlu biten güvenlik soruşturmam 50 gündür ellerinde ama neyi beklediğimizi söylemiyorlar telefonda.. sabır dilerim size de.

Hocam sizinle beraber kazanan kişiler var ise onlarında soruşturmalarının bitip toplu kararname yazmayı bekliyor olabilirler belki. Bu tamamen üniversitenin kararıyla alakalı bir durum. Ama soruşturmanız bitip üstünde bu kadar vakit geçmesine rağmen doğru düzgün bir yanıt alamıyorsanız doğrudan okula gitmeniz de fayda olabilir.

A

Akademik Forum

Guest
arkadaşlar bugün itibariyle atamalarımız çok şükür yapıldığı haberini aldık.toplamda soruşturma formunu verdikten sonra 112 gün sürdü.Bekleyen tüm arkadaşlara sabırlar dilerim.İnşallah tez zamanda sonuçlanır da görevlerinize başlarsınız.

Hayırlı olsun hocam evrak teslim emniyete ulaşma üniversiteye gönderilme ve göreve başlama sürelerini biliyorsanız yazabilir misiniz?

A

Akademik Forum

Guest
İstanbuldan atanan var mı ? Varsa kac gun surdu acaba ? Yardımcı olursanız sevinirim hocalarım

Longhorn

Öğrenci
Sizin süreç nasıldı yani kaçında emniyete ulaştı evraklarınız..? Belki yazdınız ama ben görmedim tekrar açıklarsanız sevinirim. Bende İstanbul için bekliyorum 2 aydır

Ünv. belgeleri gönderme tarihi : 30 Kasım
İlçe Emniyete geliş tarih: 19 Ocak
Eve soruşturma için gelen olmadı.
İlçeden ile gidiş tarihi: 4 Şubat

Elimdeki bilgiler bu kadar.

A

Akademik Forum

Guest
Bizde 87 gündür bekliyoruz en son öğrendiğimiz bilgi soruşturma bitmiş emniyet evrakları universiteye gönderecek göreve başlayan arkadaşlar üniversite ne kadar süre içinde arayıp bilgi veriyor gerçekten bu süreç çok zor her hafta sonu önümüzdeki hafta içinde açıklanır diye bekliyoruz haftalar geçiyor herhangi bir ses seda yok

A

Akademik Forum

Guest
Ünv. belgeleri gönderme tarihi : 30 Kasım
İlçe Emniyete geliş tarih: 19 Ocak
Eve soruşturma için gelen olmadı.
İlçeden ile gidiş tarihi: 4 Şubat

Elimdeki bilgiler bu kadar.

Hocam sizin sanırım emniyete ulaşma vaktinde baya zaman kaybı olmuş. Ben de 20 aralıkta kazandım belgeleri 4 ocakta verdim. 5inde okuldan çıkmış, 16 ocakta ilçe emniyetten arandım. Soruşturma için birkaç soru sordu okul bilgileri, yerleşim, anne ve babanın işleri, okul zamanı nerelerde kaldığım gibi not alıp il emniyete bu şekilde yazıp bugun göndereceğim dedi. Eve polis gelmedi komşulardan da bu yönde bir bilgi almadım. Beklemedeyim halen. Soruşturma başlama tarihlerimiz aynı imiş bu durumda.

filefile

Öğrenci
Saymayı bırakmıştım en son 60. günü gördüğümde bugün tam 79. günümle aranızdayım. Beklemeye ve hayırlı haberleri almaya devam...

A

Akademik Forum

Guest
gebze teknik ünversitesi araştırma görevliliği kadrosu için
ben de 9 aralıkta sınav sonucu belli oldu sanırım belgelerimi de 30 aralıkta evrakları verdim; ancak bir ara bir öğrenci belgesi daha istemek dışında bir geri dönüşleri olmadı, sordum personel daireye de biz bilmiyoruz dediler, ben de saldım gitti, işsizim ama bu ülkenin de işleyişine kafayı takamam, çok sık hatırlamamaya çalışıyorum, geçerse mutlu olacağım,

hak ettiğim kadroyu 2,5 aydır vermiyorlar adamlar, hadi şubatta başlasam desem 1,5 aydır,

benden de kötü arkadaşlar varmış, Allah sabır versin.

şans

Öğrenci
Benim de 69 gün oldu üniversiteye belgeleri vereli. Telefonla aramaları da mantıklıymış aslında. Öyle daha hızlı hallederler işleri. Ama bize denk gelmedi. Eşimle yarın ilçe emniyete bizzat gidecez telefonda bir cevap vermiyorlar asıl bölüme bağlayamıyorlar, buraya gelin o zaman dedi. Yarın gidecez bakalım en azından belgelerin durumu hakkında bilgi verirlerse iyi olur.

A

Akademik Forum

Guest
Bizde 87 gündür bekliyoruz en son öğrendiğimiz bilgi soruşturma bitmiş emniyet evrakları universiteye gönderecek göreve başlayan arkadaşlar üniversite ne kadar süre içinde arayıp bilgi veriyor gerçekten bu süreç çok zor her hafta sonu önümüzdeki hafta içinde açıklanır diye bekliyoruz haftalar geçiyor herhangi bir ses seda yok

A

Akademik Forum

Guest
Benim de 69 gün oldu üniversiteye belgeleri vereli. Telefonla aramaları da mantıklıymış aslında. Öyle daha hızlı hallederler işleri. Ama bize denk gelmedi. Eşimle yarın ilçe emniyete bizzat gidecez telefonda bir cevap vermiyorlar asıl bölüme bağlayamıyorlar, buraya gelin o zaman dedi. Yarın gidecez bakalım en azından belgelerin durumu hakkında bilgi verirlerse iyi olur.

gittiğinizde bilgi alırsanız bize de haber verin hocam

A

Akademik Forum

Guest

Sizin soruşturma süreciniz nasıl? Hangi il ve emniyete varış tarihiniz belli midir? Bizlere de fikir olur belki. Bu arada okula ulaştıktan sonra 1 hafta içinde tebligat gönderilir diye biliyorum çok beklemez atamanız. Hayırlı olsun.