I.Can Karaduman
Öğrenci
Hocam en azından sizin neyi beklediğiniz belli. Benim olumlu biten güvenlik soruşturmam 50 gündür ellerinde ama neyi beklediğimizi söylemiyorlar telefonda.. sabır dilerim size de.
Hocam en azından sizin neyi beklediğiniz belli. Benim olumlu biten güvenlik soruşturmam 50 gündür ellerinde ama neyi beklediğimizi söylemiyorlar telefonda.. sabır dilerim size de.
arkadaşlar bugün itibariyle atamalarımız çok şükür yapıldığı haberini aldık.toplamda soruşturma formunu verdikten sonra 112 gün sürdü.Bekleyen tüm arkadaşlara sabırlar dilerim.İnşallah tez zamanda sonuçlanır da görevlerinize başlarsınız.
İstanbul'dan atanan var mı ? Varsa kac gun surdu acaba ? Yardımcı olursanız sevinirim hocalarım
başlayan vardır da, ben başlayamadım benim 100. gün bugün
başlayan vardır da, ben başlayamadım benim 100. gün bugün
Sizin süreç nasıldı yani kaçında emniyete ulaştı evraklarınız..? Belki yazdınız ama ben görmedim tekrar açıklarsanız sevinirim. Bende İstanbul için bekliyorum 2 aydır
denizlide yapiliyor hocam soruşturma. ikametim denizlide , istanbulda yasiyorumHocam hayırlı olsun, size bir sorum olacak.
Soruşturmanız İstanbulda mı yapıldı, süreciniz İstanbul için öngörülen sürenin çok altında. Böyle haberler almak çok güzel
Ünv. belgeleri gönderme tarihi : 30 Kasım
İlçe Emniyete geliş tarih: 19 Ocak
Eve soruşturma için gelen olmadı.
İlçeden ile gidiş tarihi: 4 Şubat
Elimdeki bilgiler bu kadar.
Ünv. belgeleri gönderme tarihi : 30 Kasım
İlçe Emniyete geliş tarih: 19 Ocak
Eve soruşturma için gelen olmadı.
İlçeden ile gidiş tarihi: 4 Şubat
Elimdeki bilgiler bu kadar.
Benim de 69 gün oldu üniversiteye belgeleri vereli. Telefonla aramaları da mantıklıymış aslında. Öyle daha hızlı hallederler işleri. Ama bize denk gelmedi. Eşimle yarın ilçe emniyete bizzat gidecez telefonda bir cevap vermiyorlar asıl bölüme bağlayamıyorlar, buraya gelin o zaman dedi. Yarın gidecez bakalım en azından belgelerin durumu hakkında bilgi verirlerse iyi olur.
Bizde 87 gündür bekliyoruz en son öğrendiğimiz bilgi soruşturma bitmiş emniyet evrakları universiteye gönderecek göreve başlayan arkadaşlar üniversite ne kadar süre içinde arayıp bilgi veriyor gerçekten bu süreç çok zor her hafta sonu önümüzdeki hafta içinde açıklanır diye bekliyoruz haftalar geçiyor herhangi bir ses seda yok