A
Akademik Forum
Guest
4 ocakta uniye teslim ettim 10 ocak uniden cikti
15 mart ilce emniyete gelmis
Ankara
Tahminen seneye baslariz
Hocam ankarada ilk defa ilçe duyuyorum heralde merkez olmayan ilçedesiniz hangi ilçe?
4 ocakta uniye teslim ettim 10 ocak uniden cikti
15 mart ilce emniyete gelmis
Ankara
Tahminen seneye baslariz
Hocam ankarada ilk defa ilçe duyuyorum heralde merkez olmayan ilçedesiniz hangi ilçe?
Arkadaşlar, öncelikle herkese sabır diliyorum. Oldukça yorucu ve stresli bir süreç geçiyor ancak o güzel atama haberini aldıktan sonra emin olunuz insan her şeyi unutuyor Benim süreç şu şekilde gelişti;
13 Ocak - Güvenlik soruşturması formu üniversiteye teslim.
23 Ocak - Belgenin emniyete girişi
23 Mart - Üniversiteden atama yazısının gelmesi.
Tam olarak süreç iki ay sürdü. İkametgah Eskişehir, üniversite Bursa.
Darısı en kısa zamanda bekleyen arkadaşların başına. Güzel haberler almanız ümidiyle.
Hocam hepsi il'de toplanip ilçeye gönderiliyor. Sonra ilçe tekrar ile gönderiyor.gölbaşi
longhorn hocam sende yok mu gelişme personel daireyi aradın mı?
115. bugün. Geçen hafta Cuma il emniyet yazıyı üniversiteye gönderdiğini söylemiş. Şimdi aradım atama yazısı ulaşmış muvafakat için bağlı bulunduğum kuruma yazmışlar. Ne zaman cevap gelirse ona göre atamaz yazısı gelir dedi. Ne kadar sürer dedim, bilmiyorum dedi. Hayırlısı dedim, kapattım
115. bugün. Geçen hafta Cuma il emniyet yazıyı üniversiteye gönderdiğini söylemiş. Şimdi aradım atama yazısı ulaşmış muvafakat için bağlı bulunduğum kuruma yazmışlar. Ne zaman cevap gelirse ona göre atamaz yazısı gelir dedi. Ne kadar sürer dedim, bilmiyorum dedi. Hayırlısı dedim, kapattım
bağlı bulunduğunuz kurum da üniversite mi hocam? bir de muvafakat sürecini hızlandırmak için elden getir götür yapmayı düşünüyor musunuz?
Bugun polisler eve geleli tam 3 ay oldu. Hala ses yok. İlce umraniye
hocam eve gelen polis neler sordu ve ne dedi size yaziyi nereye gönderecegi ve ne zaman gelecegi ile ilglili bilgi verdimi. detayli bilgi verirsen sevinirim