Akademik Personel Atamasında Güvenlik Soruşturması

mechanic5

Öğrenci
Selam arkadaşlar. Güzel haberi aldım darısı sizlere.

17 Ocak Evrak teslimi
20 Mart Soruşturma sonucunun üniye ulaşması
23 Mart atanma yazımın çıkışı

İkamet: Adana, Üni: Türk-Alman

Sent from my iPhone using Tapatalk

kıpır

Öğrenci
Arkadaşlar, öncelikle herkese sabır diliyorum. Oldukça yorucu ve stresli bir süreç geçiyor ancak o güzel atama haberini aldıktan sonra emin olunuz insan her şeyi unutuyor :) Benim süreç şu şekilde gelişti;

13 Ocak - Güvenlik soruşturması formu üniversiteye teslim.
23 Ocak - Belgenin emniyete girişi
23 Mart - Üniversiteden atama yazısının gelmesi.

Tam olarak süreç iki ay sürdü. İkametgah Eskişehir, üniversite Bursa.
Darısı en kısa zamanda bekleyen arkadaşların başına. Güzel haberler almanız ümidiyle.

B

burhan0087

Guest
ikametgah

Hocam bende ayni durumdayim. Yalniz universitedeki arkadas sagolsun bana iki adreside ayni yaz yoksa sıkıntı olur dedi bende iki yerede ikametgah yazdim. Simdi 1 aydir ailemin yanindayim eve giden gelen varmi hic haberim yok binayada zaten yeni tasindim kimse taniniyor beni.

BaDdeMm

Öğrenci
Arkadaşlar, öncelikle herkese sabır diliyorum. Oldukça yorucu ve stresli bir süreç geçiyor ancak o güzel atama haberini aldıktan sonra emin olunuz insan her şeyi unutuyor :) Benim süreç şu şekilde gelişti;

13 Ocak - Güvenlik soruşturması formu üniversiteye teslim.
23 Ocak - Belgenin emniyete girişi
23 Mart - Üniversiteden atama yazısının gelmesi.

Tam olarak süreç iki ay sürdü. İkametgah Eskişehir, üniversite Bursa.
Darısı en kısa zamanda bekleyen arkadaşların başına. Güzel haberler almanız ümidiyle.

Hayırlı olsun, darısı tüm bekleyenlerin başına.
Hocam, Bursa Teknik'e mi atandınız? Yoksa Uludağ Üniversitesine mi?

A

Akademik Forum

Guest
Evet hocam 5 kasımda evrakları üniversiteye teslim ettim 15 aralık emniyete ulaşması benimle beraber evraklarını teslim eden ikametgahı bursa olan bir arkadaş pazartesi başladı herkesin ki eşit sürmüyor gibi ama neye göre değişiyor hiç bir fikrim yok ciddi sabır gerektiren bir süreç...

A

Akademik Forum

Guest
Hocam hepsi il'de toplanip ilçeye gönderiliyor. Sonra ilçe tekrar ile gönderiyor.gölbaşi

Hocam hepsi değil, merkez ilçelerinki ilde yapılıyor hem ilçeye sordum biz öyle bir şey yapmıyoruz dediler hem ile sordum merkez ilçelerin evrağı burda işlem görür dediler. Ama ilçe 10 günlük bir parça zaten, inşallah diğer birimlerin işi tamamsa çabuk onaylarlar da biter sizinki de.

Longhorn

Öğrenci
longhorn hocam sende yok mu gelişme personel daireyi aradın mı?

115. bugün. Geçen hafta Cuma il emniyet yazıyı üniversiteye gönderdiğini söylemiş. Şimdi aradım atama yazısı ulaşmış muvafakat için bağlı bulunduğum kuruma yazmışlar. Ne zaman cevap gelirse ona göre atamaz yazısı gelir dedi. Ne kadar sürer dedim, bilmiyorum dedi. Hayırlısı dedim, kapattım :)

Son düzenleme:

MrMechakucha

Öğrenci
115. bugün. Geçen hafta Cuma il emniyet yazıyı üniversiteye gönderdiğini söylemiş. Şimdi aradım atama yazısı ulaşmış muvafakat için bağlı bulunduğum kuruma yazmışlar. Ne zaman cevap gelirse ona göre atamaz yazısı gelir dedi. Ne kadar sürer dedim, bilmiyorum dedi. Hayırlısı dedim, kapattım :)

Hocam tebrik ediyorum, benim de tam 100üncü gün oldu. İkamet istanbul. Hiçbir cevap yok henüz.

A

Akademik Forum

Guest

bağlı bulunduğunuz kurum da üniversite mi hocam? bir de muvafakat sürecini hızlandırmak için elden getir götür yapmayı düşünüyor musunuz?

Longhorn

Öğrenci
bağlı bulunduğunuz kurum da üniversite mi hocam? bir de muvafakat sürecini hızlandırmak için elden getir götür yapmayı düşünüyor musunuz?

Şu anda çalıştığım kurum milli eğitim. Üniversite yazışmaları biz yürütüyoruz dedi. Bu yüzden elden götürebileceğimi düşünmüyorum açıkçası. Bir de üniversiteyi aramasak, süreçten haber verdikleri yok o da enteresan.

A

Akademik Forum

Guest
hocam eve gelen polis neler sordu ve ne dedi size yaziyi nereye gönderecegi ve ne zaman gelecegi ile ilglili bilgi verdimi. detayli bilgi verirsen sevinirim

anne adı baba adı doğum yeri, kardeş ve çocuk sayısı, daha önce çalışılan yerler vs gibi temel sorular. bunları sorduktan sonra raporu düzenleyip göndereceklerini söylüyorlar genellik ama ulaşması yine de zaman alıyor. çünkü eve gelen polis sadece bir kişiyle ilgilenmiyor. onlarca belki yüzlerce kişi hakkında rapor düzenliyor.

zrdcl

Öğrenci
merhabalar, 3 hafta önce bir üniversitenin öğretim görevlisi kadrosu için sınava girdim. Sonuçlar geçen hafta açıklanacaktı ama açıklanacağı gün güvenlik soruşturması nedeniyle sonuçlar bu hafta açıklanamayacak şeklinde duyuru yapıldı. şimdi benim merak ettiğim, bu süreç asil ve yedek açıklandıktan sonra ataması gerçekleştirilecek aday için yapılmaz mı? üniversite bunu neden önceden yapma ihtiyacı duydu? daha önce bu tarz bir durum yaşayan oldu mu? cevaplarsanız sevinirim..