Akademik Personel Atamasında Güvenlik Soruşturması

A

Akademik Forum

Guest
Arkadaşlar az önce aldığım bilgiye göre emniyet, halihazırda çalışmakta olanların kurumlarından da yazılı bilgi istiyormuş. Benim şu anda çalışmakta olduğum kurumdan çok geç cevap geldiği için soruşturma uzun sürmüş. Ama verilen bilgiye göre soruşturma bitmek üzereymiş. bugün itibariyle 60 gün oldu. Zaten 5 yıldır devlet memuruyum beni detaylı araştırmalarına gerek yok diye düşünüyordum ama çalıştığım üniversiteden dosya istemişler meğer.

A

Akademik Forum

Guest
ikamet osmaniye
20 ocakta başlayan süreç 20 martta bitti ve göreve başladım,
soruşturma 3 hafta sürdü, geri kalan günlerde yazışmalar ve atama işlemleri sürdü.
valiliğe gelen yazı emniyet incelemesi sonrası valilikten ünive geri gönderildi. atama yazısı 5 günde onaylandı.

exitusletalis

Öğrenci
Emniyet evrakları üniversiteye neyle gönderiyor acaba bilgisi olan var mı?

Evrakların gönderildiğini söyledikleri tarihten itibaren 2 hafta geçti hala üniversiteye ulaşmamış.

Katırlarla gidiliyor olması lazım bu kadar süre için :mad:

prleia

Öğrenci
İkameti Ankara'da olup da güvenlik soruşturması sonucunu bekleyen ve ya soruşturması tamamlanmış olan arkadaşlara bir sorum olacak. Kazandığım üniversite evragı tam olarak valiliğe gönderdiği tarihi söylemiyor. Valilikte de evragımı bulamıyorum. Sadece isim soyisim ve ya Tc kimlik numarası ile il emniyetten bilgi alabilir miyim? Ve ya bu süreçte bilgi alan arkadaşlar nasıl bir yol izlediler? Bu arada ilçe emniyet ve bölge karakolundan hiç bir bilgi alamadım aramalarıma rağmen...