Akademik Personel Atamasında Güvenlik Soruşturması

A

Akademik Forum

Guest
105 gündür bekliyoruz bursa uludağ üniversitesi emniyetten 15 martta çıkmış 20 martta üniversiteye ulaşmış ve hala beklemekteyiz bugün aldığımız bilgiye göre rektörün imzasını bekliyorlarmis rektör imzalayinca atama islemi yapılacak mis Allah herkesin yardımcısı olsun bursa uludağ üniversitesi için bekliyen var mı?

svngl

Öğrenci
Soruşturmam bittiği halde evrak okula ulaşmamış. Tanıdık vasıtası ile edindiğim bilgiye göre evraklarım atanacağım üniversitenin valiliğinde bekletiliyor. Birkaç kişinin dosyası bekleniyormuş sonra topluca gönderecekmiş valilik, okula!!!

İkametgahım İstanbul. Bana oldukça tuhaf geldi. O kadar çok yalan yanlış bilgi edindim ki tanıdığa bile güvenemiyorum.

Benzer durumda olan arkadaşlar var mı?

pinko_34

Öğrenci
Soruşturmam bittiği halde evrak okula ulaşmamış. Tanıdık vasıtası ile edindiğim bilgiye göre evraklarım atanacağım üniversitenin valiliğinde bekletiliyor. Birkaç kişinin dosyası bekleniyormuş sonra topluca gönderecekmiş valilik, okula!!!

İkametgahım İstanbul. Bana oldukça tuhaf geldi. O kadar çok yalan yanlış bilgi edindim ki tanıdığa bile güvenemiyorum.

hocam oncelıkle hayırlı olsun. kac gun oldu sizin acaba ?

boun60

Öğrenci

Hocam, emniyet soruşturma bitince belgeleri direkt üniversiteye gönderiyor. Valilik nerden çıktı?

A

Akademik Forum

Guest

Hocam bende aynı durumdayım. Ama emniyete sorduğumda direk üniversiteye gönderildiğini söyledi. Üniversitenin bulunduğu il valiliğinde bekletilmesi mantıklı gelmedi bana. Bir uygulama var bu aşamada herhalde ama ne olduğunu bilmiyorum. Çünkü bir haftadan fazla zamandır postası ulaşmayanlar epey var. Postanın bu kadar sürmeyeceği de aşikar.

ebrylmzckc

Öğrenci
Hocalarım öncelikle herkese merhaba.Atatürk üniversitesine araştırma görevlisi olarak başlayacağım. 30 ocakta sınav sonucum açıklandı. cuma karakoldan aradılar adres teyidi için. süreç nasıl işliyor? eve gelip ne yapıyorlar ne soruyorlar? şuan öğretmenim. milli eğitim dönem sonuna kadar muvaffakat vermez diyorlar. bu tür bir sorun yaşayanımız oldu mu?

A

Akademik Forum

Guest
5 Kasımda Üniversiteye evrak teslimi
19 Kasım Güvenlik Arşiv Formunun Doldurulması
15 Aralık Evrakların Emniyete Ulaşması
24 Mart Evrakların Üniversiteye Gelmesi
27 Mart İşe Başlamam İl Bursa arkadaşlar bekleyen arkadaşlara sabırlar....

A

Akademik Forum

Guest
5 Kasım Evrakların Üniversiteye Teslimi
15 Aralık Emniyete Ulaşması
24 Mart Evrakların Üniversiteye gelmesi
27 Mart göreve başlamam. Bilgileri 3 ayı geçtikten sonra emniyeti arayarak öğrendim ama genelde bilgi vermediler ve işimizi engelliyorsunuz tarzı azarladılar 4 ay geçtiğini söylediğimde son haftalara doğru bilgi alabildim sadece il-BURSA bekleyen arkadaşlara sabırlar diliyorum...

A

Akademik Forum

Guest
Benim de 13 gün oldu çıkalı güya. Hala üniversite cuma günü bize gelmedi dedi. Elektronik ortamda bile tarayıp gönderebilecekleri belgeleri hangi ulaşım aracıyla gönderiyorlar anlamıyorum. Sürecin her kısmı ömür törpüsü...

hocalarım üzgünüm ama gönderildi haberi doğru olmayabilir!!! yaklaşık 3 haftadır 3 kez gönderildi denmesine rağmen her seferinde henüz gönderilmediğini öğreniyorum:( çok zor bir süreç ..

svngl

Öğrenci
hocam oncelıkle hayırlı olsun. kac gun oldu sizin acaba ?

Ocak ayının başında başladı soruşturma yaklaşık 80 gün oldu.

- - - Güncellendi - - -

Hocam, emniyet soruşturma bitince belgeleri direkt üniversiteye gönderiyor. Valilik nerden çıktı?

Hocam ben de o yüzden anlam veremiyorum. Eve gelen polis, emniyetin okula göndereceğini söyledi. Emniyet bitti gönderdik diyor, okul ulaşmadı diyor. En sonunda valilikteymiş öğrendim. Bu belirsizlikte sabırla beklemekten başka yapacak bir şey yok.

boun60

Öğrenci

- - - Güncellendi - - -

Hocam ben de o yüzden anlam veremiyorum. Eve gelen polis, emniyetin okula göndereceğini söyledi. Emniyet bitti gönderdik diyor, okul ulaşmadı diyor. En sonunda valilikteymiş öğrendim. Bu belirsizlikte sabırla beklemekten başka yapacak bir şey yok.

Hocam şöyle olabilir. Bulunduğunuz il emniyetinde işlem bitince en son yine aynı ilin valiliğine onay için gidiyor. Belki orda bekletiliyor olabilir. Daha sonra yine emniyete gidecek ve emniyet de üniversiteye gönderecek. Valiliği arayıp sormanızı öneririm. Bazen bekletebiliyorlar. Ben de bekliyorum 18 gündür okula ulaşmasını.

A

Akademik Forum

Guest
Arkadaşlar, ikameti Ankara da olup Aralık/Ocak gibi dosyalarını üniversiteye verenler içinde acaba evine polis gelen oldu mu? Bu soruyu şunun için soruyorum. Her hafta başında diyorum "bu hafta ararlar mı acaba?" Sonra da diyorum ki "daha polis gelmedi, nerden baksan daha 15 - 20 gün var." Acaba polis gelmeden de olabiliyor mu? Teşekkür ederim.

pinko_34

Öğrenci
Hocam şöyle olabilir. Bulunduğunuz il emniyetinde işlem bitince en son yine aynı ilin valiliğine onay için gidiyor. Belki orda bekletiliyor olabilir. Daha sonra yine emniyete gidecek ve emniyet de üniversiteye gönderecek. Valiliği arayıp sormanızı öneririm. Bazen bekletebiliyorlar. Ben de bekliyorum 18 gündür okula ulaşmasını.

- - - Güncellendi - - -

hocam istanbul valiligini aradıgımda bilgi veremeyiz demişlerdi. siz nasıl aldınız? suan evraklarım nerde bılmıyorum bıle :(

A

Akademik Forum

Guest
5 Kasım Evrakların Üniversiteye Teslimi
15 Aralık Emniyete Ulaşması
24 Mart Evrakların Üniversiteye gelmesi
27 Mart göreve başlamam. Bilgileri 3 ayı geçtikten sonra emniyeti arayarak öğrendim ama genelde bilgi vermediler ve işimizi engelliyorsunuz tarzı azarladılar 4 ay geçtiğini söylediğimde son haftalara doğru bilgi alabildim sadece il-BURSA bekleyen arkadaşlara sabırlar diliyorum...

Hayırlı olsun Hocam, nerdeyse 5 aya varan bir süreç. İstanbul Ankara İzmir diyenler, Bursa'yı bilmiyorlar. Ben de 3 ayı doldurdum Bursa'da bu arada. Bekliyoruz...

A

Akademik Forum

Guest
Güv sor

25 Kasım evrakların kurum tarafından emniyete verilmesi
7 Mart kolluk kuvveti gelmesi
28 mart ünv'den haber gelmesi.
Bursa'da soruşturulan arkadaşlar Allah sabır versin :/
Beklemek işkenceden daha ağır..

MrMechakucha

Öğrenci