Sizde bi gelisme var mi Eses26 hocam? İstanbul ayni ilceden bekliyoruz sizle, sizin daha eski saniyorum. Kac gundesiniz su an?
hala bir haber yok hocam bekliyoruz 115gün bugün
Sizde bi gelisme var mi Eses26 hocam? İstanbul ayni ilceden bekliyoruz sizle, sizin daha eski saniyorum. Kac gundesiniz su an?
hayırlı olsun hocam darısı bızlere
Istanbul 151. Gün. Altıncı aya girdik.
Arkadaşlar dün whats app grubumuzdan (62 kişiyiz) istanbulda bekleyen 5 kişi atandı bugünde 2 kişi ankarada bekleyen atandı.
Grupta ankara emniyetiyle görüşen bir arkadaşa emniyetten evrakları yarın toplu göndereceğiz demişler. (07.04.2017 tarihi için)
Haftaya bi hareketlilik bekliyoruz.
Whats app grubuna dahil olmak için bana özel mesajla adınızı ve telefon numaranızı gönderiniz.
Hayırlı haberler herkese. Benimde ankarada yapılıyor soruşturmam ve 92 gün oldu bu arada.
Emniyet sadece imza işlerin kalmış demişti geçen hafta. (4 ocak üniye evrak veriliş, 10 ocak ankaraya evrağın gönderilmesi)
Merhaba arkadaşlar, Gaziantep için bekleyen var mı? Benim 3 ay oldu henüz bir haber yok.
Arkadaşlar bence seçimin geçmesini de bekliyor olabilirler. Benim üniversiteye ulaştığını öğrendim. Rektör niye bekletiyor çözemedim.