Akademik Personel Atamasında Güvenlik Soruşturması

Turkboy

Öğrenci
Arkadaşlar dün whats app grubumuzdan (62 kişiyiz) istanbulda bekleyen 5 kişi atandı bugünde 2 kişi ankarada bekleyen atandı.

Grupta ankara emniyetiyle görüşen bir arkadaşa emniyetten evrakları yarın toplu göndereceğiz demişler. (07.04.2017 tarihi için)

Haftaya bi hareketlilik bekliyoruz.

Whats app grubuna dahil olmak için bana özel mesajla adınızı ve telefon numaranızı gönderiniz.

Hayırlı haberler herkese. Benimde ankarada yapılıyor soruşturmam ve 92 gün oldu bu arada.
Emniyet sadece imza işlerin kalmış demişti geçen hafta. (4 ocak üniye evrak veriliş, 10 ocak ankaraya evrağın gönderilmesi)

A

Akademik Forum

Guest
Arkadaşlar dün whats app grubumuzdan (62 kişiyiz) istanbulda bekleyen 5 kişi atandı bugünde 2 kişi ankarada bekleyen atandı.

Grupta ankara emniyetiyle görüşen bir arkadaşa emniyetten evrakları yarın toplu göndereceğiz demişler. (07.04.2017 tarihi için)

Haftaya bi hareketlilik bekliyoruz.

Whats app grubuna dahil olmak için bana özel mesajla adınızı ve telefon numaranızı gönderiniz.

Hayırlı haberler herkese. Benimde ankarada yapılıyor soruşturmam ve 92 gün oldu bu arada.
Emniyet sadece imza işlerin kalmış demişti geçen hafta. (4 ocak üniye evrak veriliş, 10 ocak ankaraya evrağın gönderilmesi)

Hocam bilgilendirme için çok teşekkürler biz de ankara bekliyoruz iki aydır bu toplu gönderim bilgisi sürecin hızlandığı anlamına mı geliyor yani misal 2 aydır bekleyenleri de kapsar mı yoksa Ankara için 3 aydan önce haber beklemeyelim mi okuldan çıktıktan sonrasıyla alakalı bilgi alamadık da saygılar hocam

A

Akademik Forum

Guest
Merhaba benim de ikametgah İzmir.2 Şubat ta evrakları okula teslim ettim.8 Mart ta evimize polisler geldi ve öyle kaldı.Acaba emniyete gidip soruşturmamızın durumunu sorsak bilgi veriyorlar mı bi bilginiz var mı?

A

Akademik Forum

Guest
hocam benim ikamet Konya/ Hüyük 3 ayı geçkin süredir bekliyorum 24 martta evrakların rektörlüğe gönderildiği söylendi ama hala bir haber yok. benimle birlikte aynı üniversitede aynı kadroya alınana arkadaşım martın başında göreve başladı ama ben hala bekliyorum. Konya da işler biraz yavaş ilerliyor sanırım.

A

Akademik Forum

Guest
Arkadaşlar uludağ üniversitesi için bekliyen var mı bizim 116 gün oldu evrakları teslim edeli hala beklemekteyiz

A

Akademik Forum

Guest
burda bir gariplik var bu ne ya. 6 ay önce güvenlik sorusturmasi zorunlulugu yoktu bildigim kadariyla. göreve basladiktan sonra devam ediyordu yandan. eger öyleyse kesinlikle emniyete gidip durumunu sor bir terslik var 6 ayda gelmeyen gelmeyecek demektir.

A

Akademik Forum

Guest
.

Okula evrakları teslim ettikten 3 hafta sonra evraklar emniyete gönderilmiş. 5 hafta sonra eve polis geldi. Polisin gelmesinden sonra ne kadar süre beklediniz?

A

Akademik Forum

Guest
Arkadaşlar aralık ortasında belgeleri vermiştim. Bugün aradılar başla diye çok şükür. İkametgah Ankara.

şans

Öğrenci
Arkadaşlar bence seçimin geçmesini de bekliyor olabilirler. Benim üniversiteye ulaştığını öğrendim. Rektör niye bekletiyor çözemedim.

sonerymus

Öğrenci
Arkadaşlar bence seçimin geçmesini de bekliyor olabilirler. Benim üniversiteye ulaştığını öğrendim. Rektör niye bekletiyor çözemedim.

ben de aynısını düşünüyorum hocam, ben de 23 aralıkta evrakları teslim etmiştim. 13 mart da evraklar üniversiteye ulaşmıştı ve hala bekletiliyormuş evraklar. üniversiteden üniversiteye değişiklik gösterse de Çok büyük ihtimal seçimden sonraya kaldı atamalar.