Akademik Personel Atamasında Güvenlik Soruşturması

A

Akademik Forum

Guest
lordes arkadaşım ben de rektor onayını bu 4.hafta hala beklemekteyım Kocaelı Unıversıtesıne atamam yapılacak ınşallah Allah bızlere sabır versın..

Hocam ne için bekletiliyor acaba bilgi verildi mi size? Ben emniyetten dosyanın üniversiteye ulaştığını öğrendim, 5 hafta oldu hala dosyanız gelmedi diyorlar bana.

A

Akademik Forum

Guest
Üniversiteye ulaştıktan sonra YÖK den onay aşaması gibi bir aşamadan bahsediliyor doğruluk payı var mı bu bilginin teşekkürler

Bekleyenlere Sabırlar diliyorum. 122. günde atamam yapıldı. Ikamet Isparta.. rektör hocalarin imzalarını bekleyenler gönlünü hoş tutsun. Neredeyse 2 ay boyunca belgem ulaşmasına rağmen imza bekledim. Umarım gönlünüzce olur.

Nil91

Öğrenci
Bekleyenlere Sabırlar diliyorum. 122. günde atamam yapıldı. Ikamet Isparta.. rektör hocalarin imzalarını bekleyenler gönlünü hoş tutsun. Neredeyse 2 ay boyunca belgem ulaşmasına rağmen imza bekledim. Umarım gönlünüzce olur.
Hocam hayırlı olsun Şu an ben de atama yazısı bekliyorum Personel dairesi bir süre veremiyor, herhalde bir haftada hallolur diye düşündüm Ama bir, iki ay duyunca şaşırdım açıkçası Zaten soruşturma diye üç dört ay bekliyoruz bir de bir imzayı bu kadar beklemek niye...

Lenovo K33a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

A

Akademik Forum

Guest
Yeniden soruşturma

Merhaba

Ben de İstanbul'da bir üniversitede ar. gör. kadrosunu kazandım. 30 Kasımda belgelerimi teslim ettim ve 6 nisan'da soruşturmam olumlu dediler. Atama için rektörlüğün onayını bekliyordum. Ancak bugün tekrardan ek soruşturma istendiği ve atamaların durdurulduğunu öğrendim. Böyle bir durumla karşılaşan başka bir arkadaş var mı?

muleta

Öğrenci
merhaba arkadaşlar.

eve polis gelmesi olayı rutin mi? gelmediği oluyor mu yani? ben zaten akademik personelim, başka bir üniversiteye geçeceğim, güvenlik soruşturmasının bitmesini bekliyorum, ama eve polis gelmedi henüz. mesaideyken gelmiş ve beni bulamamışlarsa ne oluyor peki?

Nil91

Öğrenci
merhaba arkadaşlar.

eve polis gelmesi olayı rutin mi? gelmediği oluyor mu yani? ben zaten akademik personelim, başka bir üniversiteye geçeceğim, güvenlik soruşturmasının bitmesini bekliyorum, ama eve polis gelmedi henüz. mesaideyken gelmiş ve beni bulamamışlarsa ne oluyor peki?
Güvenlik soruşturmam İzmir'de yapıldı ve gelen giden olmadı İlçedeki memur gerekli görüldüğü halde ev ziyareti yapıyoruz, rutin değil demişti Sanırım gelip sizi bulamazsa yazı bırakıyorlarmış Yada ararlar telefonla

A

Akademik Forum

Guest
Ben personel daireyi arayıp "Emniyet tüm dosyaları elinden çıkardı, belgelerim geldi mi" diye sorduğumda "Sürecin gizliliği dolayısı ile bilgi veremiyoruz, işlemleriniz devam etmekte, kısa süre içerisinde sonuçlanacaktır" diyorlar. Sormak istediğim, şehir dışından gidecekler için verilen 15 günlük süre okulun tebligatı elinden çıkardığı tarihten itibaren mi oluyor acaba ve 15 günden kasıt 15 iş günü mü? Atama yapıldığında aramayacaklarını, tebligat yoluyla öğreneceğimi belirttiler.

apranaks

Öğrenci
Benim de Düzce Üniversitesine dosyam geleli iki hafta oldu. Atama hala yapılmadı. Beklemekteyim. Rektör hanımın yurtdışı seyahatleri varmış. O yüzden bekliyormusuz. :/

A

Akademik Forum

Guest
Arkadaşlar ikamet adresim bursa. Öğretim görevliliği kadrosu için güvenlik soruşturması evraklarını 19 aralıkta üniversitesiye teslim ettim. 7 martta polis eve geldi. Ve hala daha üniversiteye evrağım ulaşmadı. 3,5 aylık süreç boyunca süreci sadece bekledim herkes gibi. Süreç uzayınca sadece evrağımın durumu hakkında bilgi almak için emniyeti 3 defa aradım 3 ünde de evrağımın üniversiteye gönderildiğini ellerinde bekleyen hiçbir evrağın kalmadığını ilettiler fakat bu söylemden 3 hafta geçti ve hala daha evrağım üniversiteye ulaşmadı. Allah bu süreç kapsamında bekleyen tüm arkadaşlara sabır nasip eylesin. Süreç çok yıpratıcı... Sağa sola soru sormaktansa beklemek en iyisi hiç olmazsa yanılacağınız bir durum olmuyor.

A

asparagasss

Guest
Merhaba Ben de İstanbul'da bir üniversitede ar. gör. kadrosunu kazandım. 30 Kasımda belgelerimi teslim ettim ve 6 nisan'da soruşturmam olumlu dediler. Atama için rektörlüğün onayını bekliyordum. Ancak bugün tekrardan ek soruşturma istendiği ve atamaların durdurulduğunu öğrendim. Böyle bir durumla karşılaşan başka bir arkadaş var mı?

A

Akademik Forum

Guest
Bizim evraklarda 20 martta universiteye ulasti universiteyi ariyoruz rektorde imzada deniliyor yaklasik bir aydir imza bekliyoruz 128 gündurde atama bekliyoruz insaAllah tez zamanda tum bekleyen arkadaslar hayirli haber alirlar gercekten beklemek cok zor

A

Akademik Forum

Guest
Herkese merhaba,
Siteyi bulduğumdan beri sürekli takip ediyorum ve bu süreçte başkalarının da kendi durumda olduğunu bilmek insanı az da olsa rahatlatıyor.
Bekleyen arkadaşlara örnek olması için kendi sürecimi paylaşmak istedim.
2 Ocak-evrakların üniversiteye teslimi
2 Şubat-eve polis gelmesi
12 Nisan-okulun güvenlik soruşturmasının tamamlandığını söylemek için araması. Atama için imza işlemleriniz tamamlanacak 1 hafta kadar sürer tekrar arayacağız dediler.
18 Nisan-okuldan tekrar arayıp, atama işlemlerinin hazır olduğunu, 15 gün içinde başlayabileceğimi söylemeleri.

Ek olarak; 15 günün iş günü olup olmadığı sorulmuş, ben bunu okula sordum iş günü değil normal 15 gün dediler.

Benim birkaç gün uzatılabilir mi sorum üzerine istersem tebligat gönderebileceklerini, tebligatın geldiği tarihten itibaren 15 günlük sürenin geçerli olacağını, bu şekilde yaklaşık 1 hafta daha kazanabileceğimi söylediler. Yani tebligatla ilgili soran arkadaşlar 15 günlük süre tebligat elinize ulaştığı tarihte başlıyor.

Son olarak ikametgah İstanbul.

Ben personel daireyi arayıp "Emniyet tüm dosyaları elinden çıkardı, belgelerim geldi mi" diye sorduğumda "Sürecin gizliliği dolayısı ile bilgi veremiyoruz, işlemleriniz devam etmekte, kısa süre içerisinde sonuçlanacaktır" diyorlar. Sormak istediğim, şehir dışından gidecekler için verilen 15 günlük süre okulun tebligatı elinden çıkardığı tarihten itibaren mi oluyor acaba ve 15 günden kasıt 15 iş günü mü? Atama yapıldığında aramayacaklarını, tebligat yoluyla öğreneceğimi belirttiler.

Tebligatın sizin elinize ulaştığı gün. Ondan itibaren işgünü değil 15 gün.

A

Akademik Forum

Guest
Arkadaşlar merhaba ben bu haftadan umutluydum açıkçası bana bir doğum günü hediyesi olarak güzel haberi alacağıma inanıyordum ama bu hafta da geçti ankara emniyetten tüm dosyaların çıktığı bilgisi mevcut ben de böyle bir duyum aldım ama personelı aradığımda henüz ulaşmadığı söylendi ankara ikamet arkadaşlarda durum ne dosyalar kaç günde ulaşıyor emniyetten direkt üniversiteye mi gidiyor arada başka bir aşama daha var mı bilgilendirirseniz sevinirim

lordes

Öğrenci
Bizim evraklarda 20 martta universiteye ulasti universiteyi ariyoruz rektorde imzada deniliyor yaklasik bir aydir imza bekliyoruz 128 gündurde atama bekliyoruz insaAllah tez zamanda tum bekleyen arkadaslar hayirli haber alirlar gercekten beklemek cok zor

aynen hocam benimde 22 martta geldi .. 3 haftadır da rektörde.. ilginç hakikaten 3 hafta bir imza için beklemek insanı yoruyor.. Kazanana kadar neler çektik şimdi de üniversitenin keyfini bekliyoruz

A

Akademik Forum

Guest
yardımcı docent alımı

Arkadaşlar yardımcı docent alımında guvenlik sorusturmasından once mit raporu mu istenir ben meb de ogretmenim yardımcı docent kadrosu için basvurdum dekanlıktan olur aldık ismimi rektorlüğe bildirdiler ama rektorlukten ses cıkmadı