Akademik Personel Atamasında Güvenlik Soruşturması

A

Akademik Forum

Guest
Beklemeye devam...

Merhaba arkadaşlar,
Ben de forumu uzun süredir takip ediyorum. Mutlu haberler gelmesi üzerine daha da ümitlendim ve bu haftadan emin gibiydim ama maalesef :( İstanbul'da ikamet ediyorum atandığım üniversite de İstanbul'da ancak hala emniyetten evraklarım üniversiteye gidememiş. Emniyetten de sürecin başından beri hiçbir bilgi alamadım üstüne bir de sürekli terslendim sağolsunlar(!).
Evraklarımı 31 Aralıkta teslim ettim, 18 Şubatta eve polis geldi tüm bildiğim bu ne yazık ki...

A

Akademik Forum

Guest
Merhaba, soruşturma bittikten sonra göreve başlamak için üniversite tarafından tekrardan herhangi bir belge isteniyor mu?

Osmannn

Öğrenci
İkamet Elazığ üniversite Malatya
Evrak teslim 3 şubat hala bekliyorum. Emniyet bilgi vermiyor zaten. Her Cuma personel daireyi arıyorum hala gelmedi diyorlar.
Hala bekleyenlere bol sabırlar

A

Akademik Forum

Guest
Arkadaşlar evrağı emniyetten çıkan ama okula ulaşmayan kimler var ne kadar sürüyor ki gitmesi

A

Akademik Forum

Guest
Ben de üç aydır bekliyorum cidden sabır gerektiren bir süreç okul valilik emniyet valilik okul şeklinde mi ilerliyor

A

Akademik Forum

Guest
Ben de Ankara'da devam eden güvenlik soruşturmamın sonucunu bekliyorum. Bugün üniversiteyi aradım ellerine ulaşan herhangi bir belge olmadığını söylediler benimle ilgili. Eğer Ankara'daki tüm belgeler gönderilmişse ne kadar sürer sizce Antalya'ya ulaşması?

Hocam haber var mı bende de emniyetten çıkan evrağın üniversiteye ulaşmama sorunu var da

şans

Öğrenci
Arkadaşlar 1 ay önce evrağım üniversiteye ulaşmasına rağmen üniversite gelmedi şeklinde beni oyaladı. Yakın zamanda güvenlik soruşturmam olumlu çıkmasına rağmen üniversite yönetimi atamamı yapmıyor, dava açın gelin şeklinde bir yaklaşım sergiliyor. Benzer durumla karşılaşan var mı?

A

Akademik Forum

Guest
Selamlar, son bir hafta içinde ataması yapılan var mı? ( Belki atananlar pek burayı okumuyor olabilirler) ama 10-16 nisan arasında yoğun bir atama kabulu olup sonra bu süreç durgunlaştı mı?

Necroc

Öğrenci
8 martta postaya verilen evrağım hala üniversiteye ulaşmamış. Evrağın başına ne geldi öğrenemiyorum. Postaneden bilgi alamadım takip no yok diye. Kaybolma ihtimali çok düşük dediler. Emniyet de eğer öyle bir durum varsa üniversiteye söyleyin yeniden talep etsinler dedi. Üniversiteye ilettim onlarda size dönelim deyip dönmediler. Tekrar talep edilse bile aynı süreç işleyecek. Yani iş uzadıkça uzadı. 19 Aralıktan beri bekliyorum. Böyle giderse epey bir sürede bekleyeceğim gibi.

Ozze

Öğrenci
Selamlar, son bir hafta içinde ataması yapılan var mı? ( Belki atananlar pek burayı okumuyor olabilirler) ama 10-16 nisan arasında yoğun bir atama kabulu olup sonra bu süreç durgunlaştı mı?

Dediğiniz tarihler arasında daha yoğun bir atama oldu ancak WhatsApp grubunda geçen hafta ve bu hafta atananlar var yine. Ama referandum öncesi kadar mı derseniz değil tabiki. Bir durgunluk var.

A

Akademik Forum

Guest
8 martta postaya verilen evrağım hala üniversiteye ulaşmamış. Evrağın başına ne geldi öğrenemiyorum. Postaneden bilgi alamadım takip no yok diye. Kaybolma ihtimali çok düşük dediler. Emniyet de eğer öyle bir durum varsa üniversiteye söyleyin yeniden talep etsinler dedi. Üniversiteye ilettim onlarda size dönelim deyip dönmediler. Tekrar talep edilse bile aynı süreç işleyecek. Yani iş uzadıkça uzadı. 19 Aralıktan beri bekliyorum. Böyle giderse epey bir sürede bekleyeceğim gibi.

Hocam ikametiniz neredeydi bilgi edinmeye çalıştıkça kafalar daha da karışıyor şu son birkaç haftada ben bunu anladım bilgiler birbirini tutmuyor evraklar çıktı derken çıkmadı noktasına geliyorsunuz sabır diliyorum herkese

A

Akademik Forum

Guest
Arkadaşlar bekleme süresi boyunca forumu takip ettim. Beklemek çok zor bir süreçmiş. 3 ay boyunca ders çalışmak dahil hiçbir şey yapamadım. İnsanın beklemekten başka bir şey yapamadığı çaresiz kaldığı bir durum. Allah bekleyen herkese sabır versin.
Benim bekleme sürecini aktarayım.
İkamet Ankara
19 Ocak üniversiteye evrak teslim
03 Şubat üniversiteden Ankara Valiliğine evrak gönderme
Tahminen 10 Şubat Ankara Valiliğine evrağın varışı.
03 Nisan Ankara'dan üniversiteye gönderilmesi.
10 Nisan üniversiteye evrağın varması.
14 Nisan göreve başlama tarihi.

A

Akademik Forum

Guest
Arkadaşlar merhaba.
Benim de güvenlik soruşturmam bitti. Emniyetten çıkan evraklar 2 hafta önce üniversitenin eline ulaşmış ama hala atamam yapılmadı. Bunun nedeni ne olabilir. Aradığım zaman her bir memur ayrı cevap veriyor. Kimisi evrak topluyoruz, kimisi de rektörü bekliyoruz diyorlar.

Ebubekirizm

Öğrenci
Arkadaşlar merhaba. Güvenlik soruşturmam bitti. Evraklar üniversiteye 2 hafta önce ulaştı ama henüz atama yapılmadı. Aradığımda personelin herbiri farklı cevaplar veriyor. Nedenini bilen var mı acaba.

A

Akademik Forum

Guest
Sorusturmam olumlu sonuclanmasina ragmen, emniyetten gelen yaziyla bekleyen tum sorusturmalarin ek sorusturmaya tekrar girecegi soylendi.

Forumdan bir arkadas daha boyle demisti bu durumla karsilasan var mi baska?

Belkide okula ulasmasina ragmen bekleyen atamalarin sebebi budur?

A

Akademik Forum

Guest
Merhaba,
Soruşturmanın Yapıldığı İl: İstanbul
Evrak Teslimi : 21 Aralık
Göreve Çağrılmam : 26 Nisan
Polis gelmedi. Belgelerin hangi tarihte nereye gittiği ile alakalı da bir bilgim yok. Bekleyen arkadaşlara sabır dilerim.