Akademik Personel Atamasında Güvenlik Soruşturması

Nil91

Öğrenci
Anlıyorum. Benim de komisyon kurulmuş oradan ek soruşturma çıkmıştı tamamen rektör kaynaklı değildi.
Umarım sizinki sonuçlanır olumsuz düşünmek için değil hazırlıklı olmanız için dedim. Ben 4 ay bekledikten sonra böyle birşey duyunca beynimden vurulmuşa dönmüştüm.
Böyle bir süreç de var bilginiz olsun
Anladım hocam herhalde ilk soruşturma kadar uzun sürmez ama bir bilgim yok tabi Benim artık aklım ermiyor gerçekten Neye karar vereceklerse sonucunu söylesinler de yoluma bakayım diyorum Bu süreçten önce ne yapıyorsam ona devam ediyorum artık ama aylarca belirsizlik yüzünden hiçbir şeye odaklanamadım, o boşa geçen aylarıma yanıyorum başka bir şey değil

Dexter54

Öğrenci
Anladım hocam herhalde ilk soruşturma kadar uzun sürmez ama bir bilgim yok tabi Benim artık aklım ermiyor gerçekten Neye karar vereceklerse sonucunu söylesinler de yoluma bakayım diyorum Bu süreçten önce ne yapıyorsam ona devam ediyorum artık ama aylarca belirsizlik yüzünden hiçbir şeye odaklanamadım, o boşa geçen aylarıma yanıyorum başka bir şey değil

Aynısı benim için geçerli. Bu iş için işimden ayrıldm. Zaten belirsizlikten işime okuluma da konsantre olamıyordum.
Bir de bu çıktı başıma. İnsanın tahammül sınırlarını zorluyorlar gerçekten

A

Akademik Forum

Guest
Arkadaşlar bu ek soruşturma neden oluyor yeni bir prosedür mü güvenlik soruşturması sıkıntılı olanlardan mı isteniyor bu bilgiyi size okul mu veriyor ben hiç bilgi alamıyorum da evrakların nerede olduğuyla ilgili

A

Akademik Forum

Guest

Sizin ikamet neresiydi

A

Akademik Forum

Guest
Merhabalar,
Bazı arkadaşlar 3 4 5... haftalardır rektörün imzasını beklediğini yazıyor.
Bence okulu arayıp bir sorun siz de tekrardan güvenlik soruşturması yapılması için bekliyor olabilirsiniz.
Birçok arkadaş bu ek soruşturma süreci illetine yakalandı.

Bu ek soruşturma yeni uygulama mı nedeni neymiş yani bir açıklama yapılıyor mu güvenlik soruşturma sonucunda bir sıkıntı olması nedeniyle mi her yerde her koşulda uygulanacak bir yenilik mi

A

Akademik Forum

Guest
guvenlik sorusturmasi polis adrese gelip beni bulamadi

Aarkadaslar merhaba memur olarak Atandim guvenlik Sorusturmasi ile ilgili ikametgah adresime gelmis beni Bulamamis cnku ciktim evden suan belli bir Adresim yok arkadasimda kaliyorum ne yapmaliyim lutfen sadece bilgisi olanlar cevaplasin

A

Antalya1

Guest
27 Aralıkta belgeler üniversiteden postaya verildi. 25 Nisanda da il emniyetten soruşturma tamamlanıp üniversiteye gönderildi. Şimdi, üniversitenin aramasını bekliyorum, posta iki haftada gider dediler, galiba bir de rektörün imzasını bekleyeceğim. İkametgah: Antalya-Muratpaşa.

A

Akademik Forum

Guest
Bu ek güvenlik soruşturması hakkında tam bir bilgisi olan var mı acaba ? 26 aralıkta Gebze Teknik Üniversitesine evraklarımı teslim ettim. 26 nisan'da beni aradılar atama işlemlerinizi başlatıyoruz diye. Birde ek güvenlik soruşturması beklemek istemiyorum artık.

A

Akademik Forum

Guest
Ocak başında teslim etmiştim evrakları. Sizin ne zamandı hocam? Bazı ünilerde ek güvenlik soruşturması veya komisyon toplantısı oluyormuş acaba bizim ünidede benzer bir durum mu var ?