Akademik Personel Atamasında Güvenlik Soruşturması

A

Akademik Forum

Guest
Arkadaşlar haber var mı sizden

Hocam ben bugün aradım üniversiteyive görevli olan birisi haricinde başka bir kadın açtı ve güvenlik soruşturması dosyalarıyla ilgilenen arkadaş bir haftadır izinli salı günü tekrar arar mısınız dedi resmen şaka gibi peki deyip kapattım yani hala durumu bilmiyorum bir bilgi alamadım :(

Necroc

Öğrenci
Benim ikametgah Isparta kardeşim

- - - Güncellendi - - -

Hocam ikametiniz neredeydi bilgi edinmeye çalıştıkça kafalar daha da karışıyor şu son birkaç haftada ben bunu anladım bilgiler birbirini tutmuyor evraklar çıktı derken çıkmadı noktasına geliyorsunuz sabır diliyorum herkese

benim ikametgah ısparta kardeşim

- - - Güncellendi - - -

Arkadaşlar haber var mı sizden

Halen bir haber yok maaleseff :(

A

Akademik Forum

Guest
Hocam ben bugün aradım üniversiteyive görevli olan birisi haricinde başka bir kadın açtı ve güvenlik soruşturması dosyalarıyla ilgilenen arkadaş bir haftadır izinli salı günü tekrar arar mısınız dedi resmen şaka gibi peki deyip kapattım yani hala durumu bilmiyorum bir bilgi alamadım :(

Sizin yine iyiymiş hocam bana okuldan çıkış tarihini dahi söylemediler bilgi veremiyoruz şeklinde bir cevap aldım bir hafta arayla bi okuldaydı bi gitmişti evraklar tarih veremiyorlarmış her aradığımda da biz sizi ararız atamanız yapıldığı takdirde gibi bir cevap alıyorum bugün aradığımda soruşturma cevabım mı gelmedi diye yineledim hııı gibi bir karşılık aldım Ankara emniyetten zaten bilgi alamıyoruz ama okulun bu gizem dolu halleri enteresan yani trajikomik ne diyeyim

lordes

Öğrenci
bende 16 ocak ta belgeleri teslim ettim. 104 gün oldu. ikametgah gaziantep. Soruşturma 22 martta üniversiteye geldi . İşlemler fln derken 3 haftadır rektörde diyorlar. Rektör hoca bu konularda çok hassas oldugu için süreç uzamış bu kadar . Beklemek çok yıpratıyor inş bir 3 ay daha yeni soruşturma için beklemeyiz..

A

Akademik Forum

Guest
Arkadaşlar emniyetten direkt üniversiteye mi gidiyor arada bir valilik aşaması da var mı

A

Akademik Forum

Guest
120.gün ikametgah gaziantep, universite gaziantep uni. hala bekliyoruz ben ve bir arkadaşim.