A
Akademik Forum
Guest
Muş Alparslan üniversitesi için bekleyen var mı arkadaşlar?bir süreçtir gidiyor açıklamada yapmıyorlar bir turlu
Muş Alparslan üniversitesi için bekleyen var mı arkadaşlar?bir süreçtir gidiyor açıklamada yapmıyorlar bir turlu
Ben varım 13şubatta teslim ettim evrakları hala bekliyorum siz ne zaman ettiniz acaba
Rektor imzasında hocam 4 haftadir sizinkide mi aynı durumdaHocam rektörlerin yeni değiştiği ünivler. Bu da süreci uzatıyor. Sizin soruşturma hangi durumda?
Hocam evraklarım ulaşmış açıklama yapılmıyor bir süreç varmış ve beklemem söyleniyor. Bana da evraklarım ulaşmadı dediler sizin gibi bekliyordum meğer evraklar ulaşmış ve bekleniyormuş ama ne icin ne gerekçe ile beklendigi söylenmiyor ve artık gerçekten çok bunaldımBen varım hocam. Sizinle aynı durumdayım fakülteyi sürekli arıyorum evrağın onlara ulaşmadığını söylüyorlar. Ne kadar doğru bilmiyorum ama iki,üç hafta önce de ikamet ettiğim ilden çıktığını öğrenebilmiştim. Anladığım kadarıyla posta süreci çok uzun sürüyor. Sizin soruşturmanız bitmiş mi bilgi alabildiniz mi?
Rektor imzasında hocam 4 haftadir sizinkide mi aynı durumda
Hocam evraklarım ulaşmış açıklama yapılmıyor bir süreç varmış ve beklemem söyleniyor. Bana da evraklarım ulaşmadı dediler sizin gibi bekliyordum meğer evraklar ulaşmış ve bekleniyormuş ama ne icin ne gerekçe ile beklendigi söylenmiyor ve artık gerçekten çok bunaldım
Çok haklısınız hocam zor bir durum gerçekten Bana evrakların ulaşmadığı söyleniyor siz nasıl öğrenebildiniz bekletildiğini?
Kocaeli üniversitesi fen edebiyat fakültesiNereyi bekliyorsunuz
İkamet Ankara
Üniversite ODTU
76. gün
84.gün oldu maalesef gelişme yok :/ Personel işleri ''bu ayın sonuna kadar mutlaka biter'' diyor o kadarHocam haber var mı sizden
Süreciniz devam ediyor deniliyor bana da sürekli hiç bilgi alamama ihtimalimiz var mı acaba böyle böyle ayların geçmesi falan
Hocam açıkcası bende bilmiyorum sürekli aynı şeyler süreç devam ediyor deniyor ne süreci ne icin bekliyoruz bir açıklamada Yok keyfimi prosedür mü belli değil siz ne kadar süredir bu süreç zırvalıgını bekliyorsunuz ?ben 2 haftadır bekliyorum.
Süreciniz devam ediyor deniliyor bana da sürekli hiç bilgi alamama ihtimalimiz var mı acaba böyle böyle ayların geçmesi falan
Hocam açıkcası bende bilmiyorum sürekli aynı şeyler süreç devam ediyor deniyor ne süreci ne icin bekliyoruz bir açıklamada Yok keyfimi prosedür mü belli değil siz ne kadar süredir bu süreç zırvalıgını bekliyorsunuz ?ben 2 haftadır bekliyorum.
Hocam valla benim evrağın gidip gitmediği de belli değil ne zaman arasam süreç devam ediyor diyorlar evraklarım mı gelmedi dediğimde hıı, evet, yok bazen de bilgi veremiyoruz, süreciniz devam ediyor başka verebileceğimiz bilgi yok gibi tepkiler alıp kapatıyorum yani geldi mi gelmedi mi o da muamma en başından beri böyle büyükşehirde ikametim emniyetten de bilgi alamıyorum benim 90 küsür gün oldu evrakları teslim edeli parasıyla rezil olmak deyiminin yeni bir türevini peydah etti süreç hakkıyla rezil olanlar cidden insan hayret ediyor
Ben varım 13şubatta teslim ettim evrakları hala bekliyorum siz ne zaman ettiniz acaba
Hocam personel daire müdürünü arayın direk ordan bilgi isteyin umarım kısa zamanda bu süreç dedikleri lanet sey sonlanır atamanız yapılırsa veya bir haber alırsanız yazın lütfen hocam
Onunla da konuştum evrağımın ellerine ulaşmadığını söyledi. İnanın arayabileceğim her yeri aradım. Ne kadar doğru bilgilendiriliyorum bilmiyorum ama inşallah biran önce sonuçlanır bu zorlu süreç. Bir gelişme olursa mutlaka yazarım hocam siz de haberdar ederseniz sevinirim.