Akademik Personel Atamasında Güvenlik Soruşturması

A

Akademik Forum

Guest
Muş Alparslan üniversitesi için bekleyen var mı arkadaşlar?bir süreçtir gidiyor açıklamada yapmıyorlar bir turlu 😭

gülşahk.

Öğrenci
Muş Alparslan üniversitesi için bekleyen var mı arkadaşlar?bir süreçtir gidiyor açıklamada yapmıyorlar bir turlu 😭

Ben varım hocam. Sizinle aynı durumdayım fakülteyi sürekli arıyorum evrağın onlara ulaşmadığını söylüyorlar. Ne kadar doğru bilmiyorum ama iki,üç hafta önce de ikamet ettiğim ilden çıktığını öğrenebilmiştim. Anladığım kadarıyla posta süreci çok uzun sürüyor. Sizin soruşturmanız bitmiş mi bilgi alabildiniz mi?

A

Akademik Forum

Guest
Ben varım 13şubatta teslim ettim evrakları hala bekliyorum siz ne zaman ettiniz acaba

A

Akademik Forum

Guest
Ben varım hocam. Sizinle aynı durumdayım fakülteyi sürekli arıyorum evrağın onlara ulaşmadığını söylüyorlar. Ne kadar doğru bilmiyorum ama iki,üç hafta önce de ikamet ettiğim ilden çıktığını öğrenebilmiştim. Anladığım kadarıyla posta süreci çok uzun sürüyor. Sizin soruşturmanız bitmiş mi bilgi alabildiniz mi?
Hocam evraklarım ulaşmış açıklama yapılmıyor bir süreç varmış ve beklemem söyleniyor. Bana da evraklarım ulaşmadı dediler sizin gibi bekliyordum meğer evraklar ulaşmış ve bekleniyormuş ama ne icin ne gerekçe ile beklendigi söylenmiyor ve artık gerçekten çok bunaldım 😭

gülşahk.

Öğrenci
Hocam evraklarım ulaşmış açıklama yapılmıyor bir süreç varmış ve beklemem söyleniyor. Bana da evraklarım ulaşmadı dediler sizin gibi bekliyordum meğer evraklar ulaşmış ve bekleniyormuş ama ne icin ne gerekçe ile beklendigi söylenmiyor ve artık gerçekten çok bunaldım 😭

Çok haklısınız hocam zor bir durum gerçekten :( Ben de arıyorum ama bu şekilde bilgi alamıyorum. Siz nasıl öğrenebildiniz fakülteye ulaşıp da bekletildiğini?

Son düzenleme:
A

Akademik Forum

Guest

Süreciniz devam ediyor deniliyor bana da sürekli hiç bilgi alamama ihtimalimiz var mı acaba böyle böyle ayların geçmesi falan

- - - Güncellendi - - -

Süreciniz devam ediyor deniliyor bana da sürekli hiç bilgi alamama ihtimalimiz var mı acaba böyle böyle ayların geçmesi falan

- - - Güncellendi - - -

- - - Güncellendi - - -

Çok haklısınız hocam zor bir durum gerçekten :( Bana evrakların ulaşmadığı söyleniyor siz nasıl öğrenebildiniz bekletildiğini?

Hocam personel daire müdürünü arayın direk ordan bilgi isteyin umarım kısa zamanda bu süreç dedikleri lanet sey sonlanır atamanız yapılırsa veya bir haber alırsanız yazın lütfen hocam 😓

- - - Güncellendi - - -

Nereyi bekliyorsunuz
Kocaeli üniversitesi fen edebiyat fakültesi

A

Akademik Forum

Guest

Hocam açıkcası bende bilmiyorum sürekli aynı şeyler süreç devam ediyor deniyor ne süreci ne icin bekliyoruz bir açıklamada Yok keyfimi prosedür mü belli değil siz ne kadar süredir bu süreç zırvalıgını bekliyorsunuz ?ben 2 haftadır bekliyorum.

gülşahk.

Öğrenci
Hocam personel daire müdürünü arayın direk ordan bilgi isteyin umarım kısa zamanda bu süreç dedikleri lanet sey sonlanır atamanız yapılırsa veya bir haber alırsanız yazın lütfen hocam 😓

Onunla da konuştum evrağımın ellerine ulaşmadığını söyledi. İnanın arayabileceğim her yeri aradım. Ne kadar doğru bilgilendiriliyorum bilmiyorum ama inşallah biran önce sonuçlanır bu zorlu süreç. Bir gelişme olursa mutlaka yazarım hocam siz de haberdar ederseniz sevinirim.

A

Akademik Forum

Guest

Hocam açıkcası bende bilmiyorum sürekli aynı şeyler süreç devam ediyor deniyor ne süreci ne icin bekliyoruz bir açıklamada Yok keyfimi prosedür mü belli değil siz ne kadar süredir bu süreç zırvalıgını bekliyorsunuz ?ben 2 haftadır bekliyorum.

Hocam valla benim evrağın gidip gitmediği de belli değil ne zaman arasam süreç devam ediyor diyorlar evraklarım mı gelmedi dediğimde hıı, evet, yok bazen de bilgi veremiyoruz, süreciniz devam ediyor başka verebileceğimiz bilgi yok gibi tepkiler alıp kapatıyorum yani geldi mi gelmedi mi o da muamma en başından beri böyle büyükşehirde ikametim emniyetten de bilgi alamıyorum benim 90 küsür gün oldu evrakları teslim edeli parasıyla rezil olmak deyiminin yeni bir türevini peydah etti süreç hakkıyla rezil olanlar cidden insan hayret ediyor

A

Akademik Forum

Guest

Onunla da konuştum evrağımın ellerine ulaşmadığını söyledi. İnanın arayabileceğim her yeri aradım. Ne kadar doğru bilgilendiriliyorum bilmiyorum ama inşallah biran önce sonuçlanır bu zorlu süreç. Bir gelişme olursa mutlaka yazarım hocam siz de haberdar ederseniz sevinirim.

Hocam umarım en kısa zamanda atamamız gerçekleşir durumda bir değişiklik olursa yada bilgi alırsam mutlaka yazarım.

Necroc

Öğrenci
Benim evraklarda 8 martta postaya verilmişti. Her aradığımda evrakların gelmedi diyorlar. Konuşabileceğim birimlerin hepsi ile konuştum. Hep gelmedi cevabını alıyorum. En sonunda kayboldu belki evraklarım tekrar talep edin dedim. Daire başkanıyla görüşüp size döneyim dediler dönmediler. Ne olduğunu anlamış değilim. Kaybolma ihtimali düşük bence. Bekleyip göreceğiz artık. Her aradığımda gelmedi cevabını alacaksam ben kadrodan vazgeçene kadar böyle mi devam edecek? Hakikaten zor bir süreç. Alternatif işleri değerlendiremiyorum belirsizlik yüzünden.

A

Akademik Forum

Guest
14 araliktan beri bekliyoruz evraklarimiz üniversiteye 20 martta ulasti hala niye bekletiliyorlar anlamiyorum gercekten çok yipratici rabbim tum bekkeyen kardeşlerimize şu berat kandili hürmetine sabir versin insaAllah tez zamanda atama haberini aliriz

A

Akademik Forum

Guest
Antalya da emniyette mi süreç uzadı bu kadar hocam 4 aysonra bitmiş hangi üniversite sizinki?ben de antalya da ikamet ediyorum hala ne arayan var ne soran ne gelen ne giden....