Akademik Personel Atamasında Güvenlik Soruşturması

A

Akademik Forum

Guest
Hocam ben bugün aradım üniversiteyive görevli olan birisi haricinde başka bir kadın açtı ve güvenlik soruşturması dosyalarıyla ilgilenen arkadaş bir haftadır izinli salı günü tekrar arar mısınız dedi resmen şaka gibi peki deyip kapattım yani hala durumu bilmiyorum bir bilgi alamadım :(

Hocam var mı bir yeni haber

Ç

çin işkencesi

Guest
ankara ikamet
üni ankara

emniyete gönderiliş 10 Ocak
hala bekliyoruz

emeği geçen herkesin abv...

A

Akademik Forum

Guest
Süreçle alakalı hiç bilgi alabildinz mi hocam ben de bir ankara ikamet li bekleyenim de üç ayı doldurduk

A

Akademik Forum

Guest
Merhaba. 2013'den bu yana ücretli öğretmen olarak çalıştıktan sonra Ocak 2017'de araştırma görevliliğini kazandım.
Evrak teslim 30 Ocak. Emniyetten eve polis arkadaşların gelmesi 3 Mart 2017. Atanmamın gerçekleşmesi ise 1 Mayıs 2017'dir. Atanma kararnamemin rektör hocada bekleme süresi ise 1 hafta. Bu arada ikâmetgahım İstanbul kazandığım üniversite ise Gaziantep. Bu süreçte kimseyi arayıp, dosyamın durumunu sormadım. Her şeyi normal akışına bıraktım ki size de bunu tavsiye ederim. Kimse kendini üzmesin, kimseye kızmasın. Ben bu süreçte hem doktora tezimi yazıp, bir yandan da ücretli öğretmenliğime devam ettim. Hepinize başarılar diliyorum arkadaşlar.

A

Akademik Forum

Guest
Merhabalar arkadaşlar aranızda Çankırı Karatekin, Abdullah Gül, Iğdır, Nevşehir Hacı Bektaş Veli, Siirt ve İbn Haldun Üniversitelerinden herhangi biri için güvenlik soruşturması/atama bekleyen var mı?

Z

zartzurt

Guest
Merhaba arkadaşlar, bir üniversiteye uzman olarak atamam yapıldı. Bana hem mail hemde posta yoluyla bildirimde bulundular. Acaba işe başlam gereken 15 günlük süre, mailin atıldığı tariihten mi yoksa postanın geldiği tarihten mi başlar? Teşekkürler

A

Akademik Forum

Guest
Evet Hocam var. Dün konuştum tekrar ve güvenlik soruşturmam gelmiş, yazım yazılmış. Rektörün ve müdürün imzaları bekleniyormuş sanırım. Bilgisi falan var mı ne kadar daha sürer sizce bu imza işleri?

Hocam sizin ikamet Ankara'ydı değil mi süreç hakkında bilgi verebilir misiniz evrak teslim tarihiniz evrakların okuldan çıkışı emniyete ya da valiliğe ulaşma tarihleri hakkında bilgi verirseniz

A

Akademik Forum

Guest
Hocam ne kadardır bekliyorsunuz bu imzayı benim bu 8.haftam hala imzalayacak rektör bey inşallah?

Dexter54

Öğrenci
Merhabalar,
Bazı arkadaşlar 3 4 5... haftalardır rektörün imzasını beklediğini yazıyor.
Bence okulu arayıp bir sorun siz de tekrardan güvenlik soruşturması yapılması için bekliyor olabilirsiniz.
Birçok arkadaş bu ek soruşturma süreci illetine yakalandı.

Nil91

Öğrenci
Merhabalar,
Bazı arkadaşlar 3 4 5... haftalardır rektörün imzasını beklediğini yazıyor.
Bence okulu arayıp bir sorun siz de tekrardan güvenlik soruşturması yapılması için bekliyor olabilirsiniz.
Birçok arkadaş bu ek soruşturma süreci illetine yakalandı.
Benim de üç hafta dolacak soruşturma sonucum ulaşalı Geçen hafta okuldaydım görüşülebilecek herkesle görüştüm rektör hariç Ek soruşturmadan bahsedilmedi ama komisyon kurulacakmış beklemekten başka yapacak bir şey yok hocam bu da sürecin bir parçası

Dexter54

Öğrenci
Benim de üç hafta dolacak soruşturma sonucum ulaşalı Geçen hafta okuldaydım görüşülebilecek herkesle görüştüm rektör hariç Ek soruşturmadan bahsedilmedi ama komisyon kurulacakmış beklemekten başka yapacak bir şey yok hocam bu da sürecin bir parçası

Anlıyorum. Benim de komisyon kurulmuş oradan ek soruşturma çıkmıştı tamamen rektör kaynaklı değildi.
Umarım sizinki sonuçlanır olumsuz düşünmek için değil hazırlıklı olmanız için dedim. Ben 4 ay bekledikten sonra böyle birşey duyunca beynimden vurulmuşa dönmüştüm.
Böyle bir süreç de var bilginiz olsun