Öğretim üyesi atamaları 2914 ve 2547 ye bağlı olduğu için evet öğretim üyesi olarak atanabilir.Merhaba, karışık bir sorum var:
657ye bağlı memurken 3 defa istifa eden 2547 ile üniversiteye öğretim üyesi olarak alınabilir mi?
Teşekkürler
İkisinde de bekleme yok, hangi kadro olursa olsun atanmaya hak kazandığınız istifa edip geçebilirsiniz. Süre sınırı da yok ertesi gün başlarsınız.Hocam merhaba ben devlet üniversitesinde 8 yıllık okutmanım. Özel bi üniversiteye yar doç olarak atansam sonra bu özel üniversiteden istifa edip yeniden devlet üniversitesine geçebilir miyim? Belirli bi süre beklemek mi lazım? Yada devlet üniversitesine geçmek istediğimde yar doç kadrosuna mı geçmem lazım yada o kadronun mu boş olmasını beklemeliyim
İkisinde de bekleme yok, hangi kadro olursa olsun atanmaya hak kazandığınız istifa edip geçebilirsiniz. Süre sınırı da yok ertesi gün başlarsınız.
Hayir degil.Nazmi Hocam merhabalar. Forumun ilk üyelerinden sayılırım hatırlarsnız...
Hocam,2011 de kazandığım öypden 2012de istifa etmek zorunda kalmıştım ORTAM nedeniyle,şu günlerde geri dönmek istiyorum,bu mümkün mü acaba? Teşekkürler.
Hayir degil.
Sent from my SM-N920T using Tapatalk
Istifa edip geri donmek isteyince eski kadronuza hem de OYPli olarak donme diye bir sey yok.Bu kesin bilgi mi hocam. Çünkü öğretim görevlileri istifa edip geri dönmek isteyince kadro varsa alınırlar diye biliyorum. Öyplilerin durumu farklı mı?
Istifa edip geri donmek isteyince eski kadronuza hem de OYPli olarak donme diye bir sey yok.
Sent from my SM-N920T using Tapatalk