mesuttaner
Öğrenci
Hocam peki meclise ne zaman gelecek belli mi? Kasım aylığına yetişir mi acaba?
bence yetişir, ar.gör.ler kasımda farkıyla beraber 3600 küsür alır
Hürriyetin haberine göre cevap vermek gerekirse öğretim üyelerine (kıdemli hoca olarak anılmışlar)maaşları oranında bir artış ve teşvik var, diğer öğretim elemanlarına (genç akademisyenler olarak anılmış) ise hissedilir bir artış var. Kısacası teşviğin yalnızca öğretim üyelerine olduğunu düşünüyorum.Emeği geçen herkese çok teşekkürler. Özellikle bu Forum'daki bazı hocalarımızın çok büyük katkıları oldu. Onları gönülden tebrik ediyoruz. Ellerine ve emeklerine sağlık.
Bu arada %20 teşvik durumu tüm öğretim elemanlarını mı kapsayacak yoksa sadece öğretim üyelerini mi, bu konuda bilgisi olan var mı,
Herkese iyi çalışmalar...
hocam kanun yayınlandı ve aynen hesapladiginiz zam miktarları olacagi kesinleşti (ben doğru anladiysam). tesekkürler yeniden.
bence yetişir, ar.gör.ler kasımda farkıyla beraber 3600 küsür alır
Soruların cevapları belli oldu: Akademik Zam Kanun Tasarısı Yayınlandı Tasarı Artık Mecliste! | Akademik Personel 2014-2015Emeği geçen herkese çok teşekkürler. Özellikle bu Forum'daki bazı hocalarımızın çok büyük katkıları oldu. Onları gönülden tebrik ediyoruz. Ellerine ve emeklerine sağlık.
Bu arada %20 teşvik durumu tüm öğretim elemanlarını mı kapsayacak yoksa sadece öğretim üyelerini mi, bu konuda bilgisi olan var mı,
Herkese iyi çalışmalar...
Hocam, Kanun Tasarısında Kasım Ayını göremedim.Yanlış anlaşılma olmasın...
Hocam, Kanun Tasarısında Kasım Ayını göremedim.Yanlış anlaşılma olmasın...
Tasarı madde 3'e bakabilirsiniz.
Hocam ben cahilim bilmem öyle tazminat mazminat Ekim Ayında cebime kaç girecek yazar mısınız zahmet olmazsa?
Ekim ayında bir şey girmeyecek cebinize fazladan, kasım 15'de kadronuza göre olan zammı alacaksınız. öğrt. üyelerine 731 tl arş. gör, öğr. gör. ve okutmanlara 841 tl