Akademik Personele Yapılacak Zammın Oransal İfadesi

Emeği geçen herkese çok teşekkürler. Özellikle bu Forum'daki bazı hocalarımızın çok büyük katkıları oldu. Onları gönülden tebrik ediyoruz. Ellerine ve emeklerine sağlık.

Bu arada %20 teşvik durumu tüm öğretim elemanlarını mı kapsayacak yoksa sadece öğretim üyelerini mi, bu konuda bilgisi olan var mı,

Herkese iyi çalışmalar...

Nazmi

Akademikpersonel.org
Yönetici
Emeği geçen herkese çok teşekkürler. Özellikle bu Forum'daki bazı hocalarımızın çok büyük katkıları oldu. Onları gönülden tebrik ediyoruz. Ellerine ve emeklerine sağlık.

Bu arada %20 teşvik durumu tüm öğretim elemanlarını mı kapsayacak yoksa sadece öğretim üyelerini mi, bu konuda bilgisi olan var mı,

Hürriyetin haberine göre cevap vermek gerekirse öğretim üyelerine (kıdemli hoca olarak anılmışlar)maaşları oranında bir artış ve teşvik var, diğer öğretim elemanlarına (genç akademisyenler olarak anılmış) ise hissedilir bir artış var. Kısacası teşviğin yalnızca öğretim üyelerine olduğunu düşünüyorum.

cimbom

Öğrenci
hocam kanun yayınlandı ve aynen hesapladiginiz zam miktarları olacagi kesinleşti (ben doğru anladiysam). tesekkürler yeniden.

Nazmi

Akademikpersonel.org
Yönetici
hocam kanun yayınlandı ve aynen hesapladiginiz zam miktarları olacagi kesinleşti (ben doğru anladiysam). tesekkürler yeniden.

Akademik Zam Kanun Tasarısı Yayınlandı Tasarı Artık Mecliste! | Akademik Personel 2014-2015

Evet hocam aynı hesapladığımız gibi 731 tl üzerinden yapılacak ve kasım 15 net tarih olarak görülmekte.

Hocam peki meclise ne zaman gelecek belli mi? Kasım aylığına yetişir mi acaba?

bence yetişir, ar.gör.ler kasımda farkıyla beraber 3600 küsür alır

Soruların cevapları belli oldu: Akademik Zam Kanun Tasarısı Yayınlandı Tasarı Artık Mecliste! | Akademik Personel 2014-2015

15 kasımdan itibaren geçerli olucakteşvikten tüm öğretim elemanları yararlanacak ama uzmanlar konunun dışında tutulmuş.

A

Akademik Forum

Guest
Geliştirme

Doğudaki bazı üniversitelerde, 15 aralık ta sona ereceği söylenen geliştirme ödenekleri hakkında bilginiz var mı? Bu ödenek kesilirse, zammın bu üniversitede çalışan arkadaşlar için önemi kalmayacak gibi görünüyor. Hayırlısı bakalım.

1moon2spell

Öğrenci
Bu zamdan ya da iyleştirmeden yabancı uyruklu akademisyenler de yararlanabilecek mi? Bilgisi olan var mı?

- - - Güncellendi - - -

Nazmi Hocam... bu zamdan ya da iyleştirmeden yabancı uyruklu akademisyenler de yararlanabilecek mi?
Evet hocam aynı hesapladığımız gibi 731 tl üzerinden yapılacak ve kasım 15 net tarih olarak görülmekte.

Soruların cevapları belli oldu: Akademik Zam Kanun Tasarısı Yayınlandı Tasarı Artık Mecliste! | Akademik Personel 2014-2015

15 kasımdan itibaren geçerli olucakteşvikten tüm öğretim elemanları yararlanacak ama uzmanlar konunun dışında tutulmuş.[/QUOTE]

Son düzenleme:
A

Akademik Forum

Guest
Akademik Uzman Zammı

Akademik uzmanlar Tasarıda yok. Bununla ilgili bir gelişme olur mu?

A

Akademik Forum

Guest
sayın yardımcı doçentimiz kafanız karışmasın o gördüğünüz 1206 doğrudur.şu an ki olan. bahsedilen miktarda eklenecek olandır.

Ö

ÖYPAraşGör

Guest
Ekim ayında bir şey girmeyecek cebinize fazladan, kasım 15'de kadronuza göre olan zammı alacaksınız. öğrt. üyelerine 731 tl arş. gör, öğr. gör. ve okutmanlara 841 tl

Heyecan Sevinç karışımı bir duygu sebebiyle Ekim yazmışım sonraki ayı kastetmiştim. Bu durumda 3209 tl oluyor bizim maaş.

teşekkür ederim sağ olun :)

equinox

Öğrenci
Nazmi hocam acil cevap bekliyoruz ? Uzmanlarun durumu ne olacak. Yapacak birsey yok mu bu saatten sonra ?

Son düzenleme:
A

Akademik Forum

Guest
nazmi ve vahdet hocalarım, çok şükür emeğimizin karşılığını aldık. bu işe ilk başladığımızda 9-11 arası her akşam tweet yağmuruna tutardık hükümet üyelerini. şimdi bence bize yakıştığı gibi belirlenecek bir günde yine 9-11 arası başbakana bu kez teşekkür tweetleriyle seslenelim.

akademi_53

Öğrenci
Yalnız bu maaşlarla, Akademisyenlik nasıl cazip olacak tam çözebilmiş değilim.Şu an sadece adaletsizlik giderildi.Araş. Gör. en az 4000-4500 tl olmalı ki cazip olsun.Acaba Başbakan yeni zamların haberini mi veriyor.