Ales 2011 sonbahar dönemi alabileceğini düşündüğünüz puanlar ?

erdemlikız

Öğrenci
Arkadaşlar merhaba ben tahmini olarak bu sınavda 88-90 arası sözel netim var. 7 tane de mat var. Yetiştiremediğim için mat dan fazla yapamadım. Şimdi 45 sözel 1, 45 sözel 2, 7 sayılsa 1 netleriyle sözel 85 gelebilir mi? Ayrıca 65 dil, 76 lisans ortalaması ve 85 ales'le cari usul veya öyp de atanma ihtimalim nedir? Bu arada iletişim fakültesi gazetecilik mezunuyum. Şimdiden teşekkürler..
Emir hocam, netleriniz iyi inşallah 85 yada üstü bir puan alırsınız. Standart sapma puanınızın artmasında yada azalmasında etkili olacaktır. Öyp puanınız 78-80 arasında olabilir tahminim . Gazetecilik bölümü mezunu değilim,bu konuda bilgim yok ama geçen atamalardaki puanlara bakarsanız bilgi edinebilirsiniz...Başarılar dilerim.

popülerf

Öğrenci
ya arkadaşlar ales sözelciyim sözel 1: 45doğru 5 yanlış,,,, sözel 2 41 doğru 5 yanlış 4 boş ,sözel mantıklar full, say 1: 4 doğru tahminen sözel ales puanım ne gelir acaba ???????????? sözel 77 üstü gelirmi aciilllllll??????

popülerf

Öğrenci
ya arkadaşlar ales sözelciyim sözel 1: 45doğru 5 yanlış,,,, sözel 2 41 doğru 5 yanlış 4 boş ,sözel mantıklar full, say 1: 4 doğru tahminen sözel ales puanım ne gelir acaba ???????????? sözel 77 üstü gelirmi

Gny

Öğrenci
Neden benimle kimse ilgilenmedi ki? ,(

Söz1: 49D 1Y
Söz2: 47D 3Y
Say1: 23D 3Y

Sözel mantıklarımın hepsi doğru..

İlgi bekliyorum.