erdemlikız
Öğrenci
Rica ederim hocam,inş. istediğiniz puanı alırsınız....Teşekkür ederim cevapladığınız için inşallah 85 in altına düşmez puanım,kolay gelsin size de.
Rica ederim hocam,inş. istediğiniz puanı alırsınız....Teşekkür ederim cevapladığınız için inşallah 85 in altına düşmez puanım,kolay gelsin size de.
Emir hocam, netleriniz iyi inşallah 85 yada üstü bir puan alırsınız. Standart sapma puanınızın artmasında yada azalmasında etkili olacaktır. Öyp puanınız 78-80 arasında olabilir tahminim . Gazetecilik bölümü mezunu değilim,bu konuda bilgim yok ama geçen atamalardaki puanlara bakarsanız bilgi edinebilirsiniz...Başarılar dilerim.Arkadaşlar merhaba ben tahmini olarak bu sınavda 88-90 arası sözel netim var. 7 tane de mat var. Yetiştiremediğim için mat dan fazla yapamadım. Şimdi 45 sözel 1, 45 sözel 2, 7 sayılsa 1 netleriyle sözel 85 gelebilir mi? Ayrıca 65 dil, 76 lisans ortalaması ve 85 ales'le cari usul veya öyp de atanma ihtimalim nedir? Bu arada iletişim fakültesi gazetecilik mezunuyum. Şimdiden teşekkürler..
evet katılıyorumpopülerf arkadaşım sözel puanın 80-81 arası gelecek 77 den fazla olur kesin..
Söz1 : 40
say1 : 46.25
say2 : 23 arkadaşlar hocalarım kaç puan gelir sizce EA yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler