melektspnr
Öğrenci
Kusura bakmayın ekonomi gibi saçma bi kelime araya girmiş T9 la yazdım da.. Afedersiniz
Bu sorular hangi yila ait sorular.Ekli dosyayı görüntüle 5027Ekli dosyayı görüntüle 5028Ekli dosyayı görüntüle 5029
Bunlara da göz atabilir misiniz müsait olduğunuzda?
Siz bu sorulara nasil ulastiniz.Teşekkür ederim ilgilenenlere, son aleste çıkmış sorular.
Siz bu sorulara nasil ulastiniz.
SM-E700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben sorulari goruntuleyemedim. Rica etsem mantik sorularini da paylasabilirmisiniz.Ne diyeyim tebrik ve teşekkür ederim arkadaşlar. Soru kaçmıyor sizden.
kusura bakma. taşınma telaşı vardı. şimdi bakıyorum 1 saate yüklerim..
- - - Güncellendi - - -
Hocam anlamdığınız kafanıza takılan bir yer olursa lütfen tekrar sorun. Oran-Orantı sorusunu anlayamadım saçma bi soru olmuş. Torba sorusunda ise haklısınız soru hatalı!. Yol sorusunda ise 24 buldum ama cevap 27 denmiş. Tekrar kontrol edebilirmisiniz? Sorular hangi kaynaktan bilmiyorum ama çok beğenmedim. Ales tarzı değil. Klasik sorular. Ben şuan Yargı nın soru bankasını çözüyorum gayet güzel tavsiye ederim..
Ekli dosyayı görüntüle 5013Ekli dosyayı görüntüle 5014Ekli dosyayı görüntüle 5015Ekli dosyayı görüntüle 5016Ekli dosyayı görüntüle 5017Ekli dosyayı görüntüle 5018
Hocam çember sayısı n ise formul n*n-n mi oluyor yani? Bir de bi soru daha var Ekli dosyayı görüntüle 5058
aynen hocam çember sayısı n ise n*n-n...
Ekli dosyayı görüntüle 5060
- - - Güncellendi - - -
Arkadaşlar bu iki soruyu ben çözdüm fakat cevap anahtarlarında benim bulduğum sonuç yok. bakabilir misiniz?
4. Soruyu 50/3, 20.soruyuda 16 buldum..
Ekli dosyayı görüntüle 5061Ekli dosyayı görüntüle 5062