Artık hem lisansı hem de yüksek lisansınızı aynı anda okuyabiliriz. Danıştayın ilgili yazısı alttadır.
Ekli dosyayı görüntüle 709
Ekli dosyayı görüntüle 709
Moderatör tarafında düzenlendi:
2. lisans okumaktaysan eğer tabi y.l. yapabilirsin bunda bir sorun yok ancak derslerin takibi zor olur....şuanda 2. lisansımı okuyorum hem lisans hem yüksek lisansı aynı anda okuyabilirmiyim ona göre ALES e hazırlancam bu konuda bilgisi olan varmı..
nasıl yani daha açık yazabilir misin ?Ç.ü. lisansın son senesindeysen 3 tane yüksek lisans dersi alabiliyorsun...
bazı üni. lerde seçmeli ders olarak y l dersi alınması mmkün arkadaş bunu demiş de aynı anda hem y lisan hem lisans yapmakla alakası yoknasıl yani daha açık yazabilir misin ?
ben de böyle bir şey yapmayı düşünüyorum özel bir üni de burslu olarak (ek gelir ) 2. bölümü okuyayım bir yandan da yüksek lisans yapayım demiştim ama galiba askerlik yapmadan 2. üni olmuyor,yoksa oluyor mu var mı bilgisi olan?
bir yükseköğretim kurumundan mezun olduktan sonra askere gitmeden eşdeğer bir yükseköğretim kurumunda okuyamıyorsunuz. Yani lisans bitirip yeniden lisans, yüksek lisans bitirip yeniden yüksek lisans okunmuyor, arada askerlik var
Arkadaşlar Yüksek Lisans yaparken önlisans okunabilir mi peki? Tercih yapacağım da ben de...
sağ ol hocam2. üniversiteye başlarken erkekler için askerlik sorunu çıkıyor.
2. üniversiteye kayıt yaptırmak için askerliğinizi yapmıs olmanız gerekliymiş (bende yeni öğrendim)