çok teşekkür ederim hocamMümkün evet.
çok teşekkür ederim hocam
ıyıaksamlar arkadaslar ben 2007 de işletme lisans dıplomamı alarak mezun oldum. su andada hemsırelık 4.sınıf ogrencısıyım. gecen kasımda ALES e gırdım ve baraj puanı gectım. işletme dıplomam ıle yuksek lısans yapma sansım var mı ?
yüksek lisans degılde doktora yapabilirsiniz.. şaka bir yana mümkün değildir..
Lisans ögrencisiyken yükseklisans yapmak mümkün mü ? Şimdi bi yönetmelik gördüm ve bunun olabileceğini okudum ama acaba eski bir yönetmelik mi ? Ya da bölümden bülüme fark ediyor mu ?
Evet tercih yapabilirsiniz, okuyabilirsiniz ve kaydınızı sildirmenize de gerek yok. Aynı anda lisans ve yüksek lisans yapılabilir, birden fazla yüksek lisans da yapılabilir.ingilizce öğretmenliği mezunuyum. YGS ile başka bir bölüm tercihi yaptım geldi. Bu yeni bölümü okurker aynı zamanda bu bölümde yüksek lisans yapabilirmiyim. Yüksek lisansa kabul olursam öyp tercihinde "yüksek lisans yapıyor olmak" şartından faydalanabilmek için lisans kaydımı sildirmemmi gerekir acaba.
eyvallah hocam sağolasın. Ancak hocam yüksek lisans ve lisans eğitimim aynı bölüm olacak yine farketmiyor değil mi?